Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 331 / 762 oldal |
utazás kiállításra ha van valakinek jegye,kérem gondoljon rám.Nálunk egyik boltba sincs Éva magazin.
151 db tesco pontot felajánlok válaszborítékért.
sada
bocsi, véletlen nyomtam egyet
Wellness magazin kódom felajánlom, amennyiben átruházható.
Kéri valaki?
bocsi, véletlen nyomtam egyet
Wellness magazin kódom felajánlom, amennyiben átruházható.
Kéri valaki?
Elkelt a 'Lakástrend' belépő!
Ó, úgy értem, hogy ha valakinek esetleg elvesztek volna a vonalkódjai vagy ilyesmi és nekem éppen olyanom van, akkor elküldöm...
Van kb. két pályázatra való Purina vonalkódom, mivel blokkom nincs hozzá, ezért válaszborítékért szívesen elküldöm bárkinek...
Ingyenes belépőjegy,1 főnek,a Lakástrend és Design kiállításra,márc.4-7.
(Éva magazinból,aki kéri annak szívesen elküldöm...válaszborítékot kérek.)
(Éva magazinból,aki kéri annak szívesen elküldöm...válaszborítékot kérek.)
Van vkinek felesleges Mol pontja, amit válaszborítékért felajánlana? Azt gondoltam, hogy a héten még lehet gyűjteni, de sajna már vége.
Ha tudod használni az "Együtt a család Bükkfürdőn" kupont, válaszborítékért szívesen elküldöm.
Mozijegy elkelt.
Még mindig meg van, ha valaki kéri:
Van 2x2 belépőjegyem a JOM & TERRY VARIÁCIÓK – 2D-animal-musical (kétdimenziós zenés komédia) előadásra 2010. február 26-án 20 órától a Trafóban (1094 Budapest Liliom u. 41.).
Van 2x2 belépőjegyem a JOM & TERRY VARIÁCIÓK – 2D-animal-musical (kétdimenziós zenés komédia) előadásra 2010. február 26-án 20 órától a Trafóban (1094 Budapest Liliom u. 41.).
Felajánlok az első jelentkezőnek egy páros mozijegyet a MOM Parkban ma este 20.00 órakor kezdődő "Kilenc" c. musicalre.
Sziasztok! Ha valakinek lennének Sulipontjai és felajánlaná, én szívesen elfogadnám. A Pető Intézet egyik csoportjának szeretnék gyűjteni, ha sikerül, amelyikbe testvérem sérült kisfia is jár. Köszönöm mindenkinek, ha gondoltok ránk.
Amennyiben lenne valakinek felesleges jegye a ma esti MOM Parkban vetítésre kerülő Kilenc c. filmre én szívesen megnézném.
Cintia - semmi gond!
" alt="
">
" alt="
">zshajni!!Ne haragudj hogy nem vettem eszre hogy nem lehet latni az e-mail cimem !! Mar beallitottam de tudom hogy mar keso. Ne haragudj hogy ilyen keson vettem eszre!
próbamerülés elkelt!
" alt="
">
ani82-é lett,jó szórakozást hozzá.
" alt="
">
ani82-é lett,jó szórakozást hozzá.
Jövő héten megyek a Corába bedobni a szelvényeket.
Bárkiét szívesen elviszem.
Bárkiét szívesen elviszem.
Elkelt!
Moór Bernadett és a Modern Art Orchestra
Valentin-koncert a Hetfő Esti Jazz keretében
2010. február 15., hétfő, 19:30
Művészetek Palotája, Fesztivál Színház 2 db jegy.
Valentin-koncert a Hetfő Esti Jazz keretében
2010. február 15., hétfő, 19:30
Művészetek Palotája, Fesztivál Színház 2 db jegy.