Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 135 oldal |
Nálunk az egész lezárt papírzacsiban volt ,és azon belűl volt külön zacsiban a kabát és a sapka
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
pingu7
Hívd fel a Marlborot, mert jár hozzá a sapka. Be volt csomagolva rendesen? Nem én vettem át, de zacskóban volt illetve még egy papírzacskóban. Hogy a sapka külön-e, passz. Telefonszám az elérhetőségek rovatban vagy ha még megvan a prospektusuk, ott is van telefonszám. Nem szép dolog, ha a futár "elfelejtette" vagy tényleg elfelejtette.
Hívd fel a Marlborot, mert jár hozzá a sapka. Be volt csomagolva rendesen? Nem én vettem át, de zacskóban volt illetve még egy papírzacskóban. Hogy a sapka külön-e, passz. Telefonszám az elérhetőségek rovatban vagy ha még megvan a prospektusuk, ott is van telefonszám. Nem szép dolog, ha a futár "elfelejtette" vagy tényleg elfelejtette.
Ma két sajnos

Két Ducati Gear kollekció landolt nálunk ma.
Tudja már valaki hogy mi a dzseki pontos neve?
Tudja már valaki hogy mi a dzseki pontos neve?Volt akinek nem volt a Ducatti dzseki mellé sapka?
Mert nekem csak a dzseki jött meg, sapka sehol.
Mert nekem csak a dzseki jött meg, sapka sehol.

PDA
megint semmi

Már találtam!
Tudna valaki képet küldeni a kabátról? Kovacsgabe oldala nem jó...
Köszi!
Köszi!
3 sajnos- ez nem az én játékom 

PDA
mi sem nyertünk... de hát egyből nem is lehet szerencsénk... még van pár forduló, talán egy ajándék nekünk is ott figyel majd...
csak optimistán!:-)
csak optimistán!:-)
hát nekem ebben a játékban nincs szerencsém sajnos
3 sajnos˙

Én is játszom már az eleje óta, de most is sajnos..talán majd legközelebb :-))
MP3 

Nekem is sajnos

Ez nem az én játékom. Megint csak sajnosok

Törpi, nagy gratula...:-) nekünk még nem jött üzi...;-(
Már nincs több frííí marlboro kódom... aki írt mélt, és küld címet, holnap feladom!
:-)
Már nincs több frííí marlboro kódom... aki írt mélt, és küld címet, holnap feladom!
:-)
köszönöm,mindenkinek!