A Csipet Land Kft 1998.-ban levédette a "ropi" nevet.
Ezért "csak" sós pálcika minden más hasonló a polcokon.
Úgy látom, nem tetszett valakinek a hozzászólásom, mert törölték, pedig csak kérdeztem, de lehet, hogy rossz helyen?!
Na, ezért ilyen ez az oldal már...
https://www.penzcentrum.hu/hitel/20230816/figyelem-le
allas-jon-az-otp-nel-kartyaval-sem-lehet-majd-fizetn
i-1140197
"Húsz év alatt duplájára nőtt a bőrrákos esetek száma Magyarországon
A Sziget Fesztiválon minden századik megvizsgált fesztiválozónál pozitív lett a bőrrákszűrés."
Ez jó volt sada, köszi!

" alt="

">
"Egy másik szembetűnő különbség a régi és mai fesztivál között – nem meglepő módon – az ár. „Harminc éve még harmincezer forint volt a fizetésem, abból tudtam venni 300 forintért napijegyet vagy 1400-ért bérletet, és tízezer forintból pedig boldogan eléltem kint” – mondja Zsóka. Tízezer forint ma már nem sok mindenre elég idebent, az idei Szigeten egy gírosztál 7500 forint, de találtunk egy aranyáron kapható, 9000-es hamburgert is. ...
Van azonban, ami nem változott. Minden évben a Sziámi-koncert zárja a fesztivált, ez idén is így lesz, és ahogy mindig, mi most is ott leszünk”
Mindig van valami. A szegedi vonalakon augusztus 5-ig karbantartás miatt van kavarás.
Volt az erdei túrás, amit itt belinkeltem.
Másnap felborult a sínen a letépett felsővezetéket javító gép.
Utána biztosító berendezés hibája miatt késtek a vonatok.
Most ép Szatymaz és Kiskundorozsma között avartűz miatt áll a forgalom.
Valamelyik nap eleve egy órás késéssel indult felfelé a vonat, mert hibás volt a mozdony(?).
Szeged felé még mindig vágányzár van?
Minden héten történik vmi hasonló a szegedi vonatokkal:
https://szegeder.hu/belfold/2023-07-15/erdei-tura
zas-varta-a-szegedi-intercity-gyanutlan-utasait-szom
baton-miutan-a-semmi-kozepen-leszakadt-a-mozdony-ara
mszedoje/64b2d01347d3c06f8eab6291
De legalább hideg sört adtak.

" alt="

">
Nagy élmény kerekes bőröndökkel, városi (Ipanema) szandálban, esetleg babakocsival, v egy-két kicsi gyereket vonszolva túrázni az erdőben 33 fokban.
Ennél jobb csak akkor lett volna, ha sötétedés után történik az eset. Nem hiszem, hogy sok utasnál volt fejlámpa.
Közben megvették a jegyeket a légkondis, wifis kocsikba.

" alt="

">
Nem tesz jót ez a nagy meleg....
Vettem 5 MiZo tejitalt (máskor is vesszük, nem csak a játék miatt).
Csak hazafelé jutott eszembe, hogy akár egyesével is blokkolhattam volna. Egyszerű lett volna, hisz mind a 8 önkiszolgáló pénztár szabad volt.
Hallottam a minap rádióban: ál-csomagérkezésről szóló csaló e-mail áldozata (megadta a banki adatait) 37milliós kárt szenvedett!
A csalónak sokezer e-mail elküldése kifizetődő fáradozásnak bizonyult..... 😡😡😡
Sziasztok! Nem tudom, kinek milyen tapasztalata / információja van a rengeteg spam, phishing-gyanús levelek kapcsán, nekem eddig tök furi volt, hogy mi a retekért áldoz valaki csomó időt + energiát arra, hogy szerintem elég könnyen kiszúrható leveleket küldözgessen bárki más (Posta, Rendőrség, NAV, különböző bankok, de akár ismerősünk...) nevében.
Aztán ma elvégeztem egy online biztonsági oktatást...
A megszerzett személyes adatok birtokában akár a mobil-szolgáltatónál tud új SIM kártyát igényelni a csaló, amivel aztán a bankunknál bármilyen tranzakciót végre tud hajtani, hiszen immár nála csörög a telefonunk...
Nemrég hallottam, hogy ezzel a módszerrel valakinek több, mint 1 millió Ft emeltek le a számlájáról.
Szóval tessék nagyon figyelmesnek lenni! Ha egy picit is gyanús a levél, nem szabad megnyitni! Személyes adatokat semmilyen körülmények között nem szabad megadni! Csatolmányra, mellékletre (pdf állomány, JPG kép, de akármi lehet) nem rákattintani!
(Bocs, ha kicsit sok voltam, de fontosnak tartottam megosztani!)
Néztem a következő ALDI akciós újságot, az Insalatissime (Rio Mare) 1.399,- Ft.
A TeszkÁóbán, ahol promó van vele akciósan 1.999,- Ft.
Hihetetlen.
Ecofamily 5-ös Domestos: 1.980,- Ft
EEEEEEEzt nem hiszem el.
GLAMOUR-napok július 3. és 9. között!
A kuponokat keresd a júliusi-augusztusi GLAMOUR magazinban és a GLAMOUR Univerzum-applikációban!
Júl. 1.- től állítólag ismét emelkednek a postai díjak.
Tájékoztatás adathalász kísérletről!
Információink szerint többen is kaphattatok rosszindulatú támadók által küldött adathalász levelet.
A levél a fiók megtartásához biztonsági adatok frissítését kéri (email cím, jelszó).
Felhívjuk figyelmedet, hogy a levélben szereplő állítás hamis. A freemail csapata mindig a hivatalos ügyfélszolgálaton keresztül tartja felhasználóival a kapcsolatot az info@freemail.hu címen keresztül, illetve soha, semmilyen esetben nem kéri be a jelszavad!
Kezeld fenntartásokkal az email-ben kapott gyanús linkeket! A https://vina61.com.au oldal NEM a freemail-hez tartozik.
Amennyiben kaptál ehhez hasonló üzenetet, jelöld spam-nek, vagy töröld postafiókodból!
Abban az esetben, ha kitöltötted a rosszindulatú támadók által küldött adatbekérőt, az ott megadott jelszavaidat haladéktalanul változtasd meg! Ezen kívül minden olyan platformon, ahol a megadottal megegyező jelszót használsz, cseréd azt le egy új, biztonságos jelszóra!
a freemail csapata
Penny pörge július 03.-tól!
(Kb 5perc kellett, hogy kibogozzam, mé'nem műxik!)
INFLÁCIÓRA AGYKONTROLLT!

" alt="

">
https://www.youtube.com/watch?v=0gBUFJIvz5s
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások