Az előbb beküldtem 1 Cocát. Nem nyert.

" alt="

"> 4 percen belül másik 2 nyertes is lett.

" alt="

"> Ez mekkora mínusz...

" alt="

">
Knorr sokból semmi.

" alt="

"> Min. 10 pályázatom volt...

" alt="

">
Kaiser 9/0. (Bár erre kevés esély volt, napi 1 nyeremény.)
Wodehouse
Mogyinál ma már kb 11kor megvolt a 2 napi nyertes

" alt="

"> érdemes mindig ránézni beküldés előtt a nyerteslistára.. használjuk ki, hogy kivételesen lehet tudni azonnal a nyerteseket

" alt="

">
Tuc keksz sokból semmi

" alt="

">
Airwaves - kb. 40/0

" alt="

">
Tisike, ez nem irigykedés hanem valószínűség számítás...

" alt="

"> ...és mindenki segítsen magán...

" alt="

"> Isten is megsegíti.... és szegről végről egymás vetélytársai vagyunk...

" alt="

">
Wodehouse
Tegnap 23:07-kor lett meg, az volt az egyik amit elvittek előlem.

" alt="

">
A postai beküldésnek külön játékszabályzata van itt:
http://nyerj.mogyi.hu/lib/pdf/Jatekszabalyzat_Mog
yi_VB_postai.pdf
De a nyertesekről lehetne hír.....

" alt="

">.
Nálam az a furcsa, hogy a Mogyinál este már általában megvan a napi két nyertes. Vagy vajon késleltetve töltik fel? A postai beküldésekről meg semmit sem találtam a játékszabályban.
Kinderhez: múlt héten az esélytelenek nyugalmával töltöttem fel 5 blokkot, és nyertem vele egy bicajt. Még én is alig akartam elhinni! Személyesen vittem be az összes blokkot ellenőrzésre. Megnézték, egyeztették, lemásolták. Megkérdeztem, hogy történik a sorsolás: számítógéppel. Tehát csupán a szerencsén múlik az egész!!!!
Nyilván ha több blokkot tölt az ember, nagyobb az esélye, DE: a nyerésre ez sem 100% garancia!!!
Ha meg valakinek sok a blokkja, az megdolgozik vele: beszerzi, otthon tárolja, nyilvántartja stb.
Szóval egyszerűen szerencséje van a nyerteseknek! Nincs értelme irígykedni rájuk. Persze ez néha nagyon nehéz, de inkább az összefogásról, és egymás segítéséről kellene szólni ennek a fórumnak. Ez csak a én személyes véleményem.
A Kinderhez: Én kétszer nyertem, az elsőnél nagyon sokk blokkom volt, és csak egyet kértek be, a másodikat pár héttel később nyertem, és módosítottak annyit, hogy minden a heti blokkot be kellett küldeni. Talán próbálják a csalásokat kiszűrni.
csiti
Mivel az AP a kassza sorszáma nem igazán hiszem, hogy foglalkoznak vele, akár 1000 beküldésed lehet szerintem akkor sem....
Egyébként én jóval több/0 átlagnál vagyok, csak az dühít, hogy eddig 2x vittek el nyereményt az "orrom" elől úgy, hogy beküldésem előtt még nem volt nyertes beküldtem akkor sem volt, 10 mp.-el később pedig kiírta, hogy megvan.....

" alt="

">
Én figyelem minden nap, de sajna semmi. pedig küldtem hajnalba, éjszaka közepén, egymás után többet, de semmi.
Mielőtt a Mogyit elkülditek, megnézitek, hogy benn van-e még a napi 2 nyereményből vmelyik?
Mogyi 50/0... Lehet már kiszűrték hogy ugyanaz az AP mindegyiken

" alt="

">
szintén sokbol semmi kinderen

" alt="

"> Kőszegen
sada
Jelenkezem Szegedről nekem is sokból semmi Kinderen

" alt="

">
coop sága játékkal nem tört meg a jég, még soha nem nyertem coopos játékon

" alt="

"> pedig majdnem mindegyikkel játszok

" alt="

">
De ne legyen igazam...

" alt="

">
Rita21 nem sajnáljuk tőled, gondolom feltöltöttetek 200 blokkot/hét, (remélem) de ezt más is megtette, kevés a nyeremény, de ti minden héten nyertek... és 5-ből 4 esetben ugyanabból... mennyi ennek az esélye?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások