Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 338 / 1756 oldal |
Terra M Kft.-től mi jöhetett nekem? Csak holnap vagy holnapután tudok érte menni.
Ide is pihe-puha Gösser fürdőlepedő (100*160) tegnap futárral
2013.06.10. Ajánlott levélként.
Kedves Kailu!
Megkérdezhetem, hogy kb. mennyi ideje adtad fel postára? Ajánlottan küldted a blokkokat?
Megkérdezhetem, hogy kb. mennyi ideje adtad fel postára? Ajánlottan küldted a blokkokat?
Tollaslabda szett
Knorr tányér futárral.
2 gösser strandlabda (nekem picit pici xd) és 2 gösser törölköző, 100x160 nagy és puha
" alt="
"> , bár az egyik törcsit szék helyett küldték, írtam nekik remélem szék is jön és a törcsi is megmarad
" alt="
">
" alt="
"> , bár az egyik törcsit szék helyett küldték, írtam nekik remélem szék is jön és a törcsi is megmarad
" alt="
">edus0420
cse levele
Köszönöm szépen
" alt="
">
cse levele
Köszönöm szépen
" alt="
">Meghozta a futár a Gösser székemet, nagyon szupi!
" alt="
"> És nagyon gyorsak voltak!
" alt="
"> És nagyon gyorsak voltak!A férjemnek még délelőtt egy tálca gösser naturzitrone, szuper csomagolásban, még amikor este hazaértem is jéghideg volt.
Pont mielőtt tudtam volna a játékot vett magának ilyet, kétszer is, és a blokk is meg volt, mert volt rajta pick, és theo. Legalább a gösserre felhasználtam.
Pont mielőtt tudtam volna a játékot vett magának ilyet, kétszer is, és a blokk is meg volt, mert volt rajta pick, és theo. Legalább a gösserre felhasználtam.
Fa hűség ajándékok,Adidas sapka
Tegnap Kubu napellenző és Adidas sapka(2-ből csak egy).
Rózsaszín dobozos lego. 3 hete rendeltem.
"Kettővel nyerő lehet!" máj.29. sorsolás
Az utolsó körös?
Coop utalvány
" alt="
"> gyorsak voltak!
" alt="
"> gyorsak voltak!JB Legó (utolsó)
Pick kések ,receptkönyv (nagyon jó), szendvicstartó !
Fa Be happy táskák- 4 napja rendeltem
" alt="
"> !
Fa Be happy táskák- 4 napja rendeltem
" alt="
"> !Szintén Pick szendvicstartó.
Pick szendvicstartó ide is