Volt/van olyan eset, hogy remek a napi nyeremény, vagy a heti néha jobban kellene, mint a fődíj. (Pl. hordozható akkus hangszóró, ami nem a legkisebb méretű, de sajna nem nyertem)
Azt mondom: nem károsítottak meg azzal, hogy a jsz.-ban ((és a nyugta elfogadásáról küldött tájákoztató e-mailben is!!!!)) leírtakhoz képest csak a töredékét hozta a futár, de az eltérés mértéke megdöbbentő volt. Akkor is rosszul esett, ha "csak úgy jött", hiszen nagyobb nyeremény reményében vásároltam a terméket és az is benne van a pakliban, hogy nem nyerek semmit.
Vénember!
Sajnálattal olvastam, hogy bebizonyosodott a chips napi nyereménycsomag tartalma valóban 6 csomag terméket jelent. Itt az se helytálló ha nem tetszik a nyeremény minek játszottál, mert totál megtévesztés volt.
Sokan már azon is kiakadtak, hogy hány centis a Pombar-maci...most meg ez. Sajnos egyre több a baki de nem csak a Chionál, és tehetetlen az ember.
Ilyen-olyan válogatás, bármi belefér. Év végére kiürült a marketinges kassza!
fozo.gabi
Köszi, ez a magyarázat valamelyest megnyugtat.
Merthogy az "ittapirosholapiros"-t egy kicsit túltolták.
A srevo itt a piros hol a piros játékánál nem az a lényeg, hogy eltaláld melyikben van. Vagyis de, de csak akkor találod el, ha épp nyerő időpontot találtál el.
Screvo-ról találtam a neten:
https://kreativ.hu/cikk/ezert-nem-fog-mukodni-a-m
arkad-nyeremenyjateka-a-screvo-applikacioval-ezen-va
ltoztatunk
"Sok vásárlásösztönző nyereményjáték azért nem működik, mert nincs mellette valódi játékélmény. A folyamatos regisztrációk elveszik a kampány szórakoztató jellegét és ma már nem akarjuk őrizgetni a csomagolásokat vagy a blokkokat. Sőt, ami a legbosszantóbb: miután vásároltunk és végigvittük a regisztrációs folyamatot, egy kattintás után annyit kapunk, hogy "Sajnos most nem nyert!". Így teljesen érthető, hogy semmi kedvünk újra végigcsinálni a folyamatot, ez a sok hűhó nem ér ennyit, hiszen se játék, se nyeremény."
Nekem a screvo sem hozza a játék élményét, sőt a mostani itt a piros hol a piros szerű játékuk tök gáz. (persze soha nem találom el, és a végén meg sem mutatja, hogy hol lett volna a keresett "ajándék"). Garantált a "Nem nyert felirat".(Mizse és a Cerbona is ilyen volt)
Én (eddig még😅) szeretem a Screvo-t, mert többször nyertem már náluk, illetve a blokkjaimmal, a nyereményekkel és a kommunikációval se volt eddig gondom.
Az Elmex-et viszont kihagyom, mert Colgate-ből már bevásároltam, és az a játék jobb is volt, mivel kombinált volt, két különféle terméket kellett venni a játékhoz.
A pontokkal egyet értek. Inkább lehetne összességében kevesebb pontot nyerni, de egyszerre többet. Minimum 5000ret mondjuk.
A Valdor nekem nagyon ízlik, igaz, eddig még csak pár fagyasztott terméküket próbáltam, mert valóban nem olcsó, viszont az én ízlésemnek minőséginek tűnik.
Játszani viszont nem hiszem, hogy fogok, mert bár nem olcsó, de egytermékes játék, és kevés a nyeremény. Max. csak akkor, ha esetleg akciós lesz, talán 1 blokkal megpróbálkozom.
Saccolom az árfolyamot (pontbeváltás termékekre):
kb 3-4 ft-ot érhet 100pont.
Neveccccsséges (ígyakartamírni)!!! 😆
Egyetértek. Valdor sajnos egy sz.r, cserébe drága. Ráadásul úgy indítanak új játékot, hogy még az előző sincs lezárva.
Screvo-t megvédem. Ma 2 méregdrága Elmex fogkrém vásárlásával nyertem 100 (száz) pontot.

" alt="

"> Menjenek a búsba ilyet nyereményként kínálni!
Screvoval meg abszolut nem játszom. Honnan a bús bánatból bukkant fel és nyomult be sok helyre ez az ellenszenves társaság.Ami nagyon furcsa eltudják adni magukat. Ahová beteszik a lábukat ott silányul a nyeremény paletta és a feltétel általában legalább két termék feltöltés egy esélyhez a korábbi egy helyett.
A Valdort kihagyom . Legutóbb vettem de ne volt szívem oda adni a kutyusnak Elvégre állatbarát vagyok
https://osz.kerdessor.hu
Fúj de undorító társaság!
Úgy tesznek, mintha lehetne választani, hogy kérsz-e marketing megkeresést, de gyakorlatilag, ha a nemet választod, nem küldheted el az űrlapot. Ha igent, automatikusan átáll mindenhol igenre. Végignézve a listát, kb. egész nap csörögne a telefon. Ennyiért nem árusítom ki magam. Pláne egy ilyen társaságnak, akik helyesen írni sem tudnak(Vissza vágom, Gerebje).
Menjenek oda ahová gondolom!

" alt="

">
Ma kaptam értesítést hogy a Peroni csomag helyett 10 ezres Lidl kártyát fognak kiküldeni . Valószínűleg mindenki akit érint ilyen levelet fog kapni
Na az még náluk soha nem voltam, azt hittem nincs is, mert sokszor a nyeremények megjelennek a pontokért megvásárolhatók között.
Milyen módon értesítenek róla?
Én eddig 2x nyertem screvo-n, és mindkét alkalommal pótnyertes voltam, tehát valakinek a blokkját nem fogadták el. Elgondolkodtam rajta, hogy az illető biztos mérgelődik, mert lehet csak valami apróságon csúszott el a dolog ami akárkivel előfordulhat én meg nem vagyok kárörvendő.
Az Eisberg tavalyi játékán 4 hónap alatt ért ide a turmixgép..
Az Eisberg egyik alkalmazottja hozta ki és mikor rá kérdeztem, miért nem a Screvo, legyintett és azt tanácsolta, ha a Screvo-val nyerek , mindig a megbízót keressem probléma esetén.
Bár ebben a Screvo-s történetben szerencsére nem vagyok érintett, olvasva a kommenteket, számomra az a szomorú az egészben, hogy tuti a lebonyolító is töri magát - bocs a szójátékért - hogy rendben legyen minden, és mégis ez lesz a vége...
Nekik se jó, ha ezredszer is leírjuk, ha a Screvo egy sz*r, megbízhatatlan banda, de azért talán nem árt. Nekem ott lett elegem belőlük, amikor többen is írták, - és sajnos saját tapasztalatom is volt - hogy teljesen jó blokkot utasítanak el mondvacsinált indokokkal (nem látszik, nem jó minőségű, stb.), a javítás lehetősége nélkül. Már ez nem volt korrekt szerintem...
Kíváncsi vagyok, hogy milyen kompenzációt talál ki a vezetőség a törött csomagok kapcsán! Majd írjátok meg légyszi, hogy legyen róla infónk! Screvo meg szépen kapja össze magát, több ilyet nem szeretnénk!!!
Az szép! Meg se gondoltam, hogy ennyi embert érint. Hát ne sajnáljátok, hogy nem ért oda a csomag, nevetséges volt. Mikor lefotózta a sógornőm, röhögőgörcsöt kaptam. Ő annyira nem nevetett, helyette visszakereste a játékszabályt, ahol a különleges nyeremény csomag nem volt részletezve, hogy mit fog tartalmazni, tehát feleslegesnek tartotta megreklamálni. Annyira cikinek érezte ezt az egészet, hogy inkább törölte magát a Screvo-nál. Egyébként is volt már pár rossz tapasztalata velük, úgyhogy utolsó csepp volt.
Hát egyszerűbb lett volna egy-egy utalvanyt postazni, mint ez az egesz cirkusz....
Az olasz vacsora ötlet csomagot én a mai napig várom .1x jött törötten visszaküldtem. Akkor kértek 2 hét türelmet beszerzik az eltört terméket. Majd egy értesítő hogy feladták de soha nem ért ide. Írtam nekik hogy hello mi ? A válasz 1 hét múlva volt hogy a második feladás után is törött volt egy termék így visszament a csomag . Most a vezetőség ül össze és megbeszélik mi legyen . Vicc kategória az már biztos .
Ez a csomag szerintem sosem fog már megérkezni .....ha 2 hónap összességében kevés volt nekik erre hogy egy normálisan csomagolt csomagot küldjenek
Mindig ott kell érdeklődni, ahonnan az ember a nyereményt várja.
Az a legbiztosabb.
A Screvo mindig válaszol e-mailben is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások