Szerintem nem átvágás, rendes nyomkövetési szám van.
Én is várok egyet.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 334 / 9338 oldal |
Alarmoot posta hozzá külföldről vagy valami átvágós e-mailt kaptam?
Spar húsos játéknál engem sem enged be a meglévő jelszóval.
Nálam jó!
Írtam nekik ,próbáljuk megtudni ,hogy mi a gond mert több mindenkinek nem működik. VÁRUNK
Spar húsos engem sem enged be a spar nyereményjátékos regisztrációval, újra regisztrálni nem enged, mert már használatban van az e-mail cím. Én is kérdeztem , de más nem írta, hogy gond lenne.
A spar húsos játék csak nálam nem működik? Nem enged belèpni de új jelszót sem enged .
Szia. Nagyobb méretű szerintem XL- nek felel meg. Én rendeltem belőle mert L méretet viselek de hatalmas lett rám.
Sziasztok!
Valaki tud esetleg abban segíteni hogy a Sió pulcsi L-es méretben megfelel a valóságnak,esetleg kisebb,vagy nagyobb a méretezés?
" alt="
">
Valaki tud esetleg abban segíteni hogy a Sió pulcsi L-es méretben megfelel a valóságnak,esetleg kisebb,vagy nagyobb a méretezés?
" alt="
">Sziasztok.
Azokhoz szólna a kérdésem akik nyertek a Milkával a 100000 ft-os játékon. Nos a lényeg hogy 10-én jött az értesítő e- mail, hogy kisorsoltak és nyertem. Írták, hogy keresni fognak az adatok egyeztetése miatt azonban azóta semmi. Mikorra várható, hogy jelentkeznek, valakinek esetleg van tapasztalata?
Azokhoz szólna a kérdésem akik nyertek a Milkával a 100000 ft-os játékon. Nos a lényeg hogy 10-én jött az értesítő e- mail, hogy kisorsoltak és nyertem. Írták, hogy keresni fognak az adatok egyeztetése miatt azonban azóta semmi. Mikorra várható, hogy jelentkeznek, valakinek esetleg van tapasztalata?
Nagy Nikolett miért nem tudok írni neked ? Letíltva ezt írja ki !
A csoki/rágós portugáliai utazás nem nem sikerült senkinek?
Köszönöm!
robbe77
Már nyugodtan játszhatsz vele, javították az oldalt.
Csak a megfelelő címre kellett írni.
Már nyugodtan játszhatsz vele, javították az oldalt.
Csak a megfelelő címre kellett írni.
A 3 játékszabály közül a középső frissült, ott a hivatalos:
https://spar.nyerjakedvenceiddel.hu/storage/micro
site/W4x7OyctZSrUAMXmvbLO9uTVYDA0vpHy/Game_Rules.pdf
https://spar.nyerjakedvenceiddel.hu/storage/micro
site/W4x7OyctZSrUAMXmvbLO9uTVYDA0vpHy/Game_Rules.pdf
Nem erre a főoldalra gondoltam, hanem a játék főoldalára. A bekeretezett részen kívül semmi nem utal arra, hogy ez a játék él. Már alatta is az előző játék szövege van, nyertesek sehol, szabályzat májusi. Majd ha lesznek nyertesek, elhiszem, hogy ez valódi játék.
Az oldalt trehány módon frissítették, de ennek ellenére minden fenn van az oldalon, ha keresed. Mit hiányolsz?
Van amikor az se segít, ha elolvasod. Lásd Spar Milka. Nem történt azóta se semmi változás. Valószínű halott a játék, hiába a főoldali kiírás.
robbe77
Köszönöm!
Az a lustaságom(trehányságom,feledékenységem = bambasság) jele, hogy inkább kérdést írok ide, mintsem frissítsem (halványan derengő) tudásomat a nyereményjáték szabályzatának (ezúttal
nem felületes) tanulmányozásával. Nézést el kérek!
Köszönöm!
Az a lustaságom(trehányságom,feledékenységem = bambasság) jele, hogy inkább kérdést írok ide, mintsem frissítsem (halványan derengő) tudásomat a nyereményjáték szabályzatának (ezúttal
nem felületes) tanulmányozásával. Nézést el kérek!
Nem árt értelmezni a játékszabályt:
2.1.3. A Játék során a Weboldalra ellátogató Játékos a Blokkon vagy Online számlán
szereplő adatait és az Egyedi promóciós kódot együttesen kizárólag egyszer jogosult
felhasználni, azaz a Blokk vagy Online számla adatai több alkalommal is
felhasználhatók különböző Egyedi promóciós kóddal, de a Blokk vagy Online számla
és az Egyedi promóciós kód együttesen csak egy alkalommal.
2.1.3. A Játék során a Weboldalra ellátogató Játékos a Blokkon vagy Online számlán
szereplő adatait és az Egyedi promóciós kódot együttesen kizárólag egyszer jogosult
felhasználni, azaz a Blokk vagy Online számla adatai több alkalommal is
felhasználhatók különböző Egyedi promóciós kóddal, de a Blokk vagy Online számla
és az Egyedi promóciós kód együttesen csak egy alkalommal.