sajnálon
DE még NEEEEM jött meg
lécci utolsó
Erdélyi tájegység, amely máig megőrzött népi hagyományairól híres. Elnevezését a honfoglaló magyarok itt letelepedett Kalota nemzetségéről kapta.
retro!
idegesítő a követelésed, egyébként nézd meg időnként a levelezésedet
imailen már rég megküldtem a választ
lécci ez az utolsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valaki segítsen
Erdélyi tájegység, amely máig megőrzött népi hagyományairól híres. Elnevezését a honfoglaló magyarok itt letelepedett Kalota nemzetségéről kapta.
Sokan játszanak ilyen játékkal, de ami még fontosabb, az a játék az interneten folyik és a játékosok nem a gép ellen, hanem inkább egymással játszanak. Ilyen a World of Warcraft.
A szarvasgomba hazájának is nevezik, melyik provincia ez?
Nekem már csak ez hiányzik tudja valaki a kincsek helyét elküldöm ha megadod a mail címed!
ez az utolso
LÉCCi
Üdv!
Lécci ha lehet akkor nekem is küldje el valaki az eddigi kincsek helyét mert én is voltam olyan balfék hogy nem néztem!
ljani16@vipmail.hu
előre is köszi
ez az utolsó
lécci
na mostmár tényleg mennem kell 11 körül jövök
Akinek kellene valamim küldje el E- mailben és amint tudok válaszolok rá
retro jó lenne ha kicsit gondolkoznál ez az oldal nem azért van hogy mindent megmondjunk egymásnak hanem segítsünk amiben elakad
retro ezt nem mondom komolyan hogy ebből egyet sem tudsz
Valaki! lécci
1, Hogy hívják azokat a nyereményjátékokat, amikre fotókat kell beküldeni
2, Az egyik legnagyobb cég digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek rövidített neve.
3, Erdélyi tájegység, amely máig megőrzött népi hagyományairól híres. Elnevezését a honfoglaló magyarok itt letelepedett Kalota nemzetségéről kapta.
4, Újpesti focicsapat. Régen Dózsának hívták.
5, legfontosabb és leggyakoribb ortopédiai deformitás, amikor a combcsont nem tud pontosan beilleszkedni a medencecsontban levő mélyedésbe.- szűrése kötelező 1, 3 és 6 hónaposan.
6, Mi a címe ÉRDY MIKLÓS könyvének? A HUN LOVAS.........................EK?
7, Elektronikus könyvek gyűjteménye
8, Melyik amerikai énekesn? adta el 2005-ben a legtöbb lemezt a világon?
9, Megjelenítem más reklámját, cserébe engem is reklámoznak
10, Nem szeret a napozástól csíkossá válni
11, Központi régió megyéje
12, Utódok létrehozása
lécci
persze bár valószínűleg nem leszekl már itt de később jövök
írj egy mailt és ahogy vagyok válaszolok
mint ahogy mindenki másnak is
Köszönöm, Nyiltszív!
úgy érzem még lesz egy két kérdésem, remélem segítesz abban is.
Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások