Szia eisblumen!
Van OTP-s minirádióm. Érdekel?
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 340 / 487 oldal |
hugi küldtem képet a táskáról....
Sport szeletes mobiltartoval meglepne valaki?Cserébe irj sok mindent hátha előkaparom valahonnét.Lécci
A Sport szeletes MP3 lejátszó elkelt!
Eisblumen
OTP minirádióm van, ha még érdekel, írj!
OTP minirádióm van, ha még érdekel, írj!
Gigi!
Nekem is lesz egy kutyafekhelyem a darlinól ami ezen a héten vagy jövőhéten fod megjönni. Én eladnám 6000 forintért
Érdekel?
Nekem is lesz egy kutyafekhelyem a darlinól ami ezen a héten vagy jövőhéten fod megjönni. Én eladnám 6000 forintért
Érdekel?
Pepsi minirádiom van.
eisblumen,
Sport szeletesem nincsen ugyan, de sok másfajta van. Ha érdekel, írj mailt, és megegyezünk:-) Ha rámész az egérrel a nicknevemre, láthatod az e-mailcímemet. Én nem látom a tiedet, úgyhogy írj te. Várom:-)
Sport szeletesem nincsen ugyan, de sok másfajta van. Ha érdekel, írj mailt, és megegyezünk:-) Ha rámész az egérrel a nicknevemre, láthatod az e-mailcímemet. Én nem látom a tiedet, úgyhogy írj te. Várom:-)
eisblumen
nekem vannak rádióim, írj mailt.
nekem vannak rádióim, írj mailt.
Bocs,Duracell-t akartam írni
Sziasztok!Keresek bármilyen minirádiót,pl Sportszelettel nyerhetőt,Coca Colás és Grundig van eddig.Cserébe bármit adok vagy kifizetem.
Akkor itt letudnád irni,hogy mit szeretnél cserébe?
De kár
De ,hogy lehet ez?
De ,hogy lehet ez?
Szia Kriszta!
Mégis, kb mire gondoltál a kutyafekhelyért cserébe? Én most fogadtam örökbe egy menhelyi középtermetű kutyust, szeretném őt meglepni vele!
Mégis, kb mire gondoltál a kutyafekhelyért cserébe? Én most fogadtam örökbe egy menhelyi középtermetű kutyust, szeretném őt meglepni vele!
2 Marbis öngyújtó, és 2 üres marlborós fémdoboz cserére vár,vmi hasznos dolgot szeretnék érte,hasonló értékben.
Sziasztok!
Molnár Terézia! Írtam a mail címedre, de visszapattant a leveled!
Molnár Terézia! Írtam a mail címedre, de visszapattant a leveled!

Egy csomó sörösKORSÓ vár gazdára. Ha van a közeletekben kezdő kocsma annak is jó. Írjátok meg hol és én zaklatom majd őket.
Persze egyesével is elvihető/elcserélhetőek.
Persze egyesével is elvihető/elcserélhetőek.
Sziasztok! 2 db Sport JOGGING RÁDIÓt keresek. Írd meg, mit szeretnél cserébe!
Mindenkinek kösz a jelentkezést, sikerült összeszednem a Knorr lapostányérokat és ezennel befejeztem az idegeskedést ezzel az egész szerencsétlen játékkal + megspórolok egy csomó vonalkódot egy normálisabb játékra.
Hűtőtáskám, Stella pohárkészletem még van cserére.
Hűtőtáskám, Stella pohárkészletem még van cserére.
gladiator, írj a hegyi.ildi@freemail.hu -ra, bár másokkal folyamatosan levelezem a citro-n...