Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 331 / 511 oldal |
Nem egy nagy negatívum, inkább nevetséges és jellemző, hogy az előbb vettem a postán szép karácsonyi bélyegeket. Jól mutatnak majd a nyaralásból küldött képeslapokon.
A petrás e-mailcímem vmi miatt a kívülről (nem Szeged) jövő leveleket 5-6-7 óra késéssel kézbesíti. Kérek szépen mindenkit, akinek tegnap írtam, a fenti freemail-es címemre válaszoljon! Emiatt így jó néhány cserém "lóg a levegőben". Köszönöm

Nem akarlak elkeseríteni, de nem fogják megtalálni, legfeljebb közlik, hogy hol tűnt el. (nekem pl. megmondták, hogy a bp.-i 62. sz. postáig lehetett követni a küldemény útját , ott eltűnt, de hát ezzel nem megyek messzire, ettől még elveszett.)
Kártérítést fognak fizetni, ami röhejes összeg, én nem fogadtam el és megírtam nekik, hogy mennyit szeretnék kapni - elfogadták, kifizették. - hát nem lenne nekik egyszerűbb normálisan kézbesíteni, és becsületesebben vigyázni a küldeményekre?

Kártérítést fognak fizetni, ami röhejes összeg, én nem fogadtam el és megírtam nekik, hogy mennyit szeretnék kapni - elfogadták, kifizették. - hát nem lenne nekik egyszerűbb normálisan kézbesíteni, és becsületesebben vigyázni a küldeményekre?

helyesbítés:
így adták fel az algidás törcsiket
így adták fel az algidás törcsiket
An.13.!
Bocsi, azt hogy 2 héten belül küldik, ezt csak annak alapján írtam, hogy nekem így adták az algidás törcsiket
Újabb fejlemény az eltűnt törölközők ügyében: a posta.hu-n tényleg érdemes reklamálni, de csak akkor tesznek bármit is, ha a ragszámokat is meg tudjátok adni. Szerencsére a carte d'or-os ügyintéző hölgy készségesen lediktálta, amit még aznap elküldtem a postának. Másnap reggel már jött a telefon, hogy elindult a "nyomozás" ! Ma a postásunk is említette, hogy keresik a cuccaimat ! (pedig neki nem is mondtam, hogy kerestetni fogom ) Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége!!
Bocsi, azt hogy 2 héten belül küldik, ezt csak annak alapján írtam, hogy nekem így adták az algidás törcsiket
Újabb fejlemény az eltűnt törölközők ügyében: a posta.hu-n tényleg érdemes reklamálni, de csak akkor tesznek bármit is, ha a ragszámokat is meg tudjátok adni. Szerencsére a carte d'or-os ügyintéző hölgy készségesen lediktálta, amit még aznap elküldtem a postának. Másnap reggel már jött a telefon, hogy elindult a "nyomozás" ! Ma a postásunk is említette, hogy keresik a cuccaimat ! (pedig neki nem is mondtam, hogy kerestetni fogom ) Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége!!
szalika
Persze, sima levelet nem tudnak keresni. Én is sima levelek miatt reklamáltam, vissza is hívtak. Meg is mondtam a véleményemet, hogy az elsőbbségi nem ér semmit, mert nem hogy az előírt három nap alatt nem kapják meg, hanem egy hét is eltelik, ha egyáltalán megérkezik. A válasz az volt, hogy nekem kell eldöntenem, hogy megéri-e a többlet díj a gyorsaságot. De milyen gyorsaságot? Amikor nem is gyorsabb? A válasz: sajnos még mindig akadozik a logisztikai központ, de dolgoznak a hibán.
Persze, sima levelet nem tudnak keresni. Én is sima levelek miatt reklamáltam, vissza is hívtak. Meg is mondtam a véleményemet, hogy az elsőbbségi nem ér semmit, mert nem hogy az előírt három nap alatt nem kapják meg, hanem egy hét is eltelik, ha egyáltalán megérkezik. A válasz az volt, hogy nekem kell eldöntenem, hogy megéri-e a többlet díj a gyorsaságot. De milyen gyorsaságot? Amikor nem is gyorsabb? A válasz: sajnos még mindig akadozik a logisztikai központ, de dolgoznak a hibán.
Én tegnapelőtt tettem panaszt a posta honlapján, ezt a választ kaptam:
Tisztelt én!
A Magyar Posta Rt. Ügyfélszolgálati Irodájához 2004. július 12-én elektronikus úton érkezett levelében foglaltak vizsgálatára postai adatok hiányában nincs mód.
Amennyiben rendelkezésemre bocsátja a reklamált küldemények adatait – feladás kelte, azonosítószáma, címzett pontos címe – vizsgálatot kezdeményezek a kézbesítés körülményeinek tisztázása érdekében.
Tisztelettel:
Mazula Piroska
Ügyfélszolgálati Iroda
munkatársa
Budapest, 2004. július 13.
gondolom akkor sima levelet nem tudnak keresni, annak nincs azonosítószáma. Na, de azért válaszolok nekik!
Tisztelt én!
A Magyar Posta Rt. Ügyfélszolgálati Irodájához 2004. július 12-én elektronikus úton érkezett levelében foglaltak vizsgálatára postai adatok hiányában nincs mód.
Amennyiben rendelkezésemre bocsátja a reklamált küldemények adatait – feladás kelte, azonosítószáma, címzett pontos címe – vizsgálatot kezdeményezek a kézbesítés körülményeinek tisztázása érdekében.
Tisztelettel:
Mazula Piroska
Ügyfélszolgálati Iroda
munkatársa
Budapest, 2004. július 13.
gondolom akkor sima levelet nem tudnak keresni, annak nincs azonosítószáma. Na, de azért válaszolok nekik!
Csatlakozom...
Felhivtam ma a DE közönségszolgálatát,
megkérdezni, hogy érdemes-e még reménykednem a kávé-
házas ajándékcsomiért. Hát letehetek erről is, csakúgy, mint
az Aviko bogaraimról (ezek helyett pótlást is küldtek pedig - szin-
tén egy postásnak), az előfizetett és állitólag szintén pótolt Wellness
magazinomnak, valamint Wolf10 cserelevelének... Nem is szeretném
tudni, még minek
Felhivtam ma a DE közönségszolgálatát,
megkérdezni, hogy érdemes-e még reménykednem a kávé-
házas ajándékcsomiért. Hát letehetek erről is, csakúgy, mint
az Aviko bogaraimról (ezek helyett pótlást is küldtek pedig - szin-
tén egy postásnak), az előfizetett és állitólag szintén pótolt Wellness
magazinomnak, valamint Wolf10 cserelevelének... Nem is szeretném
tudni, még minek

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a postát
Kedden volt egy hete, hogy Krysztasz feladott nekem elsőbbségivel! egy levelet, és még ma sem jött meg
Persze, amikor hoz valami tök jó dolgot, akkor OK, de hát az lenne a dolga, hogy mindent!!! kézbesítsen.
Kedden volt egy hete, hogy Krysztasz feladott nekem elsőbbségivel! egy levelet, és még ma sem jött meg
Persze, amikor hoz valami tök jó dolgot, akkor OK, de hát az lenne a dolga, hogy mindent!!! kézbesítsen.
Ma felhívtam az Algida infóvonalat, mert eddig még nem kaptam egy darab törölközőt vagy papucsot sem azokból amiket vártam.
Erre közölte velem, hogy ja kérem, azokat még nem is postázzák, max. augusztusban.
Akkor nem értem, hogy mért mondták, hogy a nyeréstől számított 2 héten belül............
Erre közölte velem, hogy ja kérem, azokat még nem is postázzák, max. augusztusban.
Akkor nem értem, hogy mért mondták, hogy a nyeréstől számított 2 héten belül............
Szerintem is minimális az esély, hogy több tizezer boríték közül 4et húznak ki ugyanattól a személytől
((
((
Egyszer azt mondta egy szerkesztőségben dolgozó ismerősöm, hogy ha egy pályázat egy hónapig tart, akkor a 2-3. héten kell beküldeni, mert az első héten 'van még idő' jelszóval megy a kukába, az utolsó heti adag meg pláne, ha már nagyon sok érkezett.
A "gyorsasági" díjak akkor még nem voltak divatban.
A közjegyző előtt már minden rendben megy, csak az nem biztos, hogy minden pályázat megéri a közjegyző előtti sorsolást.
Én nem szoktam bundát kiáltani, ha nem nyerek, de hogy a nyeremények 50 %-át ugyanaz viszi el.
Mintha tényleg egy maréknyi levélből sorsoltak volna.
A "gyorsasági" díjak akkor még nem voltak divatban.
A közjegyző előtt már minden rendben megy, csak az nem biztos, hogy minden pályázat megéri a közjegyző előtti sorsolást.
Én nem szoktam bundát kiáltani, ha nem nyerek, de hogy a nyeremények 50 %-át ugyanaz viszi el.
Mintha tényleg egy maréknyi levélből sorsoltak volna.
Geyza
Már láttunk ilyet. Ha tényleg bunda lenne, akkor biztos nem ugyanazt a 4 nevet írják ki. A gyulai játékban is nagyobb részt gyulaiak nyertek, akiknél tudjuk, hogy még a kerítés is kolbászból van. Egyszerűen nekik és annak az egy -de négy - hűtőtáskásnak kedvezett a szerencse.
Én a Helikonos játék eredményét szerettem volna olvasni valahol, vagy telefonon érdeklődni. A számok használhatatlanok. Ott rövid volt a játék ideje, pár hét csupán, a szórólaphoz is nehezen lehetett hozzájutni, sok volt az ajándék is, mégsem nyertem semmit.
Lehet, hogy meg sem érkezett a pályázatom? Mert azt a pályázatot lehet tutira venni, amin nyerünk, hogy az biztos megérkezett. De ez más téma, ne is menjünk bele.
Már láttunk ilyet. Ha tényleg bunda lenne, akkor biztos nem ugyanazt a 4 nevet írják ki. A gyulai játékban is nagyobb részt gyulaiak nyertek, akiknél tudjuk, hogy még a kerítés is kolbászból van. Egyszerűen nekik és annak az egy -de négy - hűtőtáskásnak kedvezett a szerencse.
Én a Helikonos játék eredményét szerettem volna olvasni valahol, vagy telefonon érdeklődni. A számok használhatatlanok. Ott rövid volt a játék ideje, pár hét csupán, a szórólaphoz is nehezen lehetett hozzájutni, sok volt az ajándék is, mégsem nyertem semmit.
Lehet, hogy meg sem érkezett a pályázatom? Mert azt a pályázatot lehet tutira venni, amin nyerünk, hogy az biztos megérkezett. De ez más téma, ne is menjünk bele.A Siió léparádé múlt havi sorsolásán a mindössze 8 hűtőtáskából négyet ugyanaz a csajszi nyert.
Ha ezerből nyer valaki tizet, az hagyján, de ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy nem bunda, mikor minden barátom és ismerősöm küldözgeti a pályázatokat, én is 3-3-t beküldtem eddig mind a két sorsolásra.
Ha ezerből nyer valaki tizet, az hagyján, de ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy nem bunda, mikor minden barátom és ismerősöm küldözgeti a pályázatokat, én is 3-3-t beküldtem eddig mind a két sorsolásra.
Nem is tudom pontosan, hogy a negatív tapasztalomban ki a "ludas". Ugyanis a "Csomagolj" játékban vásároltam 5 db Twix bögrét. A bolt, amit kiválasztottam az átvételre,nem kapta meg az értesítést, jártam a nyakukra hetekig, de semmi eredmény. Majd kaptam egy bp-i telefonszámot, a képviselő hölgy nagyon kedves volt, megígérte, hogy postán elküldik a csomagot. Kb. kéthete "jön" a csomagom a postán.
Frutty Hozzászólás - 2004. január 18. :: 21:47
Pampers nyereményjáték:
A Pampers Midi és Maxi méretű pelenkák vesznek részt az akcióban, és csakis a Total Care jelzésű termékek.
Az alábbi darabszámú zacsik az alábbi pontokat érik:
Midi: 32db (1 pont), 68db (2 pont), 94 db (3 pont)
Maxi: 27db (1 pont), 56db (2 pont), 80db (3 pont).
Egy zacsiról csak egy embléma fogadható el, mégpedig az elejéről a nagy baba-mama embléma(álló), melyet úgy kell kivágni, hogy a darabszám is rajta legyen.
Az összegyűjtött pontokért lehet Fisher Price játékokat választani.
8 pont: Formarakosgató vagy Vízben használható játék
12 pont: Telefon, Zenélős Elefánt
18 pont: Zenélő csiga, Táncos bogárka
32 pont: Activity asztal, Zenélő csodamasina (járás segítő)
A beküldési cím:
DONO KFT
FISHER PRICE PROGRAM
BUDAPEST
PF.909
1463
Az akció 2004 december 31-ig tart!
Pampers nyereményjáték:
A Pampers Midi és Maxi méretű pelenkák vesznek részt az akcióban, és csakis a Total Care jelzésű termékek.
Az alábbi darabszámú zacsik az alábbi pontokat érik:
Midi: 32db (1 pont), 68db (2 pont), 94 db (3 pont)
Maxi: 27db (1 pont), 56db (2 pont), 80db (3 pont).
Egy zacsiról csak egy embléma fogadható el, mégpedig az elejéről a nagy baba-mama embléma(álló), melyet úgy kell kivágni, hogy a darabszám is rajta legyen.
Az összegyűjtött pontokért lehet Fisher Price játékokat választani.
8 pont: Formarakosgató vagy Vízben használható játék
12 pont: Telefon, Zenélős Elefánt
18 pont: Zenélő csiga, Táncos bogárka
32 pont: Activity asztal, Zenélő csodamasina (járás segítő)
A beküldési cím:
DONO KFT
FISHER PRICE PROGRAM
BUDAPEST
PF.909
1463
Az akció 2004 december 31-ig tart!
poszti
Hogy van ez?
A midi a 3-as, a maxi a 4-es.
A 4+ méret már nem játszik?
Mi most kezdtünk 5-öst használni és épp készültem leltárt tartani az eddig összegyűltek felett, de legtöbbje 4+-os - lehet, hogy nem is jók?
Hogy van ez?
A midi a 3-as, a maxi a 4-es.
A 4+ méret már nem játszik?
Mi most kezdtünk 5-öst használni és épp készültem leltárt tartani az eddig összegyűltek felett, de legtöbbje 4+-os - lehet, hogy nem is jók?

Ma megkaptam a Pampers-játék füzetecskéjét. Csalódottan vettem tudomásul, hogy csak a midi és a maxi total care játszik. Eredmény: az 5kg gyüjtögetett zacsiból egy árva darab sem jó. A total care-s zacsijaim mind maxi plusszosak.
Volt akciós Libero a DM-ben (három csomi egybe nejlonozva), minden harmadiknak elenged a ragasztása használat közben.
Volt akciós Libero a DM-ben (három csomi egybe nejlonozva), minden harmadiknak elenged a ragasztása használat közben.
An.13.!
Szerintem kérdezz rá! Elvileg a nyerő időponttól számolva 2 héten belül feladják a nyereményeket !
Szerintem kérdezz rá! Elvileg a nyerő időponttól számolva 2 héten belül feladják a nyereményeket !
Megijedtem!
Idáig én egyetlen fagyis nyereményem sem kaptam meg. Pedig nyertem már papucsot és törölközőt is.
Most akkor kezdjek el reklamálni vagy bízzak a szerencsémben?
Ti mennyi időután kaptátok meg a nyereményt?
Idáig én egyetlen fagyis nyereményem sem kaptam meg. Pedig nyertem már papucsot és törölközőt is.
Most akkor kezdjek el reklamálni vagy bízzak a szerencsémben?
Ti mennyi időután kaptátok meg a nyereményt?