Keresek megvételre Sopronis sörivószéket!

T.Erika,lécci dobj 1 mélt nekem,Éci kéri a csere miatt,nem tud üzenni a webnyereményen,meg máshol sem,privátban majd bővebben!
Várom leveled!!! kösz.
A4-es méretű füzetboxot keresek cserére.
Akinek van, lsz dobjon egy mailt, remélem megegyezünk

Paint!
Nálam babzsákfotel,puff eladó!

bocsi - dologra cserélném!
Multis babzsákpuff eladó!
Cserére vár 1 Elenderes,már használt nyeremény webkamera. Semmi baja,csak kaptam 1 jobbat!
Nem új, nemrég kapott telefonra csatlakoztatható üzirögzítő mini kazettás(sajnos mi nem használjuk) 3 kazi van hozzá.
Vmi hasznos,értelmes doogra cserlném!
és elnézést azoktól, akiknek előzőleg nem válaszoltam, de tényleg csak ezek érdekelnek.
Eladó/cserélendő KNORR mélyzöld fürdőlepedő!
Cserébe érdekel: króm fürdőszobapolc, több soros; parfümök (lacoste, nina ricci, chanel, dior, dkny, armani, clinique, lancome, escada, dolce&gabbana, gucci, bulgari, estee lauder); kozmetikumok (clnique, lancome, dior, estee lauder) - nem baj ,ha kipróbáltak, vagy hiányzik a parfümből! kis méret is érdekel, nem kell nagy dolog.
Van valakinek még csere Swarowskija?
Marlboro bukósisakot elcserélnék!
milky hátizsák és marlborós bukósisak vár cserére
eladó:milkys 24" bicó,innoshop babzsákfotel
Sziasztok!
DM-ben beváltható kuponjaim vannak (okt. 31-ig érvényes!), illetve MiVilágunk magazinból szintén!
Akit érdekel írjon!
Továbbá, nyeremény sminkcuccok: körömlakkok, rúzsok!
Egyéb más nyereménytárgyak: minirásió, testtáska, hátizsák, Avon ékszerek, stb....
Akit érdekel írjon!
Cserére vár 6000.-Ft értékű Everlast- cipő ajándékutalvány, Theodora testáska. Kisebb ajándéktárgyakra, vk-ra cserélném. Érdekelne még fitness videó-dvd.
Evrika nem felejtettem el semmit csak még nem találkoztam vele, és más elérhetőséget pedig nem tudok vele alkalmazni.

mystic: a XVII. kerületben pontosan hol?
Keresek Knorr lapos, mély tányért és leveses tálat, Sport szelet mini csocsoasztalt, Knorr delikátos családi fotóalbumot.
FOOD EXPRESS betűket adok érte.
Ja, és még mindig megvan: 2000 Ft-os illatszer-utalvány, mely a XVII.ker-ben váltható be.
2000 Ft-os fodrász-utalványaim vannak cserére, több darab
Van 2 db 2000Ft értékű Jeans Club kártám,amit farmer vásárlásakor lehet beváltani.Elcserélném valamilyen kisebb nyereménytárgyra.
Délhúson nyert Grill könyvet is elcserélném hasonló értékű nyereménytárgyra.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások