Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 892 oldal |
Ha valakinek van olyan ismerőse aki műtét utáni kezelést kapott /kemo.sugár /lenne szíves mailt írni ? Köszönöm szépen !
https://civilkontroll.com/devizahitel-ervenytelenek-a
-szerzodesek-vissza-a-tulfizetett-kamatokat-es-az-ar
folyam-kulonbozetet/
-szerzodesek-vissza-a-tulfizetett-kamatokat-es-az-ar
folyam-kulonbozetet/
Hű ez tök izgi, nyerni lehet vele?
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy Békéscsabán melyik pizzázóba adnak a pizzák dobozába lila színű távtartót ( pizza dobozába teszik középre, szélére hogy ne érjen a dobozhoz a pizza) ?
Ha valakinek lenne esetleg felesleges Békéscsabán személyesen át tudnám venni vagy postaköltségét fizetném.
Köszönettel: Marcsi.
Tudna nekem segíteni valaki, hogy Békéscsabán melyik pizzázóba adnak a pizzák dobozába lila színű távtartót ( pizza dobozába teszik középre, szélére hogy ne érjen a dobozhoz a pizza) ?
Ha valakinek lenne esetleg felesleges Békéscsabán személyesen át tudnám venni vagy postaköltségét fizetném.
Köszönettel: Marcsi.
Valaki tudna segíteni az iUni U11 Gyerek Okosóra beüzemeléséhez?
Be lehet kapcsolni, de mást nem.
Be lehet kapcsolni, de mást nem.
deichmann-ba van vkinek kupon kódja???
Lefújva... szavazós játék... www.kellegylakotars.hu... aztán már elhúzott vki...
Paintuci, nekem is van 2 gyerkőcöm, akik olyat végeztek mostanában.
Paintuci: a fiam jó?
Keresek egy olyan vkit aki egyetemre, illetve főiskolára jár ezt ugye igazolni is tudja és játszhatnék a nevében. A nyeremény feleződne. Nem árt ha ismerős fórumos.
Nem játék és nem is sűrgős, de hátha tudtok segíteni.
Miért van , h este kikapcsolom a wifit a telefonon és reggelre be van kapcsolódva? Telefon hiba lenne?
Még jó, h a hangot is leveszem, így a csipogásokat nem hallom, csak reggel látom a történéseket.
Mobil net nincs rajta, csak wifit használok!
Köszönöm!
Miért van , h este kikapcsolom a wifit a telefonon és reggelre be van kapcsolódva? Telefon hiba lenne?
Még jó, h a hangot is leveszem, így a csipogásokat nem hallom, csak reggel látom a történéseket.
Mobil net nincs rajta, csak wifit használok!
Köszönöm!
A mostanában agyonreklámozott média, tele és akármilyen shopos Rovus vagy Air Livington (kicsi) léghűtőkről van valakinek személyes tapasztalata. Irodába kellene valamilyen megoldás. A nagy mobilklíma méretű 20-30e forintba kerülő léghűtő-fűtő ismerősök szerint egy kalappal sem ér.
Igen közben rájöttem, meg mondták mások is köszi!
Paintuci visszakerestem, az extra kód 5 jegyű volt
Sziasztok! Ugye a legutóbbi sport szelet játéknál 6 jegyűek, voltak a kódok? Vagy én vagyok a nem normális... megnézné vki?
Mert 5 jegyű kóddal jött egy pótnyertesség.. de 5 jegyűt fel sem tudnék tölteni..
" alt="
">
Mert 5 jegyű kóddal jött egy pótnyertesség.. de 5 jegyűt fel sem tudnék tölteni..
" alt="
">
Megoldottam.
" alt="
">
" alt="
">Bocsi, sikerült elküldenem.
Hogyan tudom visszaállítani? Kérdéseket tesz fel, amiknek nem felelek meg.
" alt="
"> Ha a mobilomon még be tudok lépni, ott meg tudom nézni vhol?
Hogyan tudom visszaállítani? Kérdéseket tesz fel, amiknek nem felelek meg.
" alt="
"> Ha a mobilomon még be tudok lépni, ott meg tudom nézni vhol?Kitörölték a belépő adataimat a gmailben.
" alt="
"> Ho
" alt="
"> HoSomersbyre regisztráltam aktiváltam is de nem enged belépni, hibás email cím vagy jelszó. Sehogy nem tudok tovább menni, vki tud segíteni???
Köszönöm, megoldodott!
" alt="
">
" alt="
">