A nexus oldalán pedig ez a szöveg van fent,már hónapok óta:
Kedves Felhasználónk!
Karbantartás miatt a NEXUS ingyenes email és honlapszolgáltatás átmenetileg szünetel.
A munkálatok jelenleg is folynak, a szolgáltatás hamarosan ismét elérhetõ lesz.
A hiba elhárításáig megértésedet és és türelmedet kérjük!
Köszönettel,
Pannonline.hu Rt.

szerintem meg nem műxik!

Már 3. napja,se a szerveren nem jönnek levelek és a levelezőm ezt írja ki,mikor lehívom: FETCH - A szerver hibát jelzett. A válasz -ERR bad login
3 postafiókom közül az egyik sem működik péntek óta. És tuti,hogy rossz,mert az egyikre naponta szoktam kapni,megrendelt emilt,ami most már azóta nem jön!

Szerintem működik, csak a belépést leokézó gomb került a fényképezőgép tetejére, nagy piros pötty formájában.
Nálam sem működik a mailbox, már harmadik napja (pontosabban 4 mail-cím közül kettő). Ami az érdekes, hogy talán egy héttel ezelőtt ugyanez volt a probléma, ugyanezzel a kettővel
Nem értem, miért van ez: kettő tökéletes, kettő pedig folyton szarakodik. Ráadásul a két legfontosabb, egyik a munkámhoz, másik pedig "hozzátok
(Ha nem válaszolnék valakinek, ezért van...)
Nemtom, mit tehetnék, nagyon-nagyon sok bosszúságot okoz! Ügyfélszolgálat telefonszáma: reménytelen, hogy felvegyék, hibabejelentő e-mail válasz nélkül...stb. Legutóbb tavasszal, hasonló panasz miatt 3 hetes késséssel válaszoltak a negyedik (!!) már fenyegető hangú e-mailemre.
Sz'al ez az én tapasztalatom a mailbox-al

nálam ugy ahogy megy a mailbox de nem jön meg mindenhonnan a szokásos levél s van ahonnan regisztráció visszaigazolást sem kapom meg
Liza Minelli jegy tulajdonosoknak
Itt a cég bejelentett címe aki a jegyeket árulta
MOVIES & FASHION Rendezvényszervezõ és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Társaság
1113 Budapest Daróci út 33.
Láma!
A gomb pirosan világít.

Csak ki kéne nyitni a csípád.

így.

Nem megy a mailbox,már kb. 2 napja!

azt hittem,eddig csak a levelezőm nem hívja le...de rámentem az oldalra,és a belépésnél,eltünt a gomb,amivel meg lehetne nyitni az postafiókom oldalát. Marha jó mi?!
Nálatok is ez a helyzet,lécci nézze már meg valaki,köszi!
Dettó a Nexus is,az is már vagy 2 hónapja nem üzemel,ha nem több?

poszti,
Elég disznóság, hogy kikötik, ez nem megoldás, elvégre ha postán kell beküldeni, akkor nem vehetünk más szolgáltatót igénybe.
Inkább a postánál helyeznének kilátásba egy jó nagy balhét arra az esetre, ha panasz lesz a kézbesítésre. Talán hatásosabb lenne, mint hogy egyenként panaszkodik többszáz ember.

Krysztasz, köszi a tippet, ki is próbáltam, jött is visszajelzés

Igaz, nem nyert, de legalább tudom, hogy landolt

Egyre több nyereményjáték szabályzatban kötik ki, hogy nem vállalnak felelősséget a "postáért".
Évi*
Ha sms-t írsz, kezdd kötőjellel, és úgy küldd el! Igy válasz sms-t kapsz, hogy megkapták-e vagy sem.
Két Borsodi Bivaly smsre se jött semmilyen visszajelzés

csatlakozom én is az előttem írokhoz.
T-mobilos "ajándékcsomag" igen sz.. minőségű és kinézetű poló volt.
ellenben azzal, amit a hölgy mondott a telefonba, mikor nyertem (Tartalma: poló, mobiltartó, toll, baseball sapka!!)

thiefman köszönöm!
Jézusom, és ezért a .... hivogatom őket! Hát ehhez pofa kell, hogy több mint egy hónapja egy pólót fognak küldeni? Hát ezt nem hagyom annyiban! Ez nem semmi!
Sajnálom, hogy csak ennyi lett a nyeremény!
Hajni
én megkaptam a Tmobil csomagot nagyon silány egy dara b poló volt benne a múlt héten jött
Lassan új topikot nyithatunk "Postai bosszúságok" címmel.
A mai tévéhíradóban nyilatkozott illetékes elvtárs, hogy rémes, hogy az emberek össze-vissza-rosszul címezik a leveleket, nem írnak rá irányítószámot, meg minden. Nem csoda, hogy az a szegény posta nem bírja időben és pontosan kézbesíteni a küldeményeket. Ezért (!!) több-tízezer levél bolyong szerte az országban.
Azt hittem, eldurran az agyam!
Véletlen egybeesés, hogy a posta átszervezésével, a logisztikai központ kitelepítésével és többszáz postai alkalmazott kirúgásával egy időben hülyült el a lakosság, és felejtett el hirtelen levelet címezni.
Az én gyönyörűséges Globusos törülközőmet, amivel délelőtt már eldicsekedtem, néhány utcával arrébb adták fel. Rendesen meg van címezve, irányítószám, emelet, ajtó, minden. + rá van írva vastag postai cerkával egy nagy 15-ös szám, áthúzva, egy 67-es, szintén áthúzva, végül egy 66-os. Nem tudom, ezek mit jelentenek, de nagyon úgy néz ki, ezt is dobálta-rakosgatta egy darabig a posta. "Természetesen" dátumos postabélyegző nincs újabban szinte semmin, így azt sem tudja az ember, meddig kóválygott a küldemény, mire a címzetthez kerül.
A sorsolást követő 90 napon belül kell lezárni a nyereméynjátékot, és átádni a nyereményeket.
Én a T-Mobillal vagyok már nagyon jóban! Több mint egy hónapja nyertem náluk, azóta sem küldik a nyereményt. Minden héten azt mondják, hogy a következő hét. Hát megvárom hány év lesz belőle
Egy másik azt mondta, hogy 30 nap amit be kell tartani, hát az már igen csak lement náluk bőségesen!
Ő bennük sem lehet bízni!
Avikohoz
A posta.hu oldalon a kapcsolatfelvételre kattintotok, van ott telefonszám, illetve írni is lehet. Csak azért, hogy mit szolnak erre. Nekem is eltünt 2 levelem, írtam is, pár nap múlva jött egy válasz, hogy sajnálják, rákenték a logisztikai központra. Visszaírtam, hogy nem fogadom el a válaszát, mert ez már egy lecsengett ügy, máshol kellene a problémát keresni, a házuk táján kellene szétnézni.
Erre már nem kaptam választ. Ha csak annyit értem el, hogy egy panasszal több, már megérte.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások