Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 149 oldal |
De bele tudja tenni a kosárba ha nincs rá elég pontja?
...hát h. beleteszi a kosárba, és utána gyűjt pontot...
Én nem is értem miért is kell 30 napig tartogatni a kosárban a cuccot.
" alt="
"> Az ember vagy megveszi vagy nem.
" alt="
"> Az ember vagy megveszi vagy nem.Samidala: írtak egy emailt, hogy megváltozott a szabály és hogy most már nem 30 napig csak 3 napig lehet az ember kosarában a cucc. Nekem is kikerült a pen. Azt írták, hogy a változás sajnos a korábban betett cuccokat is törölte, de igyekeznek megoldani a technikai problémát és emailban értesítenek.
Kosárba úgy teszel vmit, h. utána kis idővel pontot is adsz érte, v. beleteszed aztán annyi?
Mert lehet sokáig nem "foglalhatsz" egy terméket....
Én utána rögtön adom a pontot is....
Mert lehet sokáig nem "foglalhatsz" egy terméket....
Én utána rögtön adom a pontot is....
Nekem az elmúlt héten két dolog is kikerült a kosaramból
" alt="
">
A pontokat visszakapom, de nem értem, hogy ha egyszer már beraktam a kosárba, akkor miért veszik ki belőle?
" alt="
">
A pontokat visszakapom, de nem értem, hogy ha egyszer már beraktam a kosárba, akkor miért veszik ki belőle?
mehetne az off-ba is.
Kollégiumban dolgozom,sok kupakot gyűjtenek össze nekem kollégák gyerekek. /na nem ezresével,még egy képkeretnyi pontom sincs
" alt="
"> ) Érdekes módon elég sok a "már nem érvényes kód". Szoktam is morgolódni,hogy lehet hisz tuti nem játszott vele senki. (csak én vagyok a fanatikus játékos
" alt="
"> )
Tegnap nem tudtam fellépni az oldalra,és írtam a coke-nak ez ügyben. Az alábbi választ kaptam:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy játékszabályzatunk értelmében nem fogadunk el véletlenszerűen beírt, valamint nem a rendszerünk által generált kódokat. Amennyiben ugyanazon felhasználói név alatt több alkalommal is helytelen kód kerül beküldésre, a Szervező jogosult az adott felhasználói nevet letiltani, amely eredményeként az adott felhasználói névvel az Akció során a későbbiekben nem lehetséges ismételten regisztrálni és ezzel az Akcióban részt venni. Regisztrált adatai alapján megállapítottuk, hogy Ön többször próbálta meg beváltani ugyanazokat a kódokat. Jelen esetben újra aktívvá tettük felhasználónevét,
stb.
válaszoltam erre, és azt is megírtam,hogy nem feltétlen csalási szándékkal küldenek be "rossz" kódot a játékosok. Bár megírták , belépni még mindig nem tudok a coce-ra.
Kollégiumban dolgozom,sok kupakot gyűjtenek össze nekem kollégák gyerekek. /na nem ezresével,még egy képkeretnyi pontom sincs
" alt="
"> ) Érdekes módon elég sok a "már nem érvényes kód". Szoktam is morgolódni,hogy lehet hisz tuti nem játszott vele senki. (csak én vagyok a fanatikus játékos
" alt="
"> )
Tegnap nem tudtam fellépni az oldalra,és írtam a coke-nak ez ügyben. Az alábbi választ kaptam:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy játékszabályzatunk értelmében nem fogadunk el véletlenszerűen beírt, valamint nem a rendszerünk által generált kódokat. Amennyiben ugyanazon felhasználói név alatt több alkalommal is helytelen kód kerül beküldésre, a Szervező jogosult az adott felhasználói nevet letiltani, amely eredményeként az adott felhasználói névvel az Akció során a későbbiekben nem lehetséges ismételten regisztrálni és ezzel az Akcióban részt venni. Regisztrált adatai alapján megállapítottuk, hogy Ön többször próbálta meg beváltani ugyanazokat a kódokat. Jelen esetben újra aktívvá tettük felhasználónevét,
stb.
válaszoltam erre, és azt is megírtam,hogy nem feltétlen csalási szándékkal küldenek be "rossz" kódot a játékosok. Bár megírták , belépni még mindig nem tudok a coce-ra.
7 coke kód cserére vár.
6 coke kódomat elcserélném.
Érdekel: gyermelyi 4 tojásos logó, cba virág matrica.
Érdekel: gyermelyi 4 tojásos logó, cba virág matrica.
Na, nem fogy az Avatar, nem is csodálkozom rajta, nagyon drágán tették fel, a Tescoban 1990 Ft-ért meg lehet kapni. Ott a legolcsóbb.
Van újra pendrive a webshopban! Jelenleg 17 db.
köszi Samidala a gyors választ
kár, h. pontokból nem lehet kiváltani a szálíltási költséget, nem tudjátok kb. mennyi a költsége? futár? így akkor nem érdemes vennem a shopból
" alt="
">
kár, h. pontokból nem lehet kiváltani a szálíltási költséget, nem tudjátok kb. mennyi a költsége? futár? így akkor nem érdemes vennem a shopból
" alt="
">A postázásért pénzt kérnek, ott olvashatod a megrendeléskor, hogy milyen árakkal dolgoznak. Csütörtökönként lehet érte menni, de azt is kiválaszthatod, hogy melyik csütörtökön mégy érte. Egy nagy raktárépület a város szélén.
ha a coke-on a webshopból vásárolunk, az ajándékért érte kell menni (hova?) vagy a regisztrációban megadott címre küldik, mint ahogy a nyereményt is szokták?
Elfelejtettem írni, h már elkelt a hub, köszönöm az érdeklődést.
400 db Avatar DVD a Coke webshopban.
7.000 pont/db.
7.000 pont/db.
Van sok Coke-om.
Érdekel: Karaván, Sió, Bonduelle, Dörmi kód, Kubu,.
Érdekel: Karaván, Sió, Bonduelle, Dörmi kód, Kubu,.
100 Coke kódért mit adnál?
van 3 coke kódom.dörmit kérnék érte.
20 kubu kódot coce codra cserélném 1-1 arányba