Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 319 oldal |
A kést gyorsan megkaptam.
Netes, sms-es kódbeküldéssel nem gagyikat, hanem fotelt, lámpát, cd tartó polcot lehetett nyerni.
BBarbi, ugynolyan sms játék volt mint a többi, csak a nyeremény IKEA-s fotel, lámpa, CD tartó volt.
mi volt az a bútoros játék?
megírná nekem valaki?
megírná nekem valaki?
Akkor olyan lesz, mist a késkészlet. Nyolc reklamálás és két hónap, mire megkapjuk. 

Én sem 

Nem
Söröspoharat kapott már valaki ?
Semmit nem sikerült nyernem
Különösen azért volt jó a cd-s, vásárlási utalványos és bútoros pm játék szerintem, mert akkor még éjszaka is lehetett kódot küldeni 

nekem semmi, még a széfben sem
de nem szomorkodom, mert cseréltem puha rádiót
majd máshol sikerül vmi
de nem szomorkodom, mert cseréltem puha rádiót
majd máshol sikerül vmi

Szerintem meg a pallmall fotelos,CD-tartós,asztali lámpás játék is szupi volt! 

nálam: 1 nyakbaaki, 1 mágneses toll, 1 óra, 2 testtáska (amiból egyet elcserélnék Fa/Vadem vk-ra). Nem sok, de a testtáska tetszik.
eredmény: 1 testtáska,4öv,4mágneses toll,4nyakbaaki,1rádiós toll és egy mini rádió még jó hogy dugóguzóra hajtottam
és mindezt olyan 110pontból(2név)
és mindezt olyan 110pontból(2név)sada, a cd-sel nem játszottam, de az utalványosról szép emlékeim vannak
Meglett belőle a család karácsonyi ajándéka 
Meglett belőle a család karácsonyi ajándéka 
Minya
Igen. Eddig az, meg a cd-s volt a legjobb!
Igen. Eddig az, meg a cd-s volt a legjobb!
termés: 2 pohárkészlet, 1 minirádió, 1 puharádió, 1 óra
Termés: 1 oldaltáska, 1 takaró, 1 számológép, 1 miniparfüm, 1puha rádió
Nálunk :
2 mágneses toll,1 puha rádió,1 söröspohárszett,nagyon sok nyakbaakasztó,1 óra,1 kapucchinos pohár,1 rádiós toll.
2 mágneses toll,1 puha rádió,1 söröspohárszett,nagyon sok nyakbaakasztó,1 óra,1 kapucchinos pohár,1 rádiós toll.
Ha lehetne kérni, én megint olyan játékot szeretnék, mint amikor 10.000 Ft-os vásárlási utalványokat lehetett nyerni