Volt már róla szó, járt más is így.
Egyébként nincs ezzel baj, így legalább nem tudnak az emberek a kutyájuk, macskájuk nevével is nyerni, valós emberek, valós számlaszámmal tudnak játszani és a játék végéig kb. csak az nem fog nyerni, aki nem akar.
gasex
a férjem is így járt. Kis levelezgetés után a játékszervezőkkel felvitték neki a bankszámlaadatokat. Ahogy írják nem a profiljába, mert oda nem tudták, de az utaláshoz rögzítették.
ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu
ide írj, vagy ugyanoda jutsz ha a játék oldalán a kapcsolatnál keresed fel őket. Az e-mailes megoldás talán azért jobb, mert már eleve tudod csatolni a blokkot is.
Ezt írták neki a bankszámlával kapcsolatban:
"Elegendő ha csatol egy dokumentumot mely igazolja hozzáférési
engedélyét a közös számlájukhoz."
délután meg is érkezett neki a visszaigazolás a nyertességről
Mizo játékon nyertem 5000 Ft-ot számlára utalva. Pár napja a nejem is nyert, de mivel közös a bankszámlánk már nem fogadja el a blokkfeltöltést. Ezek szerint egy családból csak 1 személy játszhat, a többi ki van zárva, csak ha van külön számlája. Nem ez az gyakoribb. Szerintem erre nem is gondoltak a szervezők. Akkor ez bukta? Még jó, hogy nem nagyobb összeget nyertem.
vido56! Köszönöm szépen,úgy csináltam,de akkor sem mindig lép be elsőre.Külön külön újra be kell írni az email címem és a jelszót is.😡
Csak úgy tudsz belépni, hogy újra az aktiválásra nyomsz! Chio. Én is úgy jártam, mint Te.
A Chio oldalára nem lehet belépni, Azt írja sikertelen bejelentkezés.De miért?😡
Fagyis kehelynek örültem volna ,de NYERJETEK sokat !!!

" alt="

">
Ez már hagyomány.
Már 10 éve is Ipanema volt a nyeremény ebben a játékban, miért lenne idén másként?

" alt="

">
Mellesleg van olyan vásárlói réteg, aki jobban örül ennek a nyereménynek, mint egy kulacsnak vagy botmixernek.
Persze, nem a 46-os lábú, sörpocakos pasik.

" alt="

">
de, mindenki ezt várta

" alt="

">
pityesz76
de nem ilyen nyereményekkel

" alt="

">
Steiner18
1.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Épp 2 hete van fenn a főoldalon.
2.
A sunyiskodást meg végképp kikérem magamnak,mert hol van az megírva, h nekem kötelességem bármit is feltenni, neked meg alkotmányos jogod itt mindent megtalálni?
3.
Nem látom a hozzászólásaidat az infóknál, aminek 2 oka lehet:
- vagy sunnyogsz és mindent titokban tartasz
- vagy pedig ez csak a kötekedő nic-ed és jópofizni egy másikkal szoktál.
Szóval élvezd tovább a sok infót, ami itt ingyen és bérmentve az öledbe hullik.

" alt="

">
Te meg mit bénázol? Ott van az.
Hol van a chio játék, miért nincs fenn az oldalon? Sada mit sunyiskodsz?
Volt 2 hónapod, hogy elolvasd a játékszabályt...
Csak nem a rasztafári gyerek náluk az IT-s?
Két kód ment a levesbe. Ráadásul feleslegesen bontottam fel csak emiatt a csomagolást. Báhhh..
Remélem kárpótolnak, de rohadtul! Havajájájáj!!
Pöcsfej sportszeletéknél du. 5-kor ér véget a nap. :-#
Biztos problémát okoz nekik az óra átállítgatás.
Hogy lehetnek ekkora nyomorékok?
Poweradenak én 2x is küldtem címet, telszámot, hátha kompenzálni "szeretnének". Poweradenak már külön topik kellene.

" alt="

">
Ide jött e-mail a Powerade-től. Rajta vagyok a 100-as listán.
Nem is értem miért kérnek postázási címet. Hiszen amikor a felugró ablakban megjelent a Nyertél felírat már ott meg kellett adni a címet, telefonszámot. Én ugyan nem vagyok a nyertes listán de emlékszem, hogy kitöltöttem.
Én is. Ami továbbra is vicces. Mert tőlünk, akik rajta vannak a listán adategyeztető e-mailt kérnek, mások meg akik a listán sem voltak, megkapták múlt héten egyeztetés nélkül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások