Még megvan, újra meghirdetem:
Gyógyszertári kevert popsikrém 2010.05.07-ig használható fel, bontott, 2szer használtuk, de kidobni sajnálom, ha esetleg valakinek kell, egy válaszborítékért elpostázom.
Vaalmint van dopegyt gyógyszer 50 db-os csak 2013/11ig használható fel, bontott, egy fél hiányzik belőle.
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 339 / 762 oldal |
78 db TESCO pontomat és 40 db SPAR pontomat szívesen elküldöm annak, aki kéri.
A Ventolin elkelt.
Ventolin Evohalert használ vki? Nekünk felírta a doki, kiváltottuk, de nem kellett használnunk.
Gyógyszertári kevert popsikrém 2010.05.07-ig használható fel, bontott, 2szer használtuk, de kidobni sajnálom, ha esetleg valakinek kell, egy válaszborítékért elpostázom.
Vaalmint van dopegyt gyógyszer 50 db-os csak 2013/11ig használható fel, bontott, egy fél hiányzik belőle.
Tesco és Spar pontokat is adok, ha kell valakinek. Válaszborítékért cserébe.
Szóval HegedŰs... nehogy ebbe is beleköss. Csak ha felidegesítenek, így sikerül írni - ma már nem ez az első eset erre.
nyuszika1975 - Hegedős-Göde Alexandra!
Ne kötekedj, inkább küldd, amit ígértél! Egyébként pont emiatt ajánlottam fel (+ hogy nem lehet beváltani... tegnap még úgy tűnt, de nekem ma sikerült... amit akartam, de így is van még felesleges) - elsőbbségivel még odaérne... ha mindkét borítékot elsőbbségivel adná fel, akinek kellenek a CBA pontok
Ne kötekedj, inkább küldd, amit ígértél! Egyébként pont emiatt ajánlottam fel (+ hogy nem lehet beváltani... tegnap még úgy tűnt, de nekem ma sikerült... amit akartam, de így is van még felesleges) - elsőbbségivel még odaérne... ha mindkét borítékot elsőbbségivel adná fel, akinek kellenek a CBA pontok
4 spar pont, 2 tesco pont válaszborítékért
Válaszboritékért SPAR pontok.
van kétfőre szóló meghívóm a Shrek 3. 51-es bolygó c. animációs film premier előtti vetitésére ma du.l7 órai kezdéssel a Cinem City Allee-be.
de csak január 14.-ig érv.
CBA pontokat kér valaki? Van kb. 50 felesleges. Kecskeméten nem akarják beváltani, de próbáljuk elintézni (fogyasztóvédelem által - Nehogy már felesleges gyűjtés áldozata legyek!) De vannak felesleges pontjaim is. Ha kell, válaszborítékért küldöm.
Ha valakinek lennének fölös Rossmann pontjai, szívesen fogadnám.
Jegyek elkeltek.
2 db színházjegy a Pesti Színházba a "Nő vágya" c. musical-re. Sajnos mi nem tudunk elmenni. 18-án este 7-kor lesz.
A Dunaplázában kellene a jegyeket átvenni.
Ha valaki szeretné, küldöm az adatokat hozzá.
A Dunaplázában kellene a jegyeket átvenni.
Ha valaki szeretné, küldöm az adatokat hozzá.
Nekem is van nivea meghívom, ha kell még valakinek.
Ha még szüksége van valakinek Nívea meghívóra, küldje át az adatait e-mailben.
Vas megyeieknek felajánlanék egy szaunajegyet, melyet az energy fitnessbe (szhely) lehet felhasználni jan.31-ig a finn szaunába.
KABALA!
Írtam Neked mailt.Van meghívóm.
Írtam Neked mailt.Van meghívóm.