Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 334 / 511 oldal |
Ha megírnád mailben a számát, hálásan megköszönném. Lehet hogy ott van valahol az elérhetőségekben, de mostmár nincs időm, kikapcsolok.
Gladi!
Nekem szintén tartoznak egy bogárral - amit a Nyerőoldalon lévő regisztrációval lehetett -volna- kapni. Fel is hívtam a céget , aki a játékot szervezte, de állítólag elfogyott az összes bogár
, és nem tudják pótolni 
Nekem szintén tartoznak egy bogárral - amit a Nyerőoldalon lévő regisztrációval lehetett -volna- kapni. Fel is hívtam a céget , aki a játékot szervezte, de állítólag elfogyott az összes bogár
, és nem tudják pótolni 
Ha ez vigasztal nekem is elloptak 3 db bogarat! Hívd fel Kovács Erikát és reklamálj! Gladiátor
Szia Gladi!
A tesóm a neten játszott a krumplibogaras kulcstartóért. A mienk megjött,de az övé azóta se ért ide.
Val. színű,az is valamelyik postán tünt el!
A tesóm a neten játszott a krumplibogaras kulcstartóért. A mienk megjött,de az övé azóta se ért ide.
Val. színű,az is valamelyik postán tünt el!Most olvastam az egyik topicban és rájöttem, hogy egyetlen avikos krumplibogarat sem kaptam, pedig legalább 4 borítékkal feladtunk. Felháborító hogy ezek a selejtes tolvajok már ilyen kis nyereményt is lenyúlnak! Ha valaki tudna segíteni esetleg egy telefonszámmal, vagy infóval hogy esetleg ő sem kapta meg, megnyugtató lenne. Köszi.
Engem az bosszant leginkább hogy a TESCO kiírja "Ha 2-nél több vásárló várakozin, Ön előtt új pénztárt nyitunk!"
Nem nyitnak. Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, de nem ez az egyik gondom a másik:
Nincs a TESCO-nak honlapja! (Csak angol nyerlvű www.tesco.com)
A CORA-nak az AUCHAN-nak a METRO-nak stb.-nek is van magyar honlapja akkor a TESCO-nak miért nincs?
A CORA-nak 7 áruháza van, a TESCO-nak 34 áruháza van, miért nincs akkor honlapja???
A TESCO a piacvezető! Szégyen, hogy nincs magyar honlapja!!!
Nem nyitnak. Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, de nem ez az egyik gondom a másik:
Nincs a TESCO-nak honlapja! (Csak angol nyerlvű www.tesco.com)
A CORA-nak az AUCHAN-nak a METRO-nak stb.-nek is van magyar honlapja akkor a TESCO-nak miért nincs?
A CORA-nak 7 áruháza van, a TESCO-nak 34 áruháza van, miért nincs akkor honlapja???
A TESCO a piacvezető! Szégyen, hogy nincs magyar honlapja!!!
Ne sajnáld, biztos csak külfőldi utazásra használhatod fel
Én nemrég nyertem egy 50-es utalványt (nem tőlük) és még 50-et kellett
fizetnem, hogy ketten el tudjunk menni és akkor hol van a költő pénz.
Én nemrég nyertem egy 50-es utalványt (nem tőlük) és még 50-et kellett
fizetnem, hogy ketten el tudjunk menni és akkor hol van a költő pénz.
Erről lemaradtunk (legalábbis én nem ismertem
): http://www.hotelkritika.hu/index.php?action=nyeremeny
): http://www.hotelkritika.hu/index.php?action=nyeremeny-----
Sajnos ez előfordul, de telefonálni, telefonálni, emailt írni. Igaz, így plusz költségek is vannak, de ha sikerül valami "fejessel" beszélni, akkor tuti intézkednek, a cég hírneve is fontos.
Sajnos ez előfordul, de telefonálni, telefonálni, emailt írni. Igaz, így plusz költségek is vannak, de ha sikerül valami "fejessel" beszélni, akkor tuti intézkednek, a cég hírneve is fontos.
Legutóbb nyertem a Rama SMS promóciójával (2004.03.27)
Felvették az adataimat majd mondták 3 héten belül postázzák, eltelik a 3 hét nem hoztak semmilyen csomagot, felhívom őket majd azt mondják: "Nagyon sok a postázandó csomagjaink, még 3 hetet várjak, addig biztos megkapom nyereményemet." Eltelik a 3 hét megint nem kaptam semmit, újra felhívom őket majd újra azt mondják 3 héten belül megkapom. Megint eltelt a 3 hét nem kaptam meg a nyereményemet. (2004. május vége) Várok 1 hetet, ha addig nem hozzák, mahd telefonálok ismét. Június 1 hetében csütörtökön végre meghozták a nyereményemet futárral. Pénteken terveztem, hogy felhívom őket.
Azért jó lenne, ha nem kéne több mint 2 hónapot várnom, amíg megkapom a nyereményemet.
Felvették az adataimat majd mondták 3 héten belül postázzák, eltelik a 3 hét nem hoztak semmilyen csomagot, felhívom őket majd azt mondják: "Nagyon sok a postázandó csomagjaink, még 3 hetet várjak, addig biztos megkapom nyereményemet." Eltelik a 3 hét megint nem kaptam semmit, újra felhívom őket majd újra azt mondják 3 héten belül megkapom. Megint eltelt a 3 hét nem kaptam meg a nyereményemet. (2004. május vége) Várok 1 hetet, ha addig nem hozzák, mahd telefonálok ismét. Június 1 hetében csütörtökön végre meghozták a nyereményemet futárral. Pénteken terveztem, hogy felhívom őket.
Azért jó lenne, ha nem kéne több mint 2 hónapot várnom, amíg megkapom a nyereményemet.
A Baba magazin előfizetőknek sem járt a Dove ajándék. Érdemes előfizetni egyáltalán. 

Ma a Mastero játékba jelenkeztem, mert vásároltunk. Felvették és közölték, hogy visszahívnak.
Hát nem hívtak vissza! Valaki mást hívtak fel! Számomra érdekes néha ez a Danubius!
Miért igérgetnek?
Hát nem hívtak vissza! Valaki mást hívtak fel! Számomra érdekes néha ez a Danubius!
Miért igérgetnek?
Ugy látszik "-"nek elfogyott otthon a Viagrája, ilyenkor más szórakozást kell keresnie. 

Nem tudja valaki, hogy a Cora hipermarket Mosoly magazin tavaszi száma miért nem jelent meg???
Szintem majdnem minden TESCO áruházban ki van téve a tábla: "Ha 2-nél több vásárló várakozik Ön előtt új pénztárt nyitunk!"
A megtévesztő reklámokkal is a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség foglalkozik, nem?
Nem hiszem el, hogy egy Fogyasztóvédelmi hivatalban dolgozó ember néha nem megy el a TESCO-ba, biztos elmegy!
Csak a kis cégeket tudják állandóan kritizálni a nagyokra mint pl.: a TESCO-ra miért nem figyelnek oda?
Utoljára 2003. őszén lehetett hallani a TESCO-ról, amikor a Baján lévő áruházukat megbüntették mert romlott termékeket árultak.
A megtévesztő reklámokkal is a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség foglalkozik, nem?
Nem hiszem el, hogy egy Fogyasztóvédelmi hivatalban dolgozó ember néha nem megy el a TESCO-ba, biztos elmegy!
Csak a kis cégeket tudják állandóan kritizálni a nagyokra mint pl.: a TESCO-ra miért nem figyelnek oda?
Utoljára 2003. őszén lehetett hallani a TESCO-ról, amikor a Baján lévő áruházukat megbüntették mert romlott termékeket árultak.
Anyák lapja előfizetőknek nem jár(t) dove ajándék
. Sem júniusban a deo, sem most júliusban a szappan. Mondván nem fér be a postaládába. (Avent a cumis üveget meg elküldte postán :0) Akkor legalább lapos termékmintákat adhattak volna.
Előfizetéssel csak 40 Ft-tal olcsóbb a lap, a mintákat meg 200 Ft körül árulják a boltokban. 
. Sem júniusban a deo, sem most júliusban a szappan. Mondván nem fér be a postaládába. (Avent a cumis üveget meg elküldte postán :0) Akkor legalább lapos termékmintákat adhattak volna.
Előfizetéssel csak 40 Ft-tal olcsóbb a lap, a mintákat meg 200 Ft körül árulják a boltokban. 
Gyöngyösön már a héten nem volt kint a " Ha 2-nél többen állnak..." kezdetű tábla sehol sem, pedig most határoztam el, hogy beírok a vásárlók könyvébe.
Meg vannak a zenehu nyertesek, de hiába voltam a legjobb hét között nekem nem jutott az 53 nyereményből.Valójában már túl vagyok az első felindulásomon de röhejesnek és bosszantónak tartom az ilyen nyereményjátékot ahol folyamatosan változtatják a szabályokat és a kiírással ellentétesen sorsolnak. Remélem nem értitek félre a felháborodásom, nem az irigység beszél belőlem.
Találtam egy jó kis cikket a Békés Megyei Hírlapban a TESCO "Ha 2-nél több vásárló várakozik, Ön előtt új pénztárt nyitunk!" című reklámjához.
Ignácz Jánostól a TESCO békécsabai áruhááz igazgatójához tettek fel a vásárlók kérdéseket, az egyik vásárló ezt kérdezte:
"Ha kettőnél többen állnak Ön előtt, új pénztárt nyitunk. Miért írják ki, ha úgysem nyitnak? "
A válasz: Ezt a projektet két hónapja indítottuk el. Mint mindennek, sajnos ennek is megvannak a gyermekbetegségei. Előfordulhat, hogy nem tudunk időben reagálni a sorhosszra, s úgy tűnhet, hogy az ígéretünk nem teljesül. Ha már az összes beosztott pénztáros dolgozik és szükség van újabb kasszanyitásra, a vevőszolgálati osztályvezető az áruház egyéb területeiről csoportosít át embereket a még üres kasszákhoz. Már most készülünk a karácsonyra, amely a megnövekedett vásárlói szám miatt lényegesen több kassza folyamatos üzemeltetését igényli. A normál pénztárosi létszámot közel harminc százalékkal növeljük meg az év utolsó hónapjára.
Ignácz Jánostól a TESCO békécsabai áruhááz igazgatójához tettek fel a vásárlók kérdéseket, az egyik vásárló ezt kérdezte:
"Ha kettőnél többen állnak Ön előtt, új pénztárt nyitunk. Miért írják ki, ha úgysem nyitnak? "
A válasz: Ezt a projektet két hónapja indítottuk el. Mint mindennek, sajnos ennek is megvannak a gyermekbetegségei. Előfordulhat, hogy nem tudunk időben reagálni a sorhosszra, s úgy tűnhet, hogy az ígéretünk nem teljesül. Ha már az összes beosztott pénztáros dolgozik és szükség van újabb kasszanyitásra, a vevőszolgálati osztályvezető az áruház egyéb területeiről csoportosít át embereket a még üres kasszákhoz. Már most készülünk a karácsonyra, amely a megnövekedett vásárlói szám miatt lényegesen több kassza folyamatos üzemeltetését igényli. A normál pénztárosi létszámot közel harminc százalékkal növeljük meg az év utolsó hónapjára.
3 hete voltam Veszprémbe ott is ki van írva: "Ha 2-nél több vásárló várakozik ön előtt új pénztárt nyitunk!"
Természtetesen nem nyitottak, pedig minden pénztárnál 3-an 4-en voltak.
Természtetesen nem nyitottak, pedig minden pénztárnál 3-an 4-en voltak.