Én megértem azt, ha a tanítónéni megkéri a szülőket, hogy igyekezzenek olyan ceruzát, zsírkrétát, festéket stb venni, hogy jobb minőségű legyen. Én is vettem herlitz ceruzát a gyereknek, most itthon használuk, de nincsen semmi baja, csak kapott egy ico creativ 12dbosat is, és végül azt tettem a tolltartóba... a tescoban féláron kaptam ico 6dbos temperát.
Indoknak azt mondta a tanítónéni, hogy a gyermeknek okoz kudarcélményt, ha pl. rossz minőségű kinai cuccal nem sikerülnek jól, sőt katasztrófálisan a munkái.
félfamentes rajzlap helyett famenteset kért, mert szülőin megmutatta, hogy némely félfamentes lap már annyira sötét, hogy nem érvényesül rajta a gyerkőc rajza. ezt is meg lehet érteni.
Szvóal egy színtig meg lehet érteni, hogy minőségi cuccokat kérnek...
Tavasszal nyertem talán a csutkamanón egy ajándékcsomagot, melyben volt 24dbos kinai színesceruzakészlet. Rajtamaradt az ára, 460ft volt... na de amikor elkezdtem hegyezgetni a ceruzákat és nem tudtam kihegyezni őket, mert folyton kitört mindegyik hegye, kb 10 perc hegyezgetés után bedühödtem és repül a szemétbe az egész...

" alt="

"> ilyen "minőség" is van...