Ezért jó a Screvo.
Hiába nem szeretik sokan.... De ott legalább változatos(abb) a nyerteslista.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 340 / 9338 oldal |
Én írtam a Maxxon nak és azt a választ kaptam hogy tudnak a hibáról kijavítják az oldalt és hogy nyugodtan feltölthetem a blokkot el fogják fogadni . Szóval nyugodtan töltse fel akinek van blokkja 🙂
NyertesEtke. Napok óta így van nálam is. Én sem tudom így feltölteni a Zewa blokkomat.
Zewa játéknál nem tudtam beírni az óra percet, mert ha rákattintottam feljött a naptár, és utána már a kurzor nem jött elő, nem tudtam mellé írni az időt, óra meg nem jött fel, hogy be tudjam állítani. Előző töltésnél nem jött naptár, ott beírtam az egész dátumot, időpontot. Más járt már így?
Inkább ezeket a dolgokat kellene feszegetni:
A kódos kártyát be kell tenni a csogba.
A nyertesektől szúrópróba szerűen be kell kérni az összes játékba küldött blokkot.
(De akkor meg jön a rinya: h más is van a blokkon, meg hát a posta, stb..)
A kódos kártyát be kell tenni a csogba.
A nyertesektől szúrópróba szerűen be kell kérni az összes játékba küldött blokkot.
(De akkor meg jön a rinya: h más is van a blokkon, meg hát a posta, stb..)
Ha ennyit keresnél felső vagy csúcsvezető lennél, de ha mások ennyit tudnának költeni az ilyen tîpusú játékokra akkor ő is az lenne. Vagy az? Csak mert azok a vezetők, nem játszanak mert van lové.
Az a gáz elbaltázzátok a játékokat, és sokkal csak úgy lehet nyerni ha beáll mindenki a sorba és "ügyeskedik"
Kiváncsi vagyok, hány boltban lesz kirakva kód nélkül a termék.
Mert ugye csak a nyertes kódhoz kell majd a blokk, nem kell majd az összes.
Pick blokkot meg lehet találni bőven.
A szervező, lebonyolító még ennyi év után se tudja. Nem rakunk ki kódot kivülre.
Az a gáz elbaltázzátok a játékokat, és sokkal csak úgy lehet nyerni ha beáll mindenki a sorba és "ügyeskedik"
Kiváncsi vagyok, hány boltban lesz kirakva kód nélkül a termék.
Mert ugye csak a nyertes kódhoz kell majd a blokk, nem kell majd az összes.
Pick blokkot meg lehet találni bőven.
A szervező, lebonyolító még ennyi év után se tudja. Nem rakunk ki kódot kivülre.
1.
Ha bármiféle szabálytalanságra van konkrét bizonyítékod, akkor szólj a megfelelő helyen.
Ha nincs, akkor szakadj le a témáról.
Itt minden esetre hagyd abba a non-stop sárdobálást.
2.
Szép órabér, kár, hogy nem infláció követő. Már 2 éve is ennyit írtál be ide. (Remélem, a NAV is tud róla.)
Ha bármiféle szabálytalanságra van konkrét bizonyítékod, akkor szólj a megfelelő helyen.
Ha nincs, akkor szakadj le a témáról.
Itt minden esetre hagyd abba a non-stop sárdobálást.
2.
Szép órabér, kár, hogy nem infláció követő. Már 2 éve is ennyit írtál be ide. (Remélem, a NAV is tud róla.)
Hadd ne fejtsem ki, melyik családtagod által keverted ide a GAY-t
" alt="
">
Az csak a te agyadban normális, hogy végig próbálod csalni, trükközni, és ipari mennyiségben megnyerni magadnak...
Hidd el, nem ilyen gátlástalan, önző emberek miatt indítják a játékokat...
és igen: a te illegális játékod megrontója vagyok....
Hogy én mit bénázok? Semmit... egy kódot se töltök fel 10.000-ért, nekem annyit utalnak óránként, órabér gyanánt, azért hogy irodában ülök..
Te pedig csak loholj, éjszakázz, trükközz feketén vásárolj a szánalmas 10e-ért
" alt="
">
" alt="
">
Az csak a te agyadban normális, hogy végig próbálod csalni, trükközni, és ipari mennyiségben megnyerni magadnak...
Hidd el, nem ilyen gátlástalan, önző emberek miatt indítják a játékokat...
és igen: a te illegális játékod megrontója vagyok....
Hogy én mit bénázok? Semmit... egy kódot se töltök fel 10.000-ért, nekem annyit utalnak óránként, órabér gyanánt, azért hogy irodában ülök..
Te pedig csak loholj, éjszakázz, trükközz feketén vásárolj a szánalmas 10e-ért
" alt="
">Köszönjük az èlelmes hozzászólást flyGAY "barátunk".Sok sikert mindenhez,amihez eddig is Kevés voltál.
Jó bénázást ,te játékok megrontója😄téged"szeretnek"itt a legjobban...
Jó bénázást ,te játékok megrontója😄téged"szeretnek"itt a legjobban...
A PICK matricakód generáláshoz KEVÉS vagy, viszont ott van a 250 feketén vett blokk nélküli szalámi vagy virsli, akármi..
Nem savanyú semmi... de szerintem más se szeretné látni, hogy 40-50szer nyerd végig a játékot, trükközve, illegálisan...
Megemlítem nekik a feltöltési limiteket is
" alt="
">
További jó blokk hamisítást,amíg lehet...
" alt="
">
Nem savanyú semmi... de szerintem más se szeretné látni, hogy 40-50szer nyerd végig a játékot, trükközve, illegálisan...
Megemlítem nekik a feltöltési limiteket is
" alt="
">
További jó blokk hamisítást,amíg lehet...
" alt="
">Szerintem matrica gyárunk is van....
" alt="
">
Nyugodtan írj nekik, hha meg nem kérik be postán a játék végén szívesen feladom neked mindet!
" alt="
">
Nyugodtan írj nekik, hha meg nem kérik be postán a játék végén szívesen feladom neked mindet!
Savanyú a szőlő....
" alt="
">
" alt="
">Bár nem válaszolt a pécsi illetékes fórumos, de örömmel látom, hogy működik a H-M-féle blokkgyár
" alt="
">
Szerintem csináljátok utána: feketén, blokk/számla nélkül vásárolni és blokkot készíteni házilag
" alt="
">
Azért megemlítem a Bang Bang-es srácoknak is, figyeljenek oda, esetleg egy kis postai bekérés is belefér...
" alt="
">
Szerintem csináljátok utána: feketén, blokk/számla nélkül vásárolni és blokkot készíteni házilag
" alt="
">
Azért megemlítem a Bang Bang-es srácoknak is, figyeljenek oda, esetleg egy kis postai bekérés is belefér...
kicsizolika
A Rossmann már 2 hete fenn van a főoldalon..
A Rossmann már 2 hete fenn van a főoldalon..
Paintuci,
Nekem tetszik, a lila színnel is ki vagyok békülve.
Ami viszont tény, hogy valóban nagyon kicsi. Kicsi rács van középen, na ha azt benne hagyod, akkor egy energiaital is csak fektetve.. 😁
Mi most autóban használjuk jelenleg.
Nekem tetszik, a lila színnel is ki vagyok békülve.
Ami viszont tény, hogy valóban nagyon kicsi. Kicsi rács van középen, na ha azt benne hagyod, akkor egy energiaital is csak fektetve.. 😁
Mi most autóban használjuk jelenleg.
NBéla gratu, és jól néz ki a hűtő?
Érdekes ez a játék van h. 9:59:55 kor indítom, nem jut, van h. korán ér be. Nyertem már úgy h. feldobott képet.
De amúgy egy reg nyert már 2 tehénkét, szóval elvekben működik.
De ez egy jó játék, tök izgi...
" alt="
">
Érdekes ez a játék van h. 9:59:55 kor indítom, nem jut, van h. korán ér be. Nyertem már úgy h. feldobott képet.
De amúgy egy reg nyert már 2 tehénkét, szóval elvekben működik.
De ez egy jó játék, tök izgi...
" alt="
">Igen, tudom, de azért köszönöm. Próbálkozni fogok. 😊
pieceofluck
A nyeretlen kódot addig küldheted, míg egyszer csak nem sikerül nyerned vele.
A nyeretlen kódot addig küldheted, míg egyszer csak nem sikerül nyerned vele.
Paintuci,
Én nyertem hűtőt, már meg is érkezett
Én nyertem hűtőt, már meg is érkezett
Én úgy olvastam, hogy egy személynek lehet több Alarmooo-t is nyerni, de hűtőt csak egyet.