Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 160 oldal |
Köszi. A lényeg, hogy dec. 3-ig beérkezzen.
Persze, hogy jó.
www.webnyeremeny.hu/faraokkincsesorsjegy-szerencs
ejatek
Hivatalos:
www.szerencsejatek.hu/akcio.php?id=196
www.webnyeremeny.hu/faraokkincsesorsjegy-szerencs
ejatek
Hivatalos:
Aki nem a lottózóban adja le, hanem postakész borítékban adja fel a sorsjegyeket, úgy is jó?
Köszi!
Én se úgy értelmeztem,ahogy ők!!!
Én se úgy értelmeztem,ahogy ők!!!
mi szombaton voltunk a lottózóban és 25-ig lehet leadni,rajta van a szórólapon is.
Akkor rosszul tudják.
20-ig vásárolhatsz, 25-ig adhatod le.
Olvasd el a hivatalost:
20-ig vásárolhatsz, 25-ig adhatod le.
Olvasd el a hivatalost:
Köszönöm és is,hogy erről írtatok,ugyanis rákérdeztem a Lottózóba erre,de ott azt mondták:25-én is vehetek még leadni!?
Köszi a jó tanácsot, erre nem gondoltam. Én egy újságos pavilonban szoktam venni. Az jó lesz még hétfőn is?
Susa
A játék 20-ig tartott Ha veszel, akkor un. utcai árusnál vedd, mert a lottózókban és a postán ellenőrizhető az eladás dátuma. Szzrt ellenőrzi!
A játék 20-ig tartott Ha veszel, akkor un. utcai árusnál vedd, mert a lottózókban és a postán ellenőrizhető az eladás dátuma. Szzrt ellenőrzi!
Tegnap reggel találtam 2 nyeretlen fáraók kincse sorsjegyet. Gondoltam, hogy veszek még 3-at, hogy legyen 5 nyeretlen, amit be tudnék küldeni. Hát egyszerűen a 3-ból egy sem lett nyeretlen. Még ilyet.........nem tudok veszíteni? Már kezdem érteni a játék lényegét. Most menjek, és vegyek még 3-at?
Ismerőseim nekem is dobnak be v.kódokat,különböző csomagolásokat
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Nekem is jó lenne egy ilyen csoda postaláda :´) Boci is jöhetne, meg JóReggelt , meg Tibi, meg kerek csokoládé, kocka csokoládé
Ma reggel a postaládából hozott be a párom 12 db szépen összerakott Milka papírt
" alt="
">
" alt="
">Ámen.
" alt="
">
" alt="
">Amennyiben kisorsolnak egy autóra,az enyéim mehetnek a szemétdomb tetejére is!
" alt="
">
" alt="
">Én igaziból arra lennék kíváncsi, hogy a sok pályázat az adatainkkal a sorsolások után hova kerül?
Megsemmisítik v. csak a szemétdomb tetejére?
Megsemmisítik v. csak a szemétdomb tetejére?
" alt="
">A szemétégető?
" alt="
">
" alt="
">A boltvezető egy zsákba borogatja, beviszik a központba, ott tovább egyesítik a pályázatokat, majd irány a végcél.