Kedves Főző Gabriella,
a TESCO-Nestlé Megapromóció Játékszabályzata és a TESCO-val történt
megállapodás szerint úgy lehet pályázni, hogy a június 16-ig megvásárolt
termékekről levágott és a szórólapra felragasztott vonalkódokat július 10-ig
lehet bedobni a TESCO-k Ügyfélszolgálatán elhelyezett urnákba.
A TESCO-kban nem voltak az akció idején hostessek, a szórólapokat a
polcokon, a játékban részt vevő termékek mellett lehetett megtalálni.
Mivel Önnek megvan a blokkja, nincsen akadálya annak, hogy szórólap nélkül
is pályázzon. Kérjük, ragassza fel az 5 db vonalkódot egy fehér papirlapra,
írja rá a nevét, pontos lakáscímét és a blokk számát, valamint szíveskedjék
aláírni a lapot. (Ezek a feltételek szerepelnek a szórólapon!) Utána pedig
szíveskedjék bedobni július 10-ig a Fogarasi TESCO Ügyfélszolgálatán
elhelyezett urnába. Pályázata így is érvényes lesz és részt vesz a
sorsoláson.
Ha bármiben tudunk még segíteni, szívesen várjuk a levelét.
Üdvözlettel
Marschalkó Zsófia
Nestlé Fogyasztói Szolgálat
1013 Budapest
Ybl Miklós tér 8.
Tel: 06 40 / 214 200
info@hu.nestle.com
Látogasson meg bennünket az interneten is: www.nestle.hu
Sada!
A lepény hal elsőre, a remény hal meg utoljára

Köszi a bátorítást, de én sajnos első indulatomban bevágtam a kukába a szelvényt. Csak a szemem szikrázott egy kicsit, de nem akartam a hajukat leordítani. Mindegy tesco efelejtve.
Én is az e-mail mellett döntöttem, jó ha tudja Nestlé hogy is müködnek a partnerei. A válaszukat majd beírom -remélhetőleg - a pozitív tapasztalatok közé.

De ráripakodhatnak a Tescokra is, hogy tegyék vissza a ládákat.
A remény hal meg utoljára!
Na folytatva tovább. Másnap reggel bemegyek a Tesco délelőtt 11 körül, gondolva biztos ott vannak a hosstesek. Felszerelkezve a bizonyító blokkal, az 5 db vonalkóddal, és +ban ragasztóval, hogy mindent lerendezzek még indulás előtt. Na mondanom sem kell, hogy nem volt ott senki, a vevőszolgálaton pedig csak annyit tudtak mondani, hogy már ott kéne lenniük.
Lehet, hogy írok egy e-mailt a Nestlenek! Ilyenkor mi van? Megvan még a blokk is és a vonalkódok is. Szerintem az lenne az igazságos, ha be lehetne küldeni levélben. Na de elhiggyem, ha beküldöm, akkor biztos, hogy részt veszek a sorsoláson????

(((
Ha Nestével dűlőre juttok, akkor tudok adni szórólapot, csak írjatok.
Látom épp jókor járok erre. Na hát én is csalódtam ebben a Tesco-Nestle nyereményjátékban. Az történ ugyanis, hogy mi elutaztunk 14-én szombaton Balatonra, 17-én jöttünk haza. 11-én pénteken voltunk kb este 7-8 körül vásárolni a Fogarasi úti Tescoban. Ott vettem Nestle termékeket, és mentem a vevőszolgálatra, hogy kérek akciós papírt amire fel kell ragasztani a vonalkódokat, gondoltam reggel indulás előtt visszaviszem és leadom, mert közben kiderült, hogy nincs külön gyűjtőláda kirakva, hanem csak a hossteseknél lehet leadni. Az is kiderült, hogy ezek a hosstesek annyira féltik ezt a vonalkódos papírt, hogy a vevőszolgálaton egy darabot sem hagytak.
sada, ralli
Ráadásul a 16-a a blokkra érvényes, 17-i blokkot nem fogadnak el.
Hogy melyik Tescoban történt, azt is írd meg, nézzen a Nestle a körmükre!

ralli
Ez furcsa, mert a hivatalos játékszabályzatban ez áll:
". A Játék 2004. június 2-től 16-ig tart.
A 2004. július 10. éjfélig beérkező pályázati küldemények 2004. július 16. napján 12 órakor sorsoláson vesznek részt. "
Lásd itt:
http://www.nestle.hu/aloldalak/nestletermek/akcio
k/tesco_307_szabalyzat.asp
Egy e-mailt megér a Nestlének.
Ralli
Én is keserű szájízzel gondolok a Tesco- Nestlé akcióra. Te nem tudom melyik Tescoban jártál én a Camponában. Itt már nem volt Nestlé papírjuk, - mindig mindenféléből van bőven, ebből nem volt - , sőt lejárt akciós papírok is ki vannak néhol téve. Ráadásul az itteni /Campona/ vevőszolgálatosok viselkedése már néhány ismerősömet felháborította. Olyan hangnemben beszélnek a vásárlókkal / jó tudom sokan vagyunk, és ők is emberből vannak, de akár délelőtt akár délután jártam itt, mindig ingerült dolgozót sikerült kifognom/nunk/.
Egyébként azzal a véleményeddel is tökéletesen egyetértek, hogy az akciós idő /bár a rövidsége a pályázóknak kedvez nagyobb az esélyük, ha kevesebben pályáznak/ és a sorsolás közötti időtartam elég hosszú, még néhány nap mondjuk június 20-ig ez ráadásul hétvége, még simán beleférhetett volna.
A T. Nestlé-től pedig azt szeretném kérni, hogy pályázati papír nélkül - mondjuk blokk kíséretében és vonalkódokkal - is lehessen pályázni.
Még annyit, hogy a Vevősszolgálattal kapcsolatban, mivel máshol nem szokott ilyen problémám lenni, valószínűleg nem az én kommunikációs
képességemmel van a baj.
Nagyot csalódtam a TESCO-ban!
Vettem 5 Nestlé cuccot, mert szerettem volna megnyerni a 307 SW-t, 16-ig volt akciós, addig én szépen mindent megvettem, eszegettem a csokikat. 17-én szerettem volna bedobni a szelvényt a gyűjtőládába, de a hölgy közölte, hogy már lejárt az akció. Ezt nem értem, 16-án az áruházban meg kellett volna ennem a csokikat, venni egy tubus ragasztót, felragasztani a vonalkódokat és bedobni. Legalább egy hetet hagyhattak volna rá, mert a sorsolás úgyis július közepén lesz!
Ms Röfi
Na ja, ez a Freesia... szerintem mindenkinek csak ígérgetnek, de ugye a mondás is úgy tartja, ígérni a legszegényebb ember is tud
Én már rég nem próbálkozom náluk...
Most beszéltem a Délhússal, mert még nem érkezett meg 2 fém bögrém és egy strandszékem, amit egy hónapja nyertem. A hölgy nagyon kedvesen megigérte, hogy utána néz és ha a postán tünt el akkor a játék végén kárpótolnak. Arra a megjegyzésemre, hogy mivel a bögrét sima levélként küldik, senki nem tudja ellenőrzi, hogy ki vette át azt mondta, hogy máshogy drága lett volna a feladása. Úgy gondolták, hogy a postaköltségen megspórolt pénzt majd visszaforgatják a következő játékba, de ez sajnos nem jött be.
A Freesia továbbra sem hajlandó válaszolni a levelemre, tök mindegy, melyik címükre és hányszor küldöm el. Milyen jó, hogy ilyen fontosak nekik a vásárlók!
Az o.b-s kódos matrica egyszerűen lelopható, mint a liptonos bögrés.
Sziasztok!
Én már sokszor nyertem a Juvi-Unon. Mozijegyet sokszor, több ajándékcsomagot, könyvet,legutóbb (3 hónapja) pedig negyedéves T3 magazin előfizetést DVD melléklettel. A rádiós Juvin pedig aranyláncot, PH pizzát, DM koncertre 2 jegyet, jégkrémcsomagot, cdket. Szóval tanusíthatom, hogy nem kamu a dolog!
Május 14-én postáztam 1 söröscimkét mely szerint 3 doboz sört nyertem. A mai napig nem jött meg a söröm! Ezzel elveszik azember kedvét a játéktól. Természetesen e-mail cimet sehol nem találok, ahol reklamálhatnék.
Sziasztok!Pénteken az Örsön vásároltam a Mach üzletben, és természetesen ott volt a doboz is. Csakhogy tele volt már tömve, és körülötte blokkok hevertek szanaszét. Feltételezem, hogy azt a gazdáik bedobták, csak valahogy kikerült onnan.Remélhetően ez csak egyedi eset, és nem általános hanyagság...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások