Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 34 / 76 oldal |
carla: Akkor nyerjen a Mattersburg! Otthon kellene nyerniük, jó formában voltak mostanában, én szeretem a Sturm und Grazot is, de most már nem számít a döntetlen a szelómon, nyerjen a hazai csapat. Sajnos a Kecskemét is kikapott, nagyon szomorú vagyok! Hiába bizonygatták, hogy nyernek. Nekem a Sevilla kellene H-ra, Auxerre D-re, Braga H-ra és Twente D-re.
Olvasgatom a Szerencsemixet és Szegedi ill Miskolci régióból elég sokszor van nagynyertes tippmixes, de jó lenne, ha ők is beírnának ide tippeket, tudom álmodik a nyomor stb.
" alt="
">

A totón eddig 2 ment el, Hamburg-Mainz és a Wolfsburg-Bremen
Most nézem a Hamilton mennyire a végén szórta a gólokat
" alt="
"> Érdekes eredmények vannak
" alt="
">

Ha jól nézem Hamilton is és Swansea is hozta a várt eredményt, a Manchester meglepi volt, majdnem jó lett D-re
" alt="
"> Ha Mattersburg bejönne akkor is 100%-os haszon, ha nem akkor bukta, ez is benne van

ja szetem a magyar meccseket nem nehéz eltalálni ...
vagyis nekem megy egyik oldalt vezetem a tippjátékba ahol magyar meccseket kell megtippelni am az mtk szetem D lessz mtk múltkor asszem nehézségek árán nert de azelőtt 2 vagy 3 om döntetlent játszott a honvéd-dvtk 4-2 ... elméletileg is szetem tuti H meccs a dvtk rossz csapat ídén kiesik az nb1ből az újpest meg szetem nyer mészöly helyre rakja az együttest
" alt="
">
vagyis nekem megy egyik oldalt vezetem a tippjátékba ahol magyar meccseket kell megtippelni am az mtk szetem D lessz mtk múltkor asszem nehézségek árán nert de azelőtt 2 vagy 3 om döntetlent játszott a honvéd-dvtk 4-2 ... elméletileg is szetem tuti H meccs a dvtk rossz csapat ídén kiesik az nb1ből az újpest meg szetem nyer mészöly helyre rakja az együttest

bufa93: Ez a tippmix szépsége! S néha bosszúsága! Carla, mi is reménykedtünk a 93. perc utolsó másodpercéig ma, de akkor jött a gól! Én mostanában meg vagyok áldva ezekkel a hosszabbításokkal! Most kb. 2 másodperc volt hátra, de már nem csak nevetek rajta...
Mindegy, ha az Auxerre esetleg ma este nem nyerne, csak döntetlenezne, s ha a Twente is botlana, Braga hozná a kötelezőt, akkor megint Ok.
Van egy szelvényem, ott már csak a Dortmundnak kell jönni H-ra, s akkor 3.080 Ft jönne. Kár, hogy ott is nem elégedtem meg a 2 döntetlennel, rá kellett raknom még egyet.
Mindegy, ha az Auxerre esetleg ma este nem nyerne, csak döntetlenezne, s ha a Twente is botlana, Braga hozná a kötelezőt, akkor megint Ok.
Van egy szelvényem, ott már csak a Dortmundnak kell jönni H-ra, s akkor 3.080 Ft jönne. Kár, hogy ott is nem elégedtem meg a 2 döntetlennel, rá kellett raknom még egyet.
janesz: Sok sikert a magyarokhoz, bár én azt tanácsolom, ne a legnehezebbel kezd el a tippmixelést, a külföldi szerintem könnyebb. Az Újpestnek biztosan nyerni kellene, nálam a Honvéd-Diósgyőr nem V, Kaposvár-MTK lehet V vagy D, s valamiért a vasa-Lombard Pápánál D-t raknék. De nem ismerem őket, csak statisztika alapján.
A lényeg, hogy a Kecskemét nyerjen!
A lényeg, hogy a Kecskemét nyerjen!
én is peches voltam...
stuttgart -leverkusen D a 85 . be lett 2-1...
Stoke-Bolton D sokáig az állás 1-0 volt majd a 85.percbe 1-1 és a 88.percbe 1-2...
stuttgart -leverkusen D a 85 . be lett 2-1...
Stoke-Bolton D sokáig az állás 1-0 volt majd a 85.percbe 1-1 és a 88.percbe 1-2...
carla: Szurkolok a Hamiltonhoz, ha már elvitte a United a jó kis döntetlenünket. Én ma a Fulhamet, Manchaster Cityt, Stuttgartot és a Mattersburgot tettem D-re, de már elment az első nekem is. Most jó lenne a Birmingham, ha nyerne és még hiányzik a West Bromich is, de azt később lesz. Elindulok a lottózóba, hátha...
Van egy szelóm, az eddig jó:
141 Sunderland-Burnley H
147 Leicester-Watford H
149 Reading-Peterborough H
152 West Bromich-Middlesbr H
170 Sevilla-Sp Gijon H
176 Auxerre-Lorient D
183 Braga-Leixoes H
210 Twente-Feyenord D
300 Ft-ra hoz 29.390 Ft-ot.
Van még 3 szelóm, de azok most nem állnak jól, igaz, csak 1-1 nem jó eredmény van. Angol focinál ez még bejöhet.
Van egy szelóm, az eddig jó:
141 Sunderland-Burnley H
147 Leicester-Watford H
149 Reading-Peterborough H
152 West Bromich-Middlesbr H
170 Sevilla-Sp Gijon H
176 Auxerre-Lorient D
183 Braga-Leixoes H
210 Twente-Feyenord D
300 Ft-ra hoz 29.390 Ft-ot.
Van még 3 szelóm, de azok most nem állnak jól, igaz, csak 1-1 nem jó eredmény van. Angol focinál ez még bejöhet.
Ha most elindulok a lottózóba, még megtehetném a Chievo-Livornot V-re, /fogalmam sincs, miért érzek itt bundát.../Sevillát H-ras a holnapi meccset /Herthat/ V-re.
Hogy mennyire nem szeretem a Wolsburgot, megint a 6/7-es játékomat elrontja.
Eddig nyerésre áll a Freiburg is, nyert a Manchester Utd ( nem akartam elhinni, hogy az utolsó percben), s ha nyer a Hertha, a Kecskemét és az Újpest ,én a falba verhetem megint a fejem!
Tegnapi F.Sittard viszi a nyerő szelómat! Pedig a nevében ott van a Fortuna!
Eddig nyerésre áll a Freiburg is, nyert a Manchester Utd ( nem akartam elhinni, hogy az utolsó percben), s ha nyer a Hertha, a Kecskemét és az Újpest ,én a falba verhetem megint a fejem!
Tegnapi F.Sittard viszi a nyerő szelómat! Pedig a nevében ott van a Fortuna!
chicaloca: Én nem véletlen írtam a Nápoly D-t, kiállították a Nápoly játékosáta Párma ellen, ő rúgta eddig szép számban a gólokat. Ettől persze még nyerhetnek...
Első Tippmixemet a magyarokkal kezdtem remélem nyerek vele...
Paks-Videoton V
Honvéd-diósgyőr V
Nyiregy-újpest V
Kapos-Mtk V
Vasas-Pápa V
Eddig paks-video 1-2
" alt="
">
Külföldieket még nem tudom de ha van ötletetek hogyan kezdjem akkor kérlek írjátok meg!
Paks-Videoton V
Honvéd-diósgyőr V
Nyiregy-újpest V
Kapos-Mtk V
Vasas-Pápa V
Eddig paks-video 1-2

Külföldieket még nem tudom de ha van ötletetek hogyan kezdjem akkor kérlek írjátok meg!
hm hát nemtom személy szerint meglepne engem a bari-napoli döntetlen eredménye napoli nagyon támadó csapat általába 3 védővel játszik ,ha nincs sérűlt ,meghatározó játékos stbstb...
Atalanta-Fiorentina V 2,64
Stuttgart-Leverkusen D 3,10
Stoke-Bolton D 3,15
300 al 7500 vmennyi
" alt="
">
próbacseresznye
" alt="
">
Stuttgart-Leverkusen D 3,10
Stoke-Bolton D 3,15
300 al 7500 vmennyi

próbacseresznye

az előbbi 200al 8965-
ezeket néztem. látom ti már megraktátok, előbb gyorsan raktam én is totót (eddig még soha nem raktam)
ezeket néztem. látom ti már megraktátok, előbb gyorsan raktam én is totót (eddig még soha nem raktam)
bari-napoli lehet inkább D?
139 Fulham - Wolverhampton H 1.88
142 Tottenham - Chelsea V 1.86
169 Mattersburg - Sturm Graz D 3.15
224 Cagliari - Palermo H 2.75
216 Wigan - Arsenal V 1.48
139 Fulham - Wolverhampton H 1.88
142 Tottenham - Chelsea V 1.86
169 Mattersburg - Sturm Graz D 3.15
224 Cagliari - Palermo H 2.75
216 Wigan - Arsenal V 1.48
138 Blackburn - Everton H 2.44
175 Villarreal - Atl. Madrid H 1.64
222 Bari - Napoli H 2.59
226 Parma - Genoa H 2.28
244 Ath. Bilbao - Zaragoza H 1.71
8080ft egyenesben 200ft-al
175 Villarreal - Atl. Madrid H 1.64
222 Bari - Napoli H 2.59
226 Parma - Genoa H 2.28
244 Ath. Bilbao - Zaragoza H 1.71
8080ft egyenesben 200ft-al
Gratula a nyereményekhez!
" alt="
">
Mostanában nem nagyon néztem a tippmixet, majd jövőhéten, de tippet lehet teszek be, sajnos a sok jónak ígérkező szelvényünk elment és elvitte a nagynyereményt....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

Mostanában nem nagyon néztem a tippmixet, majd jövőhéten, de tippet lehet teszek be, sajnos a sok jónak ígérkező szelvényünk elment és elvitte a nagynyereményt....