NYCMB! Én is szurkolok neked!

Köszi zsanett!!!

Sajnos lévén hogy nyár van, még tart a nyári szünet is.
Éjjel kevesebben játszanak, de többszázas sorozatokat engednek el.
Nappal több az egyszeri játékos. Vagyis: eben-guba.
szóval nem alszik.... fent van és nyerni akar!!!!

...itt előre kisorsolt időpontok vannak.... véletlenszerű... nem hiszem, hogy páran tudnák mikor jó a jó időpont.
Bár némi logika éjjel sokan küldhetik mert akkor mindenki alszik...pedig nem.
Én délelőttre szavazok akkor mindenki dolgozik... v. inkább többen dolgoznak???? ...persze mhelyen is lehet net...
sada
Kaptam választ olyanoktól akik mégis értették a kérdést. Vannak akiknek ez egyszerűbben megy. Bár nem csak a magam nevében kérdeztem.
Az adjon Istent te vetted magadra... Bár nem tudom mit értesz ez alatt egy egyszerű hozzászólásban. Ezt inkább nekem kellett volna írnom a válaszod miatt.
Loki1
Sajnálom, ha nem érted. De ezért nem kapsz senkitől sem választ.
Használhatatlan, felesleges?
Amilyen az agyon isten, olyan a fogadj isten..
sada
Úgy látom értelmes választ megint nem adtál, de a szúrkálódás továbbra is működik nálad.
Nem gondolom véletlenül sem (a többi érdeklődő valószínűleg szintén nem) hogy a válaszban adott időpontban nyerni fog más is. Egyszerű kíváncsiság. Ettől még nem buta egy kérdés, csak érdeklődő. A válaszod viszont használhatatlan, felesleges, és nem kértem hogy bíráld a kérdést!
Loki1
Mert buta kérdésre nincs okos válasz.
Egyszerűen nincs tuti tipp.
Én elmondhatom, mikor nyertem, de te attól még nem fogsz ugyanakkor nyerni.
Köszönöm ördöglakat!

ördöglakat
Rögtön besorollak a "tisztelet a kivételnek" kategóriába.
1 perccel előztél meg.
Már többen is kérdezték, hogy van-e valakinek javaslata a nyertesek közül a beköldésre (leginkább mikor, milyen időközönként érdemes küldeni), de érdemben senki nem válaszolt (tisztelet a kivételnek) egyetlen kérdezőnek sem. Ez furcsa. Ekkora titok lenne? Vagy mindenki megtartja magának hátha nyer még párat?
Tweety: az elsőt 1:32-kor, a 2. telcsit 0:12-kor és a lányom 5:05-kor nyerte a harmadikat.
Mindenkinek drukkolok és gratulálok az eddigi nyerteseknek.
1ik kedve ismerősömtől kaptam még 16kupakot és, így 51re nőtt a kódjaim száma.

Most már látok kis reményt h nyerejek ma hajnalban még valamit.
köööööössssssszzziiiiiiiii
hello hallo jaja Ákos konci után annyi kupak volt hogy alig birtuk szedni :-)
Ma, vagyis holnap hajnalban küldöm a kódjaim 35db-ot ! Javaslatokat szívesen fogadok, hogyan hánypercenként küldjem, esetleg mikor kezdjem. Gratulálok az újabb nyereményeknek, remélem hajnalabn nekem is összejön 1-2teló (nagyszükség lenne rá)...........Mindenkinek továbbra is sok szerencsét ! Ezek az utolsó kódjaim azt hiszem többet nem küldök!
Sziasztok!
Nyertesektől, szeretném kérdezni, hogy a "hajnal" náluk mettől meddig tart?Játék kezdete óta 250/0 -tartok!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások