Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 334 / 1052 oldal |
Mágikus ragasztószalag
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Keresem Horváth Beáta nevű tezsvesz nyerőórás nyertest. A kiválasztott KISMAMA újságja nálam landolt. Az én címemmel, meg az ő nevével. Valszínű ő kapta meg az enyémet. Kné Márta.
ani-ha, még a 2. játékhéten nyertem. Szerintem a többbit is küldik, csak azt sima postával. Ide se jött még se törölköző, se hűtőtáska 

Sziasztok!Nekem és a páromnak is mágikus cellux.Ani-ha még én sem kaptam meg se a törölközőt se a hütőtáskát.
Köszi Viki. Akkor nem maradtam le semmiről!
Már úgy értem, hogy senki sem kapta még meg a kisebb nyereményeket
2 törölközőt várok
Már úgy értem, hogy senki sem kapta még meg a kisebb nyereményeket
2 törölközőt várok

ani-ha: másfél hete nyertem én és ma kaptam meg. Nem posta hozta hanem GLS, a többit valszeg posta hozza. Egyébként elég alap. Se kijelzője, se rádió se diktafon. Fekete színű elemes, nem aksis és "gyönyörű" kínai népzene van alapba rátöltve. Azt hittem eldobom magam. Bolti ára majdnem 6 ezer. Na ennyit róla.
Hugi71, mikor nyerted a lejátszót? Még az elején?
Ezek szerint már postázzák a Balaton nyereményeket?
Ezek szerint már postázzák a Balaton nyereményeket?
Nekem is mágikus cellux! :d Tetszik,főleg a pandamacis hűtőmágnes, amit kapunk érte.Krisztasz levele. Köszi

Mágikus cellux nem tudom honnan.
Pedri
köszi
már átvettem 1 héttel ezelőtt, csak kíváncsi voltam rá,h te milyet kaptál 
köszi
már átvettem 1 héttel ezelőtt, csak kíváncsi voltam rá,h te milyet kaptál 
mia!
OBH Nordica márkájú. Én Dunakeszin vettem át, de bármelyik áruházban át lehet venni, csak előtte egyeztetni kellett telefonon. (ha Te is nyertél, ne felejtsd el, hogy május 24-ig adják oda!)
OBH Nordica márkájú. Én Dunakeszin vettem át, de bármelyik áruházban át lehet venni, csak előtte egyeztetni kellett telefonon. (ha Te is nyertél, ne felejtsd el, hogy május 24-ig adják oda!)
Pedri
milyet hajvasalót kaptál?Melyik áruházban vetted át?
milyet hajvasalót kaptál?Melyik áruházban vetted át?
Mp3 lejátszó a Balatontól 

Végre! 

Végre! 
Velveten nyert hajvasaló - igaz, én mentem érte.
Gondolom, az áprilisi, mert még eddig azt se kaptam meg, s mindkét hónapban láttam a nevem a listában. Csak egy gratuláló kártya volt mellécsomagolva dátum nélkül.
A Knorr tányérok áprilisi vagy a májusi játék "eredményei"?
Tegnap Knorr tányérok
Nagyon tetszik! Ma kaptam meg a szomszéd nénitől. Ahhoz képest, hogy a szabályzat szerint két tanus meghatalmazás kell személyi ig. számokkal, meg annya neve, meg viaszpecsét (najó, ez túlzás :-) ) ... Még szerencse, hogy jóban vagyunk minden szomszéddal. :-)
Nagyon tetszik! Ma kaptam meg a szomszéd nénitől. Ahhoz képest, hogy a szabályzat szerint két tanus meghatalmazás kell személyi ig. számokkal, meg annya neve, meg viaszpecsét (najó, ez túlzás :-) ) ... Még szerencse, hogy jóban vagyunk minden szomszéddal. :-)pallmallos futár jött Miskolcra.
Mel6 levele
köszönöm!
köszönöm!
knorr futár