Beee
Írtam email-t.

" alt="

">
bomec
Ezen ne múljon, ha nyerek még pendrivot szívesen cserélek, mert nekem meg utalvány kellene..
bomec velem majd cserélhetsz nekem nike nem sikerül

" alt="

"> de van 2 pendri

" alt="

">
Kitartás!!!
Reggel óza nyomom és végre 1 Nike utalvány!!!
Bár egy pendrive jobb lett volna, mert ahogy nézem itt a vasi végek felé nincs sok lehetőség a beváltásra....
Hát, türelmem az van bőven! Mindenki szerint birkatürelmű ember vagyok! Nekem a sorsolásos játékok nem jönnek össze, most ezzel kárpótolom magam! :-)
inkább szerencse.....mert más is ott dekkol már mióta, de SEMMI!! nyerjél még legalább 10! Csak hajrá, ha ennyi türelmed van!!
Nekem is megvan mindhárom, de mégsem sikerült semmi...

" alt="

">
Mit ír ki, amikor nyer valaki? Majd odaszugerálom, hogy nekem is azt írja ki.

" alt="

">
Hát... attól függ. Szerintem ez a játék abszolút türelem, kitartás és sok-sok idő kérdése, nekem ez a három mind meg van! Talán ezért sikerült a harmadik nyeremény is..
anyy köszi, légyszí küld el mailben, akkor a számot! NEked történt valami, megcsinálták, vagy mit mondtak?
k19820922: ez nagyon a te játékod!

" alt="

"> Viszont ez nem/sem az én játékom...

" alt="

">
Beee
Nekem is hibát jelez ki.ezt:blocked:more-than50-blocked-attepts
A másik regimet meg elfogadja.Ha szeretnéd,akkor megadok egy telcsiszámot és akkor te is megtudod reklamálni.
Üdv:anyy
Én is kitartó vagyok, sőt végtelenül türelmes, de sehol semmi és ez elszomorít...

" alt="

">
Az adrenalin szintem már az egekben. Reggel 8 óta nyomom és semmi!
Nem is tudtam,hogy ilyen kitartó vagyok?

" alt="

">
Frankó

" alt="

"> és akkor azokkal nem is tudok játszani?
nekem még regisztrálni sem sikerült, mert nem jön meg a link

" alt="

">
panaszemail-re nem válaszolnak

" alt="

">
Beee
nálam is ez van
én regimet nem szereti páromét igen, de azzal sem nyertem még

" alt="

">
Van olyan regisztrációm,a mivel egyszerűen nem tudok játszani, mert mindig hibát ír ki, neketek nem, és van, ami meg teljesen jól müködik, mi lehet?
ide nem kell fortuna, mert ugysem segít
Ide is drága fortuna, az idén már ne hanyagolj el kérlek!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások