Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 339 / 1756 oldal |
Pick szendvicstartó
3 doboz legó egy címre, egy névre kérve. Nagyon jók, végre itt van, nagy volt az öröm. Tegnap Kubu napellenző
Bosch IXO akkus csavarozók
Kutyakaja, sió kostoló, kinder belépő, fiskars kés, szappanok, smink csomag (ez utóbbi 1,5 hónap huzavona után), bűzös bagázs figurák
legó
Pick receptkönyv
Pick szakácskönyv - nekem tetszik, igényes
" alt="
"> legalább nekem sem fecniken lesznek már a kapott befőzős receptjeim
" alt="
">
Cipőápoló készlet - fb-s Napi sorsjegyen nyert - ez is nagyon igényes (mű?)bőr tokban kefe, krém, kanál, rongy
" alt="
">
" alt="
"> legalább nekem sem fecniken lesznek már a kapott befőzős receptjeim
" alt="
">
Cipőápoló készlet - fb-s Napi sorsjegyen nyert - ez is nagyon igényes (mű?)bőr tokban kefe, krém, kanál, rongy
" alt="
">Pick kés nagyon jó!!
Pick kés
" alt="
">
" alt="
">Nestlé ajándékcsomag!
" alt="
"> Bőséges
" alt="
"> BőségesTesómnak lego
" alt="
">
" alt="
">Pick receptkönyv és kés
Pick szendvicstartók és konyhakés!
" alt="
">
" alt="
">pick szendvicstartó
Pick receptkönyvek (csere lesz!)
Pick kés tetszik
Befőző cukor csomag
És végre az utólsó Legóm
Befőző cukor csomag
És végre az utólsó Legóm
Tegnap SMS, hogy a Rewart küld csomagot, úgy örültem, azt hittem, a NIVEA fényképezőgép, de kiderült, hogy a Pick szendvicstartó.
GLS-el szintén nyeremény, LOQI bőröndhuzat. (7 napja nyertem, Berlinből küldték...)
GLS-el szintén nyeremény, LOQI bőröndhuzat. (7 napja nyertem, Berlinből küldték...)
Pick Fiskars kés... nagyon igényes! Tetszik!
Pick receptkönyv, szendvicstartó. Még soha nem elégedetlenkedtem nyeremény miatt, de ezek..... Kíváncsi leszek a véleményetekre
" alt="
">
" alt="
">Most jött egy SMS,miszerint a MPL csomagküldő Kft. holanp csomagot továbbít a címemre, melynek feladója a Rewart Kft. azaz postázzák a Pick nyereményeket!
" alt="
">
" alt="
">