-
Miért nem szóltál, hogy nem annyi? Ha pedig neki van igaza, akkor azért, mert rossz kint a tábla.
Köszi!

Hajnalban kb fél négy körül. Még soha nem próbálkoztam hajnalban, de többen mondták, hogy akkor nagyobb az esély és így kipróbáltam. A vadállat főnököm behívott leltárt ellenőrizni, így gondoltam kipróbálom, ha már egyszer úgysem aludhatok.
És bejött!! Szóval nekem azt tanácsolták, hogy hétköznap hajnalban a legnagyobb az esély. Azért hétköznap, mert hétvégén esetleg többen fennmaradnak hajnalig is. Remélem szerencsével jársz!!!
Grat Virág

Hadd kérdezzem meg, hogy mikor küldted be a nyerő kódot?
Köszi, csak mert én hiába próbálkozom, sehol semmi

Ne szomorkodj, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek!
Engem is hanyagolt Fortuna, majdnem fél évig szinte semmi. Tegnap hajnalban viszont leesett egy telcsi a Theodórával!
Szóval ne add fel!!!

Rossz kedvű vagyok. Április-május hónapot végignyomtuk az asszonnyal nyereményjátékok szempontjából. Szinte az összes vásárláshoz köthető játékban részt vettünk, ahol nem kellett színes TV-t venni. Csokis, baba-, kutya-, macskakajás, stb. játékokban tucatnyi pályázatot adtunk be.
Két hónapig végig játszottunk az internetes játékokon is. Igaz csak két pályázattal játékonként (az asszony és én)
Elveimtől eltérően játszottam SMS játékokban is.
Küldtünk be több gyorsaságit is.
Az eredmény: 3 db fittness felső, kislány méretben, NG ajándékcsomag a feleségem nevére (holott ide is többet küldtünk és állítólag nem volt elég pályázó), 0 db gyorsasági, 2 db fogyasztó krém a Nestlevel.
Hát, nem repesek az örömtől.
De majd a nyári szezonban.

Régi reklám... egyszer regebben a párom odament a vevőszolgálathoz, hogy mindenhol 4-5 kocsi áll a pénztárnál, nyissanak ki egy pénztárat.... a válasz erre az volt, hogy nincs emberük aki beülne... hát szép, minek írják ki? Egy darabig le is vették ezt a táblát.
de oda van irva:
"Nem az Ön elött állok száma szerint,henem a vásárlások száma szerint!"
Régi reklám és sosem volt igaz.
A TESCO legújjabb reklámja: "Ha 2-nél több vásárló várakozik Ön előtt új pénztárt nyitunk!"
A kecskeméti TESCO-ba alig működött néhány pénztár, 5-en várakoztak előttem és nemnyitottak új pénztárt!
A reklámba természetesen Esztergályos Cecíliának biztos új pénztárt nyitottak. Megérdemelné, a TESCO, hogy a megtévesztő reklámja miatt megbüntessék!
Az Intersparba nem egyszer többször előfordul, hogy az akcós termék árá helyett többet számlázott le a gép. Legutóbb a "Nagyot szakíthat" akció: Sió üditő 2x1l csak 259Ft csak akkor, ha 4db-ot veszek.
Mevettem a 4-et erre a pénztáros külön külön húzzal le és 159Ft-ot fizettem érte, ezt nevezik akciónak???
Az Intersparba az bosszan a legjobban, hogy amikor sokan vannak még akkor is csak 5 pénztár működik!
Semmi baj.
Az az igazság nem hiszem annak fügvényéban,hogy a nyeremény sem az volt amit ők igértek....
bocsi bednarik a vonalka most én voltam , de véletlenül
bednarik nekem ez tetszik a legjobban
Megérdemlik miért nem az iskola kapta
"megszegték az alapvető társadalmi normákat és közbotrányt okoztak. Információim szerint tüzet raktak a nappaliban, molesztálták a szomszédokat, és az állatokhoz hasonlóan jelölték meg a területüket"
http://www.stop.hu/hirek/mozaik/index.tdp?f=43751
Kiváncsi lennék a másik félre is úgy emlékszem itt morgott a srác,hogy a háromhónap nem annyi meg ilyenek.
Szio itt vagy?
Cc. 22 órás késéssel megérkeztek az sms-ek a családba:
Csupa sajnos....
Éjszaka óta hibás a Pall Mall játék szervere, nem jönnek a válasz sms-ek. Majd holnap. Talán. Igérik.
Bubus, A1 Wellness Székesfehérváron és Debrecenben is van. Szerintem a nyeremény azokba is jó lesz. Július 29-én ingyenes nyílt nap lesz mindegyikben, amikor minden szolgáltatásukat kipróbálhatod.
Pl.: 0OQ könnyen keverhető...
(nulla, oooooooooo, ku)
Theodora
Ilyen kódjuk nincs!
Nekem meg olyan szemem nincs, ami lekaparás után kibogarássza, hogy vajon mi lehetett ott !
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások