Gabóca5
Ha vigasztal: A P&G malmai általában nagyon lassan őrölnek.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 332 / 9338 oldal |
Marcsika58: 8-án töltöttem fel a 3-ik kuponra. Első kettő nagyon hamar rendben ment.3-ikra semmi. Ha belépek azt írja egy kupont egyszer lehet csak igénybe venni,e-mail jött arról,hogy foglaltam,de semmi. már legalább 5 e-mailt írtam(fotóztam mindent) mindre válaszolnak kedvesen,de előre lépés nincs. Szerintem érdemes írni nekik,mert ezek szerint nem egyedi probléma. Enyém még a Glamour napok előtt volt
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Régóta nem játszottam már, de a Nyerj extra áramot ! elnevezésű játékban részt vettem és nyertem is egy 20000Ft értékű ajándékcsomagot. De sajnos ezt nem kaptam meg. Reklamáltam a P&G cégnél, ahol azt a választ kaptam, hogy külsős cég bonyolítja a játékot. A szabályzatban Bonyolító1, Bonyolító 2 szerepel. Sem telefonszám, sem e-mail cím. Tudnátok segíteni, hogy mások megkapták-e? Vagy hogy érhetném el Őket?
(Wonderduck
Agency Zrt. (1118 Budapest, Rétköz u. 31. fszt.1.,
Magyarország) továbbiakban „Bonyolító 2.”)
Köszönöm előre is a segítséget!
(Wonderduck
Agency Zrt. (1118 Budapest, Rétköz u. 31. fszt.1.,
Magyarország) továbbiakban „Bonyolító 2.”)
Köszönöm előre is a segítséget!
Igen megkaptam a hàtizsàkot màr règ.
Sziasztok! Tesco - garnier hátizsákot kapott már valaki?
Vágási Feri 2023-10-18 :: 07:21
A SimplePay játékhon':
A jsz október 16-án kelt.
A jsz-ban kezdő dátumként szeptember 16. ÉS szeptember 30. is fel vagyon tüntetve...
Drakulálunk a jsz megalkotóinak.
A SimplePay játékhon':
A jsz október 16-án kelt.
A jsz-ban kezdő dátumként szeptember 16. ÉS szeptember 30. is fel vagyon tüntetve...
Drakulálunk a jsz megalkotóinak.
Marcsika
Három munkanapot írt max, nekem a feltöltés után másnap elfogadta és bankszámlaszám megadása után indította az utalást is.
Három munkanapot írt max, nekem a feltöltés után másnap elfogadta és bankszámlaszám megadása után indította az utalást is.
Marcsika!
Én is most írtam nekik, 10 napja töltöttem fel blokkot, lehet az a baj, hogy freemailes vagyok, bár a befogadó e-mail az megérkezett. Vagy az a gond, hogy múlt héten sok blokk beérkezhetett a Glamour napok miatt, nem tudom. A honlapon írtam nekik, várom a válaszukat.
Én is most írtam nekik, 10 napja töltöttem fel blokkot, lehet az a baj, hogy freemailes vagyok, bár a befogadó e-mail az megérkezett. Vagy az a gond, hogy múlt héten sok blokk beérkezhetett a Glamour napok miatt, nem tudom. A honlapon írtam nekik, várom a válaszukat.
Tisztelt Fórumozók !
Szeretném megkérdezni, hogy az Everdayme " Pénzt adunk vissza a bankszámládra " játékban " Mikorra várható az ellenőrzés. Már 12 napja feltöltöttem. Valaki tudja-e hol kell reklamálni ?
Köszönettel:
Szeretném megkérdezni, hogy az Everdayme " Pénzt adunk vissza a bankszámládra " játékban " Mikorra várható az ellenőrzés. Már 12 napja feltöltöttem. Valaki tudja-e hol kell reklamálni ?
Köszönettel:
köszi
törpilla: akkor ezek szerint aki nyert,az már kapott e-mailt! Gratulálok neked!
Borélmény, 1 éjszaka, 2 fő Hotel Helia
Spar boros játékon nyert valaki? Mert sem nyerteslistát nem látok,sem azt,hogy lezárt játék,nyertesek hamarosan.
Csak ugye plusz munkát senki sem csinál magának szívesen. Erről már volt szó.
sada ahol a lebonyolító kérheti alkoholos játéknál ott kérheti bárhol. A4C az alkoholmentes sörnél is kérte legutóbb. 🤔😯
Ahol gyerekek vannak gondolom lesz sikere. Mert különleges ês aranyos.
Még az elején nyertem, lehet azért volt gyors. De amúgy semmi értelme, hacsak nem annak aki fogyókúrázik és azért teszi be a hűtőbe, hogy rábőgjön, ha enni akar.
Paintuci
Nem tudom, mi a szabály, de szerintem kérheti, h igazold magadat, ha át szeretnéd venni a nyereményt.
Alkohol vásárlásakor még a pénztáros is kérheti.
Nem tudom, mi a szabály, de szerintem kérheti, h igazold magadat, ha át szeretnéd venni a nyereményt.
Alkohol vásárlásakor még a pénztáros is kérheti.
Akkor a mi bocinkat később küldték még ilyet.
Muriska!
Még aznap küldik az e-mailt és kb 1 hét múlva küldik a bocit.
Még aznap küldik az e-mailt és kb 1 hét múlva küldik a bocit.