Én is regisztráltam az Ulpiuson, és még semmilyen mailt nem kaptam, hogy mely könyvek közül lehet választani!

Szia Minke! Azt szeretném megkérdezni ha nem vagyok túl indiszkrét hogy te már anyuka vagy?
Milupa tápszer, tejpép illeve tea termékminta kérhető, még csak megkértem én is nem tudom,hogy mikor érkezik meg...
http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.asp?brand_id
=16&market_id=38&lng_id=17
Így tudom csak belinkelni, ott pedig a Fórumra menni és az oldal alján van a termékminta kérés.
Boszika, éppen írni akartam én is, hogy nekem is visszajött erről, hogy nem jó, mert csak most próbáltam ki és én is megnéztem az oldalukon a jó címet éppen most.

Köszönöm a helyesbítést.

Bocsi, de a jó email cím a Domestosnak: hpcvevoinfo.hu@unilever.com Nem kötekedni akarok, csak írtam a másikra és visszajött a levél, ezért utána néztem

Egyébként köszi az infót!
Ezt a lehetőséget a www. babaszoba.hu-ról ollóztam ide.

Domestos:Ha szeretne további tippeket kapni, hogyan őrködhet higiéniával gyermeke egészsége felett, kérje a Kisgyermek a családban című, ingyenes tájékoztató füzetünket a 06 40 200 447 telefonszámon, vagy írjon a hpcvevoinfo@unilever.com címre. A Domestos termékeiről bővebb információt a www.domestos.hu oldalon talál.
az ulpiustól irta egy csaj hogy ingyen postázzák a könyvet ami a regisztrálásért járt. legalább válaszoltak

ez biztató!
3 nap alatt belefáradtak a postázásba?

" alt="

">
Ezt én akartam írni, nem sada!
Én 13-körül kértem, és kb. 1-2 óra múlva kaptam a mailt, hogy a gyógyszertárban keressem. Végüli, elsétalhatok oda is.
Én 13-körül kértem, és kb. 1-2 óra múlva kaptam a mailt, hogy a gyógyszertárban keressem. Végüli, elsétalhatok oda is.

A Metro újságban hirdették, hogy lehet emailben kérni. Én kértem és kaptam. Ti mikor próbálkoztatok?
Én is ezt akartam pont beírni
Így már nem is olyan kényelmes

Probálkoztam és azt válaszolták, hogy próbáljam a gyógyszertárakban.
boiron@boiron.hu
Erről a címről neved és címed megadásával ingyenesen kérhetsz
HOMEOPÁTIA MINDENKINEK MINDENKORRA
c. könyvet.
Én 10-én kértem és ma már meg is kaptam.
Tery
Persze mennek oda is.
Rozsda!!
Van remény,hogy a 16.kerületbe is "előfordultok?"
nekem 2 saját cicám van,és 7 !!!! örökbefogadott tőlünk két házzal. (lakatlan csak a cicák vannak mióta a néni meghalt) három napja megszűlt az egyik cica

x darab kicsivel szaporodtak. A " védők" nem tudnak mit kezdeni velük,mert nem mászhatnak be a kertbe. Háromnak szereztem gazdit, és a kutyának aki szintén " árva " maradt. Szóval nekik elkelne az "ingyen uzsi"

szia
Tery
Fotójuk a zöldmagazin oldalon. Puzzle, Rinya, Kicsi, a "hármasfogat"
Kösz az együttérzést. Szerintem nem annyira a kutyákkal, mint inkább némely gazdával van gond.
Panelba is és kertesbe is egyaránt.
Rozsda, és lakótelepekre is mentek, vagy csak főleg kertesházba ?
rozsda
Jó egészséget, és kitartást kívánok a sok macskához és a kutyához! A kutyák miatt nem vállalnék ilyen munkát, elképzelem, mennyi fog rádugrani! Azért, ha lesz valami jó sztorid velük, ugye megírod?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások