Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 335 / 762 oldal |
2 jegy ma estére az Alleba a Szökőhévre 20h
1 db teli tesco gyűjtő+8 db tesco pont!
Meg van a szabálya, mit kell tenni az át nem vett nyereményekkel.
De ez mát itt off.
De ez mát itt off.
Én szívesen átvennék 1-2-öt, de nálunk biztos nem lehet.
" alt="
">
" alt="
">Nem fogják kidobni erre mérget vehettek. Szétosztják maguk között vagy csinálnak vele valamit.
Mondjuk ez engem felháborít, hogy egy válság közepén, amikor sokan éheznek, megfagynak, a Nestlé csak úgy kidob 200.000ft-ot az ablakon.. Akkor ajánlanák fel pl. egy iskolai könyvtárnak...
És azt honnan tudjátok,hogy a nestlé bezúzza az át nem vett utalványokat?
A Fald a könyveket Libri.
ani82
Ez milyen libri és hol lehet átvenni?
Ez milyen libri és hol lehet átvenni?
Samidala: megnyugtattál.
" alt="
"> köszi. nem tudok aludni. elaludtam 22 óra körül,most meg nem vagyok álmos
" alt="
">
" alt="
"> köszi. nem tudok aludni. elaludtam 22 óra körül,most meg nem vagyok álmos
" alt="
">törpi!
Korán keltél Te is
" alt="
">
Aki nem vette át a postán, azt felhívták. Az öcsém is a múlt héten ment érte.
Hétfő-keddet mondtak az átvételre, de ő pl. odatelefonált, s mehetett szerdán
" alt="
">
Korán keltél Te is
" alt="
">
Aki nem vette át a postán, azt felhívták. Az öcsém is a múlt héten ment érte.
Hétfő-keddet mondtak az átvételre, de ő pl. odatelefonált, s mehetett szerdán
" alt="
">az is szomorú,hogy nem volt szám szerinti nyerteslista így ki sem derül kié,miért maradt bent. Ha a postás tisztességesen kivitte aligha hiszem el,hogy valaki direkt nem vette át
" alt="
">
" alt="
">ha valakinek nem kell vagy már nem tud elmenni a nestléhez annak szivessen át veszem a libri utiját, gondolom tudjátok pénteken az ősszeset bezúzzák több mint 200 még nem vették át ez eléggé szomorú pedig mennyi könyvet vehetnék 200.000ft-ból........
írj e-mailt.
köszi
ani82
írj e-mailt.
köszi
ani82
én is odaadnám a maxinan nyert jegyemet szököhévre az Alle bevásárloközpontba holnap este8 csak honnan tudják meg hogy más megy helyettem
van egy 750 ft-os kuponom a tesco ruházati osztályán a tavaszi kollekcióra..Mindenki kap, aki kap hírlevelet! kéri valaki?
kedves irtam!
Mórahalmi fürdőbe szóló belépőjegy 2010.márc.31-ig használható fel,kivéve a vasárnapokat. válaszborítékért elküldöm.
elkelt!
kér valaki 2 jegyet a szökőhévre holnap este 8 óra Arénaa?
ominozus, írtam mail-t de nem válaszoltál...
úgyhogy még mindig megvannak a magazinok, ha érdekel valakit, tényleg sajnálnám a papírgyűjtésbe tenni.
úgyhogy még mindig megvannak a magazinok, ha érdekel valakit, tényleg sajnálnám a papírgyűjtésbe tenni.