Anikó!
Eléggé tudnak a sulinetes gondokról, mivel ez ügyben nem először tárgyalok velük. Egyelőre helyettes államtitkári szintig jutottam el, de hát a bürokráciával szemben mindenki tehetetlen

márpedig a sulinet tele van olyanokkal, akik semmihez nem értenek, csak a bürokráciához

A sulinetes problémákról szóló beszámolókat érdemes lenne elküldeni az Informatikai és Hírközlési Minisztériumba. Annyira odavannak a rosszul szervezett Sulinetjükkel, a zűrös részletekről meg fogalmuk sincs. (Legalább is állíthatják, hogy nem tudnak róla.)
A fiam teljesen kétségbe van esve, én még reménykedem, legalábbis hétfőig.
Évanéni! Sajna, nem tudok jobbat, én mindkettőre elküldtem, aztán most reménykedem .. majd hétfőn kiderül, léteznek-e .. remélem, nem játéktelefon a nyeremény

Uomo! Most olvastam csak, hogy neked is gondod volt az adatok visszaküldésével. Én végül a diak@sulinet.hu címre küldtem az adatokat.
Az euvetelkedo@sulinet.hu tényleg nem létezik. Gondoltam még, hogy a hornm@sulinet.hu-ra is elküldöm majd a biztonság kedvéért. Te tudsz jobbat?
Uomo
Hajrá! Mindent bele!

Zsuzsa!
Nekem játék folyamán sikerült az egyik szervezővel kapcsolatba lépni, (kihagyva a sulinetet..), teljesen tisztességesen állt a dologhoz, most is a sorsolás után igen hmar megkaptam az értesítést a nyereményről, szerintem az a baj, hogy akik csinálják, azok nem tudják, hogy a sulinetes webmester *****. De majd megkerülöm az illetőt

aztán továbbadom Évinéninek, vagy ő tudja meg, kihez kell fordulni
Hogy is van? Győzni fogunk, meglátod

Uomo
Sajnos vvolt egy megérzésem már a játék elején, hogy gázos lesz. Annyi értelme viszont volt a játéknak, hogy valamennyire " EU-szakértő " lettem.Viszont tökéletesen igazad van a webmestert illetően /nagy ívben...../ Azért remélem azt a pár mobilt /aminek a konkrét márkáját sem írták ki !/ tisztességesen odaadják a nyerteseknek.
Hajrá Boszika! Ne hagyd magad, csak keményen

Levi!
Nem szokásom feladni, bár van olyan, amiért egy éve hajtok - nem kevés dolog, a sulinknak járó 900 000 Ft-ért, az ügy volt indexen, a tv-ben, az om-nél, a bíróságon, de még semmi.. ehhez képest ez kis dolog, de az enyém lenne
Szóval, egyelőre létező cím vagy telefonszámután kutatok - de az egész sulinetes szervezés.. ajaj..
Egyébként a gond csak ott van, hogy a sulinet honlap webmastere hónapok óta ****-ik a dologra, őmiatta van a bukta..
Uomo!
Nehogy feladd, ha kell egész Brüsszelig menj! Tudod, mindenkinek van főnöke, biztos akad a sorban rendes is! Tapasztalatból tudom. 4 hónapig hajtottam egy ajándékért és a végén megkaptam. Szorítok

Üröm - az euvetélkedőn nyert mobilhoz hogy megkapjam, meg kéne adni az adataimat. Csak a cím, ahová el kell küldeni, nem létezik

hopp

csenszo
Köszi, így sikerült!

Kerekperec,
Próbálj az origóból belépni, onnan enged, csak a freemail saját oldaláról nem sikerált nekem sem.
Sok sikert
Anikó
Bizony jól gondolod, talán ősszel került a boltokba, 3 Tchibo+ 1 bögre volt összerakva. A férjem nemrég hozott a Pluszból egy ilyen csomagot haza, 900 forint körüli összegbe került, így együtt.
Nem tudom akkor itt miért nem jó, még most sem enged belépni
Tegnap este még semmi gond nem volt vele.
Nálam semmi gond a freemaillel, már 1 órája használom. Pont azon örömködök, hogy a megjelenése megint kicsit jobb lett.
A freemail-nél már megint belépés előtt letelik a biztonsági időkorlát

Jobb lett volna, ha a Theodora kizárólag szürke fedőfelülettel indította volna a játékát. Talán a 2 és 100 Ft-al eredményesebbek leszünk. Viszont a játékszabályt elolvasva nem találtam meg, hogy a játék végéig meg kell-e őrizni a cimkéket? Úgy tünik, hogy nem, vagy tévednék?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások