Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 337 / 762 oldal |
Nekem vannak jegyeim Debrecenbe a hétfői, keddi és esetleg a csütörtöki futsal meccsekre is, DE én el szeretnék menni, max. a másikat tudom odaadni annak, aki eljönne velem és elszállásolna hétfő és - szükség szerint - kedd éjszakára, ha nem tudnék hazavonatozni. Ha valakit így is érdekel, jelentkezzen! Köszönöm. Én így is, úgy is megyek, csak akkor valahogy máshogy kell megoldanom. Esetleg a másik jegyet megveheti valaki a helyszínen tőlem vagy megbeszéljük.
Juventus házibuli Dolly Roll-lal belépők!!! Jelentezz érte! Nyugatinál van a buli
60 Tesco pontot adok válaszborítékért.
Delikát8 elkelt...
Van 1db Delikát8 vonalkódom.Ha valakinek megéri egy válaszborítékért cserébe szívesen odaadom.Írj emailt,és megadom a címem.Köszi.
jegyek elkeltek
4 jegy a holnapi budapesti futsal-ra elvihető
tesómék most mondták le, akit érdekel, minél hamarabb (még ma írjon), hogy le tudjan jelenteni a nevét a coke-nál
tesómék most mondták le, akit érdekel, minél hamarabb (még ma írjon), hogy le tudjan jelenteni a nevét a coke-nál
Én is felajánlok a mai Juventus Házibuliba 2 db jegyet!
Juventus házibuliba ma estére 2 jegyet felajánlok!
Házigazda a Dolly roll
Házigazda a Dolly roll
Régi magnókat, műsoros kazettákat szeretnének kapni azoktól, akik már CD-t, MP3 lejátszót használnak és a pincében, padláson porosodik a szerkezet, amit a látássérültek még tudnának használni.
Elérhetőségük:
4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. 2/215
e-mail: vakegy@upcmail.hu
honlap: www.vakegy.hu
A hangkazettákat ha postai úton adja fel valaki és ráírja a bélyeg helyére, hogy "Vakok írása", 7 kilóig díjmentesen kézbesíti a posta!
Elérhetőségük:
4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. 2/215
e-mail: vakegy@upcmail.hu
honlap: www.vakegy.hu
A hangkazettákat ha postai úton adja fel valaki és ráírja a bélyeg helyére, hogy "Vakok írása", 7 kilóig díjmentesen kézbesíti a posta!
Van 15db mekis kedvezmény kuponom ha kellene még valakinek.
Ha vkinek lesz felesleges Futsal jegye, én elfogadom.
Kérlek, e-mailt írj, este válaszolok. Köszi!
Kérlek, e-mailt írj, este válaszolok. Köszi!
Gyerekeknek szóló előadás 7 éves kortól. Még megvannak a jegyek!!!!!
Felajánlok vagy elcserélnék 3 jegyet a Kolibri színház 24.ei előadására.
E-mailben lehet jelentkezni.
E-mailben lehet jelentkezni.
Vannak spar pontjaim, ha valaki kéri szóljon
bubus
Nem volt elég határozott.
" alt="
">
Az én nevemmel be tudtak menni.
Ettől függetlenül nem volt korrekt a coke. A két értesítő közül egyikben sem írta, hogy a jegyek nem átruházhatók. És azt se, hogy egy ember csak egy jegyet nyerhet. Márpedig ha az én nevemre ugyanarra az e-mailre kiküldött több nyereményértesítőt, úgy gondolom egyértelmű hogy nem én megyek el ugyanarra a meccsre hatan.
" alt="
">
Nem volt elég határozott.
" alt="
">
Az én nevemmel be tudtak menni.
Ettől függetlenül nem volt korrekt a coke. A két értesítő közül egyikben sem írta, hogy a jegyek nem átruházhatók. És azt se, hogy egy ember csak egy jegyet nyerhet. Márpedig ha az én nevemre ugyanarra az e-mailre kiküldött több nyereményértesítőt, úgy gondolom egyértelmű hogy nem én megyek el ugyanarra a meccsre hatan.
" alt="
">bubus Hozzászólás - 2010. január 20. :: 06:33
A Futsal jegyekhez tenném hozá, hogy tegnap a felajánlott jeggyel gyermekem nem tudott bemenni a mérkőzésre, mert a nyertes nevére szóló személyit kértek. Hiába mondta a nyertes nevét.
A Futsal jegyekhez tenném hozá, hogy tegnap a felajánlott jeggyel gyermekem nem tudott bemenni a mérkőzésre, mert a nyertes nevére szóló személyit kértek. Hiába mondta a nyertes nevét.
Nivea hűségprogram meghívót szeretne valaki?!
jelentkezést és adatokat e-mail-ben várok ;-)
jelentkezést és adatokat e-mail-ben várok ;-)
Ma esti futsalra belépők elvihetők.
Ide írjon aki elmenne, mailben küldöm a belépéshez szükséges dolgokat.
matkobaloghagi@freemail.hu
Ide írjon aki elmenne, mailben küldöm a belépéshez szükséges dolgokat.
matkobaloghagi@freemail.hu
2 db-os bontatlan Babylove latex cumit válaszborítékért elküldöm, ha kell valakinek.