ha már úgy is megveszem sok pénzért
a betétest inkább hagyjuk

" alt="

">
always egészségügyi betét
nivea termékek
danone joghurt,tejföl
lotto,szamba csokoládé szelet
nedves törlőkendő valamelyik fajta
de a legjobb a gyorsasági,interneten beküldős játék,vagy vonalkód gyűjtős...
stb..
Ez az! Kitekat, Friskies vonalkódos nagyon jó lenne.
Kitekat - vonalkódosat

" alt="

">
Meg valami papírzsepis játék is lehetne - na nem a Tento, amit nem is lehet kapni

" alt="

">
szamimami
Nálunk korrekt a számla.
A számla min. 2 héttel a beszedés előtt érkezik, nem váratlanul viszik el a pénzt. Van bőven idő, hogy letiltsam, ha kifogásom van az összeg ellen.
sada!
Ott csupán az a hézag, hogy szépen átvernek. Én az áramszolgáltatót minden évben rajtakapom, hogy többet számláz ki az éves elszámoláskor (10.000 és 30.000,-Ft között!!!!!). Amikor megkapom a csekket és az elszámolást, összevetem a saját feljegyzéseimmel, majd jelzem feléjük, akkor elnézést kérnek és új csekket küldenek. Átutalással ezt nem tudod megoldani.
Nem biztos, hogy mindig jól esik, ha hopp lekapnak a számlánkról plusz 20-30.000,-Ft-ot!
Szentkirályi
Már duzzadnak a bugyraim a szentkirályi ásványvíz cimkéitől.

" alt="

">
Kalifa vagy Mogyi: a férjem kedvéért!
theodora

" alt="

">
pelenkás játékot szeretnék, nagy pelus vásárlás előtt állok

" alt="

">
Jutalom? Nálunk eddig a szolgáltatók nem számoltak késedelmi kamatot, most már fognak.
Csoportos beszedéssel mindig időben fizetsz és a legtöbb szolgáltató szervez sorsolásokat az új megbízok között.
Valami prímszalámis játék lenne jó, de egy beküldéshez többet kelljen venni, mint mondjuk a medvesajtnál.
Tampon: leginkább OB!
Magyar termék tanács husis játék is jó lenne!
Jutalom ha időben kifizetem a közüzemi számlát!!!
Remélem lesz megint Szedres Bögrém és kannám is

" alt="

">
Az AmbiPur már a főoldalon van...
Mivel itt volt szó a kávéról,gondoltam, ide beírom. Írtam a Sara Lee-nek, lesz-e nyereményjáték? Ezt a választ kaptam:
Tisztelt Érdeklődőnk!
Az 1000 pontos lezáró akciót követően , mely 2009.04.07-én ért véget a közeljövőben nem várható nyereményjáték. Ehelyett különböző termékösszecsomágolásos akciókat szerveznek majd kollegáink. Novembertől a Pickwick teákkal gyümölcsalakú teáskannák és csészék kerülnek ismét az alábi üzletek polcaira.: Tesco, Auchan, Interspar, Kaiser's.
2009.októberétől közepétől az AmbiPur illatósítóval indul egy játékunk. A részletes játékszabályról érdeklődhet vevőszolgálatunkon.
Köszönjük érdeklődését!
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungaray Zrt.
Vevőszolgálat
Most azt hiszem a Máltai Szeretetszolgálatot támogatjuk az Omnia vásárlással - mintha ezt olvastam volna utoljára a csomagoláson...
tényleg előrukkolhatnának valamivel

" alt="

">
Tavaly ilyenkor "dobolták ki" DE-ék az Omnia játékot.
Igaz, az jubileumi játék volt, de idén még nem vásároltattak velünk a kávéikból!

" alt="

">
Darling, Kitekat, Coccolino

" alt="

">
Már olyan régen volt

" alt="

">
Gyermelyi, Kraft, ..... olyan régen volt már.
Knorr is ami nem rafi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások