Hasznos infók között olvastam,a játékszabályzatban már 2 napi nyeremény nyerhető max.Valószínű elírás.
Promóciós időszak:
2023.10.05-2023.11.01.
n.regina
Hol olvastad el a jsz-t?
Mert egyenlőre csak a májusi játék jsz-a van fenn.
Sőt! még a játék oldalát sem igazán aktualizálták.
(Pl. hol 799Ft, hol 899 Ft van kiírva)
sada
Köszi szépen a választ!
Írt a Mars gyerekek!

" alt="

">Jön a Canon kamera,12.-én!El sem hiszem

" alt="

">DD
Igen. Mindkét játékot a Coca-Cola szervezi és
mindkettőnél a Bang Bang a lebonyolító.
Johnny-X 2023-10-06 :: 16:04
Vágási Feri (@Aldi-CC):
Az azonnali ajándékoknál megint van pl. Só-, és borsszóró. Ez ugyanaz a szervező-csapat, akik nektek a 4 nyereményből 1-et a múltkor meg is küldtek? (Még nagyon a játék elején vagyunk, de jó lenne tudni, hogy az apróságok esetén reális-e a nyerési-, pontosabban az esetleges nyerés után nyeremény kézbesítési esély... előre is köszi, ha tudsz segíteni!)
Sziasztok! Tudnátok segíteni?
Rossmann nyereményjátékba szeretnék regisztrálni, de a telefonszám beírása után érvénytelen számot ír be. Vajon mi lehet a hiba?
Nincs mit. Sok szerencsét!
Köszönöm bazsapara, laptopról sikerült végül.
Az Ecofamily-Unilever játékon senki sem nyert egymilliót?
radirgumi 2023-10-05 :: 13:28
trita:
Ha elfogadták, akkor elviekben holnap lesz utalás...
Nem akarok reklamálni,csak mivel azt irtak a blokk visszaigazolas utan utalnak,ezert kerdeztem

" alt="

"> mert nem a ferjem szamlaja,de az ő nevén nyertük,gondoltam hátha ezért nem érkezik.De akkor türelmes leszek

" alt="

"> amugy se vagyok asztalt verö tipus,mindig itt tudakozódok először

" alt="

">
trita
ha jól láttam, pont 3 napja, hétfőn írtad be hogy pótnyertes lettél, és most komolyan verni akarod náluk az asztalt hogy, nincs átutalva ?

" alt="

">
hétfőn reggel utaltak, ha nem voltál benne, akkor holnap kapod meg, ennyi

" alt="

">
nika01
A főoldalon az első kategória a nyereményjáték, jobbra fent belekattintasz, hogy érdekel és odavisz a játékhoz.
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogyan kell kódot feltölteni a Rossmann játékba? Hiába lépek be a fiókomba, sehol nem találom ezt az opciót. Köszönöm

" alt="

">
Írj nekik . Amúgy a jóváhagyási email ben írtak is nekem egyből hogy nyertes státuszba raktak a pályázatot és alul azt is hogy utalva lett a nyeremény . Nézd meg ha nálad is ez szerepel akkor vagy elírás tort3nt a bankszámla számnál vagy nem tudom ...
Rita21 köszi.Akkor nem értem miért nem küldik nekem
Utolsó nap nyertem másnap jóváhagyták és utaltak is
Ha vki nyert tchibo 10000ft ot,meg tudná mondani mikor utalják? Vissza van igazolva a blokk,a nyerteslistán is szerepel a nevem,de pénz még nem jött.köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások