Kérlek írj, az e-mailemre, akinek igértem a Vénusz cimkéket!
(Nem teljesen ingyenes, mert kell hozzá a júniusi Praktika.)
Egy benne lévő kupon ingyenes belépést biztosít (1 fő, 1 alkalom) a szentendrei Skanzen kézműves foglalkozására, július 2. és aug. 13. közötti pénteken.
Egy másik kupon felhasználásával 20 % kedvezménnyel lehet vásárolni valamennyi Hobbyművész üzletben.
A Match-ban május 26-június 6-ig 2 Lincohoz egy hűtőmágnes az ajándék. A két doboz között helyezkedik el, kívülről nem lehet látni. Egy nyuszi van a hűtőmágnesen, sárgarépát eszeget.
Gyermeknapon ingyen mehetnek be a gyerekek a mogyoródi aquarénába...http://www.aquarena.hu/
Nicika
A felező díjcsomagnál mettől meddig számolják a hónapot?
BOCSI NEM JÚNIUS 31-IG, HANEM JÚNIUS 13-IG!!
Csak úgy mellesleg megemlítem hogy én a Matávnál dolgozok. A Matáv Felező dcs percdíjai pedig a következők távolsági hívások esetén:
csúcsidőben: 20Ft/ perc
csúcsidőn kívűl: 12Ft/perc
Ja és figyelmetekbe ajánlom hogy akinek csevegő dcs-ja van, az megrendelheti a plusz percdíj kedvezményt, amely azt jelenti, hogy az 5. perc után 20% helyett 30% kedvezményt kapsz a hívás 60. percéig. Ez a kedvezmény június 15. - július 15 között érvényes!!! Csak azért írom be ide mert csak egy bizonyos ügyfélkört tájékoztattunk erről! De aki betelefonál ezért a plusz 30%-os kedvezményért az 1212-re, annak is megadjuk!!!!! FONTOS: JÚNIUS 31-IG VAN LEHETŐSÉG A KEDVEZMÉNY IGÉNYLÉSÉRE! HIVD AZ 1212-T!!!
Ha jelentkezel a TELE2-höz és egy regisztált tag adatit bemondod: kapunk 1 óra csúcsidőn kivül lebeszélhető kedveményt.
Mivel tag vagyok ha valakit érdekel keressen meg...
Izelitő:
Helyközi II. hívás Díj (Ft/perc, bruttó)
Csúcsidőben 18.-
Csúcsidőn kívül 9,9.-
Belföldi távolsági hívás Díj (Ft/perc, bruttó)
Csúcsidőben 18.-
Csúcsidőn kívül 9,9.-
A Junior Magazin elején a címoldalon pedig ez van:
" Május 30.: a hirdetés felmutatója a Gyermeknapon ingyenesen látogathatja az Elvarázsolt kastélyt! " Ez a Vidámparkban van és gondolom magára a Junior újságra gondoltak, hogy azt kell felmutatni. Ezt a suliban kapja a gyerkőc.
a Junior Magazinból írom:
" Gyermeknapi ajándék! Május 30-án a budapesti Hollywood Multiplex mozikban ajándék mese-videokazettát adunk minden gyermek- és diákjegy mellé." Ennyi volt a hirdetés.
gyereknapi programok:
http://www.magyarorszag.hu/hirek/kultura/gyermekn
ap20040526.html
Köszönöm Minya , hova küldjem a vonalkódokat?
Tegnap vettem a Tescoban 3 Maggi levest ajándék fémdobozzal 489 Ft-ért.
http://legrand.pointernet.hu/kerdoiv/index.php?psite=
1000001
ingyenes szám rendelhető
Vonalkódokért cserébe tankönyvet:
kubu, cerbona, pilóta, vénusz, sió, borsodi, globus vk-ért cserébe: történelem, irodalom, német, matek, etika, könyvvitel, számvitel, német, angol, közgazdaságtan(mikro+makro), irodalom szöveggyűjtemények.... és még sok más.... írj!
Tegnap megjött a shell matrica, úgyhog tuti, hogy küldik

Ja, az első 250-nek jár csak...
Ajándék kendő jár annak, aki ingyenes képeslapon rendeli meg Celia Rees legújabb ifjúsági regényét, a Kalózok!-at. (2490Ft a könyv) www.kalozok-a-konyv.hu
Péter,
írtam nyelvkönyv ügyben. Találd ki, mit kérsz cserébe

Meg vannak nyelvkönyvek is: angol, német és olasz....
tankőnyv+munkafüzettel...
Mindet vigyétek el!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások