Az első adás is nagyon szakszerűtlen volt:
Össze-vissza beszéltek hol csomagról, hol levélről, elveszett sok tízezres kuponkedvezményről, stb.
Nem derült ki: Könyvelt v. könyveletlen küldeményekről van szó.
Hivatalos kerestetésről, tudakozványról sem esett szó, csak e-mailezésről.
Egy ilyen műsortól elvárnám, hogy tudatosítsa: Vannak könyvelt ill. könyveletlen küldemények és létezik hivatalos kerestetés is.
Sok a probléma, de lehetne értelmesebben is beszélni róla.
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 230 oldal |
Holnap este a Házon kívülben szó lesz a postáról és, hogy mi van az eltűnt levelekkel, hol vannak azok nyillvántartva stb. Kismamák csere-beréjéről, hogy eltűnnek a kuponok. Kiváncsi vagyok rá.
Hogy is fogalmazzak szépen...hazudtak.Én elhiszem,hogy nyomás van rajtuk fentről,hogy sózzák rá az emberekre a drágább feladási módot,de amikor egyébként is marha drága a posta és nem is teljesítenek 100%-osan(és akkor finoman fogalmaztam),eléggé kiveri nálam a biztosítékot ez a módszer!
azt mondták nincs már 1190-ért.
Ragaszkodjatok a hagyományos zöld feladóvevényhez,ugyanis a standard csomag ára még mindig 1190 Ft.A start csomag megszűnt,ahelyett van az üzleti csomag,de az már tényleg olyan drága,hogy az MPL-es vaterafutárral fele áron elmegy a cucc általában és még ha akarod,ki is mennek házhoz elvinni a csomagot.
én nem tudom mibe változott de már 2 alkalommal adtam fel csomagot és mondtam a postán hogy kérnék csomagfeladót, standard csomaghoz, erre mikor fizettem meg a nagyobb összeget fizettem, erre meg az volt hogy ilyen csomagfeladójuk van. hát nagyon jó, ha nem lett volna sürgős, tuti nem ott adom fel. amúgy is lassítja azügyintézést az egész mert még a gépbe is bepötyögik az adatokat, a múltkor a nő olyan lassan csinálta, hogy 20 percig ott álltam egy csomaggal
ne is mondd. a régi csomagos feladóvevény már nincs mindenhol és az újnál ennyit fizettem én is, majdnem seggre ültem. akkor már ha olyat küldök olcsóbb a vaterafutár. így aztán búcsút is lehet mondani arra hogy a teszveszen eladjak vmit mert ennyi postát nem fognak kifizetni az tuti. így is olyan nehéz eladni
szandra1989: standard csomag: 1190 Ft. Nem standard csomag: 1770 Ft. Én ezeket az árakat tudom. Vagy változott?
egy standard csomag ára 1790ft.durva nem?vkinek meg van a postai díjszabás amiben ez az ár szerepel.
maxité!
Pontosan,az a feladatuk,hogy kézbesítsenek,amit vállalnak,sima levelet is!!!El nem veszhez semmi küldemény,lenyúlhatják csak
" alt="
">
mostanában ráírom ,"CIMZETTNEK!!!"talán meglátja s meggondolja,hogy megnézze,elvigye
" alt="
">
Pontosan,az a feladatuk,hogy kézbesítsenek,amit vállalnak,sima levelet is!!!El nem veszhez semmi küldemény,lenyúlhatják csak
" alt="
">
mostanában ráírom ,"CIMZETTNEK!!!"talán meglátja s meggondolja,hogy megnézze,elvigye
" alt="
">Híradóban. Kuponokat csere-berélő kismamákról, meg elveszett ajánlottról, aminek csak a postadíját térítették meg, a küldött cuccért nem fizettek.
Reménykedj. De még csak válaszra sem méltatta a posta a tv megkeresését.
Reménykedj. De még csak válaszra sem méltatta a posta a tv megkeresését.
Sada!
Melyik műsorban volt? Miket mondtak? Remélem ezek hatására jobban odafigyelnek.
Ja egy másik eset, igaz itt nem veszett el semmi, de érkezett egy csomag, senki sem volt itthon, cetli bedobva, mikor kézbesítik újra. A kiírt időpont előtt már itthon voltunk egy órával, de már akkor be volt dobva a második cetli, hogy xy órakor próbálkozott, menjünk be érte most már a postára. Könyörgöm minek írt rá akkor időponotot, ha még megközletíleg sem abban az időpontban jött!!!!!!!!!!
Melyik műsorban volt? Miket mondtak? Remélem ezek hatására jobban odafigyelnek.
Ja egy másik eset, igaz itt nem veszett el semmi, de érkezett egy csomag, senki sem volt itthon, cetli bedobva, mikor kézbesítik újra. A kiírt időpont előtt már itthon voltunk egy órával, de már akkor be volt dobva a második cetli, hogy xy órakor próbálkozott, menjünk be érte most már a postára. Könyörgöm minek írt rá akkor időponotot, ha még megközletíleg sem abban az időpontban jött!!!!!!!!!!
Jojó!
Tényleg merész volt, most már belátom. De hát ki gondolná, hogy nem a kézbesítéssel foglalkoznak, hanem bele nézegetnek a borítékba. Mondjuk még le is ragasztottam, lehet az még feltűnőbb, de én is kaptam már így levelet.
Egyébként pedig egyre több rossz tapasztalatom van a postával kapcsolatban. Pl a mi lépcsőházunkba csinálnak olyat, ha nem találják az illető postaládáját, akkor a postaládák tetejére felrakják xy levelét. Csak azt nem értem miért nem viszik akkor vissza, ha nincs se olyan név, se pedig emelet-ajtó ráírva.
Még bízom benne, hogy előkerül.
De hát minden levelet nem lehet ajánlva vagy tértivel feladni.
" alt="
">
Tényleg merész volt, most már belátom. De hát ki gondolná, hogy nem a kézbesítéssel foglalkoznak, hanem bele nézegetnek a borítékba. Mondjuk még le is ragasztottam, lehet az még feltűnőbb, de én is kaptam már így levelet.
Egyébként pedig egyre több rossz tapasztalatom van a postával kapcsolatban. Pl a mi lépcsőházunkba csinálnak olyat, ha nem találják az illető postaládáját, akkor a postaládák tetejére felrakják xy levelét. Csak azt nem értem miért nem viszik akkor vissza, ha nincs se olyan név, se pedig emelet-ajtó ráírva.
Még bízom benne, hogy előkerül.
De hát minden levelet nem lehet ajánlva vagy tértivel feladni.
" alt="
">
Most téma az RTL-en, hogy elvesznek a levelek.
Minden feladásra egyformán kéne figyelni,vállalják,hogy kézbesítik.ki is fizetjük, vagy az akár kukába is landolhat
" alt="
">
" alt="
">Náluk is volt már, hogy pénzes levél pénz nélkül érkezett
" alt="
"> Mondjuk abból 5 dollárt loptak ki
Amúgy, nekem is az a tapasztalatom, hogy elsőbbségire jobban figyelnek.
" alt="
"> Mondjuk abból 5 dollárt loptak ki
Amúgy, nekem is az a tapasztalatom, hogy elsőbbségire jobban figyelnek.
Egy ilyen küldemény érkezett nekem is ,nagy sokára,de pénz nélkül
maxité!
" alt="
">merész lépés!!!
" alt="
">merész lépés!!!Már egy hete, múlt héten kedden feladtam egy elsőbbségi levelet, amit a mai napig nem kapott meg a címezett, ráadásul pénz is volt benne, de becsomagoltam rendesen, nem látszott semmi.
Azért elsőbbségivel, mert állítólag arra jobban odafigyelnek! Mert azt tudom, hogy nem feltétlenül ér oda másnapra, csak pénzlehúzás.
Szerintetek van rá még esély, hogy odaér?
Köszönöm.
Azért elsőbbségivel, mert állítólag arra jobban odafigyelnek! Mert azt tudom, hogy nem feltétlenül ér oda másnapra, csak pénzlehúzás.
Szerintetek van rá még esély, hogy odaér?
Köszönöm.
sada!
Sajnos, éppen az enyém "ritkaságok "közé sorolható
" alt="
">
Sajnos, éppen az enyém "ritkaságok "közé sorolható
" alt="
">