Smile!
Értem, köszi.

Az 21%-os kupon az általános vásárlásra szólt,ez az 50%-os fényképre.
Lille!
Az 50%-os kupon uj? Multkor 21%-os kupon volt.
Lliberó nyuszikat keresek. /6db-ot/
Nekem a DM oldalán azt mondták, hogy mivel most minden képre 25% kedvezmény van, a bababónuszos 50%-os kupont már nem lehet felhasználni, mert nem lehet összevonni a kettőt.
Dm-es 100 kép féláron kupont szeretnék, ami nem jár le most aug.31-én.
Tudnék adni

eluskupon,dm pont,kismackó,pöttyös csomagolást,vénusz címkét,sporszelet kódot.
Van:
4 Vénusz 1 L
4 db 100 ft.os kupon Dove termékre
T-home labda
T-home baseball sapi
Dm.s kuponok júl-augusztusi (kivéve ingyenes hajfesték kupon)
10 pontos Cif
Dm pontot, vagy peluskupont szeretnék
napokban lejáró c&a kuponja maradt még valakinek? dm pontért elcserélném.
Pamperses műanyag játéktároló ládát keresek, lehetőleg Szegeden.
Télen a Metroban lehetett kapni ilyen ládát, pampers-es zöld színű műanyag játéktároló láda, van teteje is. Volt benne 3 zacskó 4-es méretű óriás csomagos pelenka, 2 csomag előke, és 2 csomag sensitive popsitörlő. Nekem csak a ládára volna szükségem, mert a játékok már nem férnek el a meglévő 2-ben. Ha neked van ilyen felesleges, jó állapotú /nem törött stb/ ládád, és megválnál tőle, mondd, mi az ára, és akár érte is megyek. Köszönöm
A lányaim nem eszik meg csak a spenótjukat ....a gesztenyés bébikajájukban akkora darab ananászok vannak , majd meg fulladtak tőle . A mamafőztjéből csak kótolnak , mellette kecskemétivel laknak jól

Nekik kellene már valami játékot indítani , lenne egy halom cimkém...
Egy darabig még eheti a törpém érte a bébikaját.

Kb még 3 hónap,de még több,mert azért közben eszi a mama főztjét is

De jó ,hogy megnézted .....

A törcsi már csak jó lehet .
Marcsi-35!
megnéztem az oldalukon,hát a mi párnának az tényleg nem ilyen. Nincsenek rajt csipkék,sima egyenesszélű és az embléma is a régi rajta,ez tényleg nem igazán tetszik. Majd fürdőlepedőre gyűjtök,az hátha jobb.
Akkor meg van a megoldás , az enyémek újak , új emblémával . Gondolom máshol varrják már .
Nem tudom,nekem már vagy 3 éve itt van,tartogattam a szekrényben. Mire megkaptuk a fiamnak már nem kellett. De szépen és igényesen van elvarva,kis emblémával a sarkában. Az enyém legalább is szép. Na jó ennyi emblémáért már küldhetnének mást is. De most jó hasznát veszem.
.......hát , nekem van a csajoknak ,de ez messze áll az igényességtől ..laposnak tényleg lapos .( lehet csak én kaptam ilyen minőségüt, egy fél marék cérna lógott rajta , a fodrok is érdekesen vannak elvarrva ..na de ajándék

? )
Marcsi-35!
Az attól függ. Én is így gondoltam,mert akkor a fiamnak már nem kellett. De most a kislányomnak,nagyon jó az a lapos párna,és a saját nemében nagyon igényesen van megvarva.
Hanika , kispárnát ne kérj az univertől , nagyon gyenge .
Univer emblémát keresek, minél többet :-), illetve Liberó nyuszikat, DM pontokat! Kérlek írd meg, mit kérsz cserébe!
Van Shell kisautó, Libero 92-es body, Kotányi kisméretű kalap.
Keresek Revalid blokk, Vitinne vk, Auchan-Herlitz, Libresse.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások