Nyerjen a mi óvodánk, iskolánk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 60 oldal |
Ente, mi is kicsiben játszottunk, mert szeptemberben leszünk ovisak, se az ovit, se a szülőket nem ismerjük.. amit én tudtam gyűjteni, az kb. 30 szavazat. De én már a legelején a szerencsére bíztam magunkat :-) Egy pályázat is lehet szerencsés, hiszen tízet sorsolnak...
5000 vonalkód,nem semmi
" alt="
">
" alt="
">dudubaba
én is küldtem az ovitokra 3 szavazatot
én is küldtem az ovitokra 3 szavazatot
Dudubabának üzenem!Remélem hozzájárultam a sikeretekhez!!!
Én meg reménykedtem, hogy van esélyünk 38szavazattal nyerni valamit az ovinak, Nekem csak ennyi vk.-ot sikerült egyedül összeszedni....
Talán majd egyszer, máskor....
Talán majd egyszer, máskor....
Csatlakozom én is!
Nagyon szépen köszönünk minden egyes szavazatot amit küldtetek az ovinkra.
Kb. 5000db vonalkódot sikerűlt beküldenünk persze ha mind beért és el is fogták.Ez kb. 1660 szavazat!
Mégegyszer nagyon szépen köszönünk minden szavazatot!
Nagyon szépen köszönünk minden egyes szavazatot amit küldtetek az ovinkra.
Kb. 5000db vonalkódot sikerűlt beküldenünk persze ha mind beért és el is fogták.Ez kb. 1660 szavazat!
Mégegyszer nagyon szépen köszönünk minden szavazatot!
Nagyon szépen köszönöm a sok sok koronás szavazatot, remélem mindenkinek sikerül nyernie!
" alt="
">
És mivel már vége és a többi versenytárs megosztaná, megírnátok mennyi szavazatot sikerült gyüjteni?
A mi ovink kb. 1500 szavazatot kaphatott, ha mind beért, már amennyit tudtam
" alt="
">
Sok sikert mindenkinek!!
" alt="
">
És mivel már vége és a többi versenytárs megosztaná, megírnátok mennyi szavazatot sikerült gyüjteni?
A mi ovink kb. 1500 szavazatot kaphatott, ha mind beért, már amennyit tudtam
" alt="
">
Sok sikert mindenkinek!!
Ha valaki szeretne játszani a koronás vonalkódokkal,de nincs kedvenc ovija kérem jelőlje meg a mi ovinkat.
Már csak egy hét van hátra a játék végéig!
Napközi Otthonos Ovoda
9111. Tényő,
Győri ut 55.
Nagyon szépen köszönjük a gyerekek nevébe is!
Már csak egy hét van hátra a játék végéig!
Napközi Otthonos Ovoda
9111. Tényő,
Győri ut 55.
2010. szeptember 1-én indul a következő "Nyerjen a mi iskolánk!" játék. Ma láttam az új ZÖLD pontokat a Tescoban, de még csak tubusos majonézen. A flakonos továbbra is dupla pont.
A mi ovink adatai:
Tündér-háza Óvoda
9096 Nyalka, Kossuth u. 54.
Tel: 06-96/554-045
Köszönünk minden szavazatot!
Tündér-háza Óvoda
9096 Nyalka, Kossuth u. 54.
Tel: 06-96/554-045
Köszönünk minden szavazatot!
Nagyon örülnénk, ha idén sikerülne nyerni az ovinknak valamit. Címe:
Százszorszép Óvoda
1171 Budapest
Rezgő u. 15.
Ha teheted, kérlek, szavazz rá! Segítségedet igyekszem viszonozni valamivel.
Százszorszép Óvoda
1171 Budapest
Rezgő u. 15.
Ha teheted, kérlek, szavazz rá! Segítségedet igyekszem viszonozni valamivel.
Ha valaki szeretne játszani a koronás vonalkódokkal,de nincs kedvenc ovija kérem jelőlje meg a mi ovinkat.
Napközi Otthonos Ovoda
9111. Tényő,
Győri ut 55.
Napközi Otthonos Ovoda
9111. Tényő,
Győri ut 55.
Sziasztok!
Ha valakinek nincs ovija, de küld be cukorovis vonalkódot, kérem a következő ovit nevezze meg:
Mozgolóda-óvoda
1119 Budapest,
Lecke u. 15-19.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szép napot!
Ha valakinek nincs ovija, de küld be cukorovis vonalkódot, kérem a következő ovit nevezze meg:
Mozgolóda-óvoda
1119 Budapest,
Lecke u. 15-19.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szép napot!
Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazott a FIFI pályázaton a csoportunkra! Ötödikek lettünk!
" alt="
">
" alt="
">Nagyon szépen köszönöm a felajánlásokat és a sok sok cserét az ovi nevében, és kérem Erzsikét aki küldött levelet, hogy írjon mailt mert én nem tudok neki, szeretném a sok vk-ot megköszönni!!!!
Amennyiben valaki több szavazatot is lead az ovinkra és tudok neki segíteni kérem szóljon szívesen küldök is érte kis meglepiket
Aki nem szeretné feladni, viszont van jópár kódja akkor szívesen feladom a nevében is. Írjatok
KÁDÁR KATALIN ÓVODA
1212 BUDAPEST, SZÉCHENYI U. 92/A.
Hagyományörző és integrált ovi.
Amennyiben valaki több szavazatot is lead az ovinkra és tudok neki segíteni kérem szóljon szívesen küldök is érte kis meglepiket
Aki nem szeretné feladni, viszont van jópár kódja akkor szívesen feladom a nevében is. Írjatok
KÁDÁR KATALIN ÓVODA
1212 BUDAPEST, SZÉCHENYI U. 92/A.
Hagyományörző és integrált ovi.
A Veszprém megyei Vaszar óvodájának gyűjtjük a Koronás kódokat. Ha lenne felesleges, és nekünk adnád a szavazatot, keress meg kérlek.
A vaszari ovisoknak lehetne egy igazán jó napjuk, Te pedig megnyerheted a zalakarosi családi nyaralást.
A vaszari ovisoknak lehetne egy igazán jó napjuk, Te pedig megnyerheted a zalakarosi családi nyaralást.
Ha megtennétek, hogy
szavaztok a kisfiam csoportjára, megköszönném.
http://www.fifiviragoskertje.hu/ultessbabot_szava
zas.php
Ez a képük:http://www.fifiviragoskertje.hu/ultessbabot/u
jhatvani_ovoda_es_altalanos_iskola_harangvirag_csopo
rt.jpg
Előre is köszönöm! Egy gépről, naponta egy szavazatot lehet küldeni.Köszönöm szépen!
szavaztok a kisfiam csoportjára, megköszönném.
http://www.fifiviragoskertje.hu/ultessbabot_szava
zas.php
Ez a képük:http://www.fifiviragoskertje.hu/ultessbabot/u
jhatvani_ovoda_es_altalanos_iskola_harangvirag_csopo
rt.jpg
Előre is köszönöm! Egy gépről, naponta egy szavazatot lehet küldeni.Köszönöm szépen!
Sziasztok!
A mi ovis címünk:
Csolnok Rákóczi telepi ovoda
2521 Csolnok Gete utca 4.
A mi ovis címünk:
Csolnok Rákóczi telepi ovoda
2521 Csolnok Gete utca 4.
http://biztonsagosovoda.hu/?page_id=8
"Itt regisztrálhatja óvódáját a program második körébe. A regisztrált óvódák a fényvisszaverő mellények mellett „Biztonságosan az óvodába“ társasjátékot, két db felnőtt fényvisszaverő mellényt, valamint matricát, plakátot, a Csoda mellény történetéről szóló DVD-t és egy asztali játékot is kapnak, amely szórakoztató formában tanítja meg a gyereket az úttest közelében történő viselkedésre és a gyalogosátkelő helyen való áthaladásra.
A regisztráció nem jelent az óvódák számára semmilyen kötelezettséget. Örömünkre szolgál azonban, ha fényképeket küldenek nekünk a fényvisszaverő mellényt viselő gyermekekről, vagy a „Biztonságosan az óvodába” társasjátékot játszó gyermekekről.
A fényvisszaverő mellények száma korlátozott, így regisztráljon minél hamarabb!"
"Itt regisztrálhatja óvódáját a program második körébe. A regisztrált óvódák a fényvisszaverő mellények mellett „Biztonságosan az óvodába“ társasjátékot, két db felnőtt fényvisszaverő mellényt, valamint matricát, plakátot, a Csoda mellény történetéről szóló DVD-t és egy asztali játékot is kapnak, amely szórakoztató formában tanítja meg a gyereket az úttest közelében történő viselkedésre és a gyalogosátkelő helyen való áthaladásra.
A regisztráció nem jelent az óvódák számára semmilyen kötelezettséget. Örömünkre szolgál azonban, ha fényképeket küldenek nekünk a fényvisszaverő mellényt viselő gyermekekről, vagy a „Biztonságosan az óvodába” társasjátékot játszó gyermekekről.
A fényvisszaverő mellények száma korlátozott, így regisztráljon minél hamarabb!"
A mi óvodánk.
Általános Iskola és Óvoda,Pázmándfalui Tagóvodája
9085,Pázmándfalu,fő u. 65
Ha valaki teheti kérem szavazzon ránk!
Általános Iskola és Óvoda,Pázmándfalui Tagóvodája
9085,Pázmándfalu,fő u. 65
Ha valaki teheti kérem szavazzon ránk!