Muriska!
Még aznap küldik az e-mailt és kb 1 hét múlva küldik a bocit.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 333 / 9338 oldal |
Muriska: jön egy automata email rögtön, majd kb. 2 hét. 30 napon belül küldik.
sada ha belegondolsz hány család nézi hülyének egyes szervezőt/lebonyolítót más játékon/játékokon is. Ja és a többi játékost is.
Egyszer azt írta egyik nincs jogosultságuk kérni a személyit mert nem hatóság. Tényleg? És az alkoholos játêkoknál? 🤔 Ott meg kérik, meg video chat délelőtt 10kor munkaidőben. Akkor van jogosultság.
Egyszer azt írta egyik nincs jogosultságuk kérni a személyit mert nem hatóság. Tényleg? És az alkoholos játêkoknál? 🤔 Ott meg kérik, meg video chat délelőtt 10kor munkaidőben. Akkor van jogosultság.
Akik alarmoot nyertek mennyi idő után vettèk fel a kapcsolatot ?
Inkább a Rossmann-t kellene megkérdezni, hogy mit szólnak hozzá, h néhányan hülyének nézik őket?
Szerintem nem a Pick-et akarta írni, de amúgy már bánom, hogy kérdeztem, nem kellene elölről kezdeni a balhét oldalakon keresztül.
Inkább azt kérdezném megint, hogy volt- e már visszaigazolt Spar Milka nyertes? Köszönöm!
Inkább azt kérdezném megint, hogy volt- e már visszaigazolt Spar Milka nyertes? Köszönöm!
Annyira azért nem érdekel, hogy írjak, csak kíváncsiskodtam.
Írj a maxxonnak, rossmannak szerintem ők tudnak tenni az ügyben ha akarnak...
Á ennek így akkor sincs értelme. Ráadásul például a Hamika Janika olyan üzletben vásárolt, ahol senki más(az első 6 számjegyet kell nézni). A Citrom nevezetű boltjára meg ha rákeresek, akkor van olyan is hogy Szuri Kataa nyertes. Legalábbis érdekes a kihallása.
De mondjuk mellettük van még fórumosnak tűnő nyertes abból a boltból. Hátha ők tudják. Mindenesetre Citrom keresztnév nincs hazánkban.
De mondjuk mellettük van még fórumosnak tűnő nyertes abból a boltból. Hátha ők tudják. Mindenesetre Citrom keresztnév nincs hazánkban.
A szomszéd neve is ki van maxolva, a futár meg megtalálja mert kell egy telefonszám. De ha van olyan keresztnév hogy citrom akkor elnézést.
A Spar Milka játékon nyert már valaki? Nyertes még mindig nincs kiírva, ha van is.
Nem gondolnám hogy így van, mert ha valaki ehhez folyamodik, egyszerűbb lenne a szomszéd nevével, vagy bármely, nem ennyire egyértelmű kamu névvel játszania, persze azért úgy hogy a postás is megtalálja.
Lehet csak valaki szórakozik? De akkor miért nem tűnik fel a lebonyolítónak?
Lehet csak valaki szórakozik? De akkor miért nem tűnik fel a lebonyolítónak?
nevezik=neveik
Gondolom azok kamu nevek mert már a saját nevezik a családban elfogytak. Ebből látszik a lebonyolító "profizmusa". Én kérnék tőle egy személyi ig. képet emailben.
Tudja esetleg valaki, hogy a Pick-nél miért nem frissül a nyerteslista csak naponta kb 1 névvel?
Illetve a Rossmann játéknál mik ezek a nevek, hogy, idézem:
Molnár Citrom, Hamika Janika, Kern India. Akik felkerülnek, azok már ellenőrzött nyertesek. Ez mégis mi akkor?
Illetve a Rossmann játéknál mik ezek a nevek, hogy, idézem:
Molnár Citrom, Hamika Janika, Kern India. Akik felkerülnek, azok már ellenőrzött nyertesek. Ez mégis mi akkor?
Vénember
Nem a legszemfülesebb, bazsapara már szeptember 7.-én beírta, s azóta többször is megjelent az infókban.
Nem a legszemfülesebb, bazsapara már szeptember 7.-én beírta, s azóta többször is megjelent az infókban.
Már nincs ott. Ez gyors volt. 😄
A Gyulai játék meg annak ellenére fenn van, ráadásul új-ként, hogy már régen véget ért. Vagy az tényleg új játék?
WendyPromo
Egy lehetséges magyarázat: az oldal fórumrovatát látogatók
és itt bejegyzéseket olvasó/létrehozó emberek közül te vagy a legszemfulesebb
Egy lehetséges magyarázat: az oldal fórumrovatát látogatók
és itt bejegyzéseket olvasó/létrehozó emberek közül te vagy a legszemfulesebb
Sziasztok,
Azt tudja valaki, hogy ez a nyereményjáték miért nem szerepel az oldalon?
https://www.oetkernyeremeny.hu/
3 milla a főnyeremény a másik promón meg autó...
Köszi
Azt tudja valaki, hogy ez a nyereményjáték miért nem szerepel az oldalon?
https://www.oetkernyeremeny.hu/
3 milla a főnyeremény a másik promón meg autó...
Köszi