Milyen honlapról lehet megrendelni a médiafigyelőt?
Mindenki nevében írtam a médiafigyelőnek, és a hölgy azt mondta, hogy nem fogják kifizettetni, és kijavítják a hibákat.
Remélem így lesz.
FeleSkandi rejtvényújság
ingyenes mutatványszám
http://www.crossword.hu/
A médiafigyelőt én ezen a mailen mondtam le (előfizetni is ezen lehet) e.tasko@sanomabp.hu
Én írtam a figyelőnetnek, és a médiafigyelőnek is egy e-mailt, hogy az ingyenes számokon kívül nem kívánok egyet sem kapni, mert nem akarok előfizetni. Remélem így megoldható, azt nem tehetik, hogy köteleznek előfizetésre!!!! Akkor beperelhetjük őket elvileg!!!
Én a Figyelőtől kapok ingyenes számokat.... 4 db próbaszámot küldenek mindenkinek. Lehet hogy annál az újságnál is így van?
Sziasztok!
A MédiaFigyelő magazin mintaszámát én is megrendeltem, de nekem is küldik folyamatosan az újságot. Nem szeretném ha kifizettetnék velem hisz közel 350Ft-ba kerül darabja! Hova lehet nekik írni?
-jrekus
Szerintem inkább szólj nekik. Lehet, hogy elfelejtették, de ha mégsem, akkor keményen bevasalják az árát.
Sziasztok!
A Médiafigyelőtől lehet rendelni ingyenesen egy próbaszámot.
Küldték is, de most már küldik folyamatosan az újságot, pedig nem fizettem elő rá.
Mit tegyek?
Szóljak nekik, hogy ne küldjék tovább?
Brigi, bocsi, hogy csak most válaszolok. Én egy fillért sem fizettem. A másodikkal jött a levél, hogy fizessek elő egy évre, miután ilyen ügyesen jöttek a próbaszámok és nem szóltam még semmit. Én ezután még vártam kb. 2 hetet és utána írtam emilt, hogy köszi, nem szeretnék előfizetni, de ők ezalatt már elpostázták a 3. számot.
Beszéltem a Maximásokkal azt mondták, hogy vmilyen módon pótolni fogják a nyakláncokat és köszönik, hogy jeleztem feléjük a problémát!
Anyu Tescoból hozta

: D.E.Karaván triopackhoz fémdoboz van
csomagolva, 1,5kg Nesquik kakaóporhoz pedig csokiszirup.
- Vonalka Te nem vagy igaz! Olyan vagy mint egy kis ördög!

Biztos a selejteket rakták a Maximába.

Na, én is megnéztem éppen most, nekem sem nyílik a Maximás nyaklánc, hát erre nem is tudom mit mondjak...

Ha valakit érdekel a Kiskegyedben Lux termékminta van (barackos)
és egy Alldays 3 db-os termékminta!
A Maximában talált nyakláncot én sem tudtam kikapcsolni!
Nekem az eheti Maximában volt egy Lux tusfürdőminta is :-)
(a nyaklánc kapcsát viszont nem lehet kikapcsolni...)
Brigi
Több családtagnak is kértem már és mindegyiknek a saját email címéről mondtam le és működött.
Tesco,Cora: 2x450g-os Chocapic gabonapehely+Pico kutyusos tálka:1149ft
2x450g-os Nesquik gabonapehely+nyuszis tálka:1149ft
Fünfi, akkor a második meg a harmadik számot ki kell fizetned, nem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások