Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 175 oldal |
Nekem meg még mindig nem küldték azt a nyamvadt pólót Adrenalinék,amit április 15-én nyertem,úgyhogy többet nem is játszom ezzel a játékkal.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Már írtam korábban, hogy a játékszabállyal ellentétben ahol 3 nyereményt engedélyez/fő csak 1 nyerhető személyenként. Játszatok más néven azt összejön. Mellesleg szemétség de ez van.
Petfan, én az elején még nyertem 2x, de azóta bár nem küldök sokat de semmi se reggel se éjjel se este
" alt="
"> sztem sokan játszhatnak mert azért néha látom a fórumon, hogy nyernek.
" alt="
"> sztem sokan játszhatnak mert azért néha látom a fórumon, hogy nyernek.Nem szoktam ide írni, de most azért teszem, mert valamit nem értek. Folyamatosan játszom az adrenalinnal, de semmi. És az a fura, hogy a fórumon sem nagyon látni nyertest. Szerintetek van remény, ;-)
Cirbolya, egy picit én is, de fel a fejjel.
" alt="
"> Majd olyanban, ahol nem számítassz rá, jön a fődíj
" alt="
">
" alt="
"> Majd olyanban, ahol nem számítassz rá, jön a fődíj
" alt="
">Nem szeretek ide írni, de a párAuchan játék miatt most elkenődtem egy kicsit.
" alt="
">
" alt="
">Az előbb beküldtem 1 Cocát. Nem nyert.
" alt="
"> 4 percen belül másik 2 nyertes is lett.
" alt="
"> Ez mekkora mínusz...
" alt="
">
" alt="
"> 4 percen belül másik 2 nyertes is lett.
" alt="
"> Ez mekkora mínusz...
" alt="
">Knorr sokból semmi.
" alt="
"> Min. 10 pályázatom volt...
" alt="
">
Kaiser 9/0. (Bár erre kevés esély volt, napi 1 nyeremény.)
" alt="
"> Min. 10 pályázatom volt...
" alt="
">
Kaiser 9/0. (Bár erre kevés esély volt, napi 1 nyeremény.)
Wodehouse
Mogyinál ma már kb 11kor megvolt a 2 napi nyertes
" alt="
"> érdemes mindig ránézni beküldés előtt a nyerteslistára.. használjuk ki, hogy kivételesen lehet tudni azonnal a nyerteseket
" alt="
">
Mogyinál ma már kb 11kor megvolt a 2 napi nyertes
" alt="
"> érdemes mindig ránézni beküldés előtt a nyerteslistára.. használjuk ki, hogy kivételesen lehet tudni azonnal a nyerteseket
" alt="
">Tuc keksz sokból semmi
" alt="
">
" alt="
">
Airwaves - kb. 40/0
" alt="
">
" alt="
">Tisike, ez nem irigykedés hanem valószínűség számítás...
" alt="
"> ...és mindenki segítsen magán...
" alt="
"> Isten is megsegíti.... és szegről végről egymás vetélytársai vagyunk...
" alt="
">
" alt="
"> ...és mindenki segítsen magán...
" alt="
"> Isten is megsegíti.... és szegről végről egymás vetélytársai vagyunk...
" alt="
">Wodehouse
Tegnap 23:07-kor lett meg, az volt az egyik amit elvittek előlem.
" alt="
">
A postai beküldésnek külön játékszabályzata van itt:
http://nyerj.mogyi.hu/lib/pdf/Jatekszabalyzat_Mog
yi_VB_postai.pdf
De a nyertesekről lehetne hír.....
" alt="
">.
Tegnap 23:07-kor lett meg, az volt az egyik amit elvittek előlem.
" alt="
">
A postai beküldésnek külön játékszabályzata van itt:
http://nyerj.mogyi.hu/lib/pdf/Jatekszabalyzat_Mog
yi_VB_postai.pdf
De a nyertesekről lehetne hír.....
" alt="
">.Nálam az a furcsa, hogy a Mogyinál este már általában megvan a napi két nyertes. Vagy vajon késleltetve töltik fel? A postai beküldésekről meg semmit sem találtam a játékszabályban.
Kinderhez: múlt héten az esélytelenek nyugalmával töltöttem fel 5 blokkot, és nyertem vele egy bicajt. Még én is alig akartam elhinni! Személyesen vittem be az összes blokkot ellenőrzésre. Megnézték, egyeztették, lemásolták. Megkérdeztem, hogy történik a sorsolás: számítógéppel. Tehát csupán a szerencsén múlik az egész!!!!
Nyilván ha több blokkot tölt az ember, nagyobb az esélye, DE: a nyerésre ez sem 100% garancia!!!
Ha meg valakinek sok a blokkja, az megdolgozik vele: beszerzi, otthon tárolja, nyilvántartja stb.
Szóval egyszerűen szerencséje van a nyerteseknek! Nincs értelme irígykedni rájuk. Persze ez néha nagyon nehéz, de inkább az összefogásról, és egymás segítéséről kellene szólni ennek a fórumnak. Ez csak a én személyes véleményem.
Nyilván ha több blokkot tölt az ember, nagyobb az esélye, DE: a nyerésre ez sem 100% garancia!!!
Ha meg valakinek sok a blokkja, az megdolgozik vele: beszerzi, otthon tárolja, nyilvántartja stb.
Szóval egyszerűen szerencséje van a nyerteseknek! Nincs értelme irígykedni rájuk. Persze ez néha nagyon nehéz, de inkább az összefogásról, és egymás segítéséről kellene szólni ennek a fórumnak. Ez csak a én személyes véleményem.
A Kinderhez: Én kétszer nyertem, az elsőnél nagyon sokk blokkom volt, és csak egyet kértek be, a másodikat pár héttel később nyertem, és módosítottak annyit, hogy minden a heti blokkot be kellett küldeni. Talán próbálják a csalásokat kiszűrni.
csiti
Mivel az AP a kassza sorszáma nem igazán hiszem, hogy foglalkoznak vele, akár 1000 beküldésed lehet szerintem akkor sem....
Egyébként én jóval több/0 átlagnál vagyok, csak az dühít, hogy eddig 2x vittek el nyereményt az "orrom" elől úgy, hogy beküldésem előtt még nem volt nyertes beküldtem akkor sem volt, 10 mp.-el később pedig kiírta, hogy megvan.....
" alt="
">
Mivel az AP a kassza sorszáma nem igazán hiszem, hogy foglalkoznak vele, akár 1000 beküldésed lehet szerintem akkor sem....
Egyébként én jóval több/0 átlagnál vagyok, csak az dühít, hogy eddig 2x vittek el nyereményt az "orrom" elől úgy, hogy beküldésem előtt még nem volt nyertes beküldtem akkor sem volt, 10 mp.-el később pedig kiírta, hogy megvan.....
" alt="
">Én figyelem minden nap, de sajna semmi. pedig küldtem hajnalba, éjszaka közepén, egymás után többet, de semmi.
Mielőtt a Mogyit elkülditek, megnézitek, hogy benn van-e még a napi 2 nyereményből vmelyik?
Mogyi 20/0