Bocsi, de a jó email cím a Domestosnak: hpcvevoinfo.hu@unilever.com Nem kötekedni akarok, csak írtam a másikra és visszajött a levél, ezért utána néztem

Egyébként köszi az infót!
Ezt a lehetőséget a www. babaszoba.hu-ról ollóztam ide.

Domestos:Ha szeretne további tippeket kapni, hogyan őrködhet higiéniával gyermeke egészsége felett, kérje a Kisgyermek a családban című, ingyenes tájékoztató füzetünket a 06 40 200 447 telefonszámon, vagy írjon a hpcvevoinfo@unilever.com címre. A Domestos termékeiről bővebb információt a www.domestos.hu oldalon talál.
az ulpiustól irta egy csaj hogy ingyen postázzák a könyvet ami a regisztrálásért járt. legalább válaszoltak

ez biztató!
3 nap alatt belefáradtak a postázásba?

" alt="

">
Ezt én akartam írni, nem sada!
Én 13-körül kértem, és kb. 1-2 óra múlva kaptam a mailt, hogy a gyógyszertárban keressem. Végüli, elsétalhatok oda is.
Én 13-körül kértem, és kb. 1-2 óra múlva kaptam a mailt, hogy a gyógyszertárban keressem. Végüli, elsétalhatok oda is.

A Metro újságban hirdették, hogy lehet emailben kérni. Én kértem és kaptam. Ti mikor próbálkoztatok?
Én is ezt akartam pont beírni
Így már nem is olyan kényelmes

Probálkoztam és azt válaszolták, hogy próbáljam a gyógyszertárakban.
boiron@boiron.hu
Erről a címről neved és címed megadásával ingyenesen kérhetsz
HOMEOPÁTIA MINDENKINEK MINDENKORRA
c. könyvet.
Én 10-én kértem és ma már meg is kaptam.
Tery
Persze mennek oda is.
Rozsda!!
Van remény,hogy a 16.kerületbe is "előfordultok?"
nekem 2 saját cicám van,és 7 !!!! örökbefogadott tőlünk két házzal. (lakatlan csak a cicák vannak mióta a néni meghalt) három napja megszűlt az egyik cica

x darab kicsivel szaporodtak. A " védők" nem tudnak mit kezdeni velük,mert nem mászhatnak be a kertbe. Háromnak szereztem gazdit, és a kutyának aki szintén " árva " maradt. Szóval nekik elkelne az "ingyen uzsi"

szia
Tery
Fotójuk a zöldmagazin oldalon. Puzzle, Rinya, Kicsi, a "hármasfogat"
Kösz az együttérzést. Szerintem nem annyira a kutyákkal, mint inkább némely gazdával van gond.
Panelba is és kertesbe is egyaránt.
Rozsda, és lakótelepekre is mentek, vagy csak főleg kertesházba ?
rozsda
Jó egészséget, és kitartást kívánok a sok macskához és a kutyához! A kutyák miatt nem vállalnék ilyen munkát, elképzelem, mennyi fog rádugrani! Azért, ha lesz valami jó sztorid velük, ugye megírod?
Sada
Azt jól teszed -különösen, ha Zuglóban laksz. Ugyanis ott én hordom ki a több tonnányi csemegét. Ha lehet akkor a kutyádra tegyed, ne a cicádra, vagy magadra. Tegnapelőtt ugyanis majdnem felfalt egy éhező németjuhász.
Egyébként zuglói kutya-macska tulajdonos fórumosok mailjeit szeretettel várom.
Jó. Akkor előkészítem a szájkosarat.
Kedves macska és kutyatulajdonos nyereményjátékosok !
Az elkövetkező hetekben országosan Pedigree és Whiskas termékmintákat oszt a Masterfoods cég. Munkatársaik fehér logózott pólóban kószálnak,
-becsengetnek a házakba, lakásokba - kutyás és macskás gazdikat keresgélve. Fogadjátok őket barátsággal, szerintem nem bánjátok meg. Egy két perces kis kérdőívet töltenek ki rólatok és kedvenceitekről, majd kezetekbe nyomnak egy zsák finomságot.
Nem kell mindjárt előkapni a furkósbotot, mert
1.) A vásárhoz két fél kell: Egyik, aki eladja, a másik aki megveszi.
2.) Nem mindenki rosszindulatú, nem kell önmagadból kiindulni.
3.) Azok a matek feladatok jövőre is nagyon jó kis feladatok lesznek, senkinek sem árt meg, ha egy fél jégkrém áráért gyakarol egy kicsit.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások