Ez baromi jó ötlet

" alt="

">
Továbbitsd a BKV-nak!
A BKV.
- sztori beküldős?
1/ki jutott be munkahelyére a leg kalandosabb úton?
2/ ki gyalogolt a leg többet az utóbbi egy héten,hogy eljusson uticéljához?
a díjakra is van ötletem
legjobbnak ítélt történeteket egy ingyenes cipő talpalással,valamint 3 használt menetjeggyel jutalmazzuk.

" alt="

">
Douwe Egberts, Pickwick, Haribo, Theodora, Maggi, Kinder Vonalkód v. logóbeküldőset!
Gyermelyi is indíthatna újabb nyereményjátékot...!

" alt="

">
Purina (már tele vagyok zacskóval), Pedigree
Ja, és bármilyen kozmetikai jöhetne már, mert a Henkeles most elég gyenge, bár ajándék lónak nem nézzük....
Valamelyk nescafé, nestlé, omnia, jacobs mindegy, blokkos játék, de minimum 1500ft-ért kelljen vásárolni!
Új balfi, vagy visegrádi játék is jólenne!
Pickwick,és a Nescafe, darling, Venusz (vonalkódgyűjtős, nem izgat a főzősdi)Danone joghurt....
Jacobs vk-os és olyan, ahol garantált doboz tea az ajándék...kifogytunk

" alt="

">
Bármi ,amivel mosógépet lehet nyerni

" alt="

"> Persze nem ártana, ha sikerülne nekem is

" alt="

">
Tippek 2010-re:
Dove, Kitekat, Darling, Omnia vonalkód beküldéssel, Tchibo Exclusive-n lévő, kivágható kávészemekkel is lehetne játék.
Valamelyik salátás cég indíthatna... Ennyi csoki és édesség után KELL!
nestlé és milka meg a győri jóreggelt tönkretesz. Híztam 4 kilót úgy, hogy az édességek nagy részét a férjemmel etetem meg...
ha már úgy is megveszem sok pénzért
a betétest inkább hagyjuk

" alt="

">
always egészségügyi betét
nivea termékek
danone joghurt,tejföl
lotto,szamba csokoládé szelet
nedves törlőkendő valamelyik fajta
de a legjobb a gyorsasági,interneten beküldős játék,vagy vonalkód gyűjtős...
stb..
Ez az! Kitekat, Friskies vonalkódos nagyon jó lenne.
Kitekat - vonalkódosat

" alt="

">
Meg valami papírzsepis játék is lehetne - na nem a Tento, amit nem is lehet kapni

" alt="

">
szamimami
Nálunk korrekt a számla.
A számla min. 2 héttel a beszedés előtt érkezik, nem váratlanul viszik el a pénzt. Van bőven idő, hogy letiltsam, ha kifogásom van az összeg ellen.
sada!
Ott csupán az a hézag, hogy szépen átvernek. Én az áramszolgáltatót minden évben rajtakapom, hogy többet számláz ki az éves elszámoláskor (10.000 és 30.000,-Ft között!!!!!). Amikor megkapom a csekket és az elszámolást, összevetem a saját feljegyzéseimmel, majd jelzem feléjük, akkor elnézést kérnek és új csekket küldenek. Átutalással ezt nem tudod megoldani.
Nem biztos, hogy mindig jól esik, ha hopp lekapnak a számlánkról plusz 20-30.000,-Ft-ot!
Szentkirályi
Már duzzadnak a bugyraim a szentkirályi ásványvíz cimkéitől.

" alt="

">
Kalifa vagy Mogyi: a férjem kedvéért!
theodora

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások