Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 40 oldal |
Ha csak a pihenőre kattintok, máris egy szinttel lejjebb enged vissza. És új kód kell, hogy visszajusszak oda, ahol voltam (és még újra kinlódhatok a már megoldott kirakóssal is). Ha ez így marad, kiszállok.
betti79
Milyen mail címre írtál a Liptonnak?
Milyen mail címre írtál a Liptonnak?
sziasztok! egyszerűen nem megy a tologatós kirakása

Köszönöm szépen! 

H bötű (Hét)
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. EKHNÖH? Tudja valaki? Köszi előre is!
Szeretnék segítséget kérni. EKHNÖH? Tudja valaki? Köszi előre is!
Bocs kezdő szint. A kezdő 7 szint után egy csomó feladatot megoldva miért a kezdő 5. szintre helyez ?
középszint 5. nagyítás: pici monitoromon én sem látom a teásdobozt, tud valaki okosságot ?
tangi
Én tegnap mailben jeleztem, de csak annyit reagáltak rá, hogy a hiba javítva, a kód elvesztésére semmi reakció, nem adták vissza, vagy semmi egyéb.
Én tegnap mailben jeleztem, de csak annyit reagáltak rá, hogy a hiba javítva, a kód elvesztésére semmi reakció, nem adták vissza, vagy semmi egyéb.

Anyukám délután beszélt a Liptonnal.Elmondta a gondját, keresztrejtvény, újabb kód kérése, stb. Azt mondták utána néznek, de még senki nem jelezte, hogy gondja lenne. 06/40-400-400 itt jelezhetitek ti is!
Jobb alsó sarok.
Hol a teásdoboz a 6. pfeladatnál kezdő szint. Kis vacak monitorom van és nem találom. Tud segíteni valaki ?
Az a dühítő, hogyha kilépek, új kód kell a folytatáshoz. És már nincs türelmem hozzá.
jaj sikerült de a keresztrejtvény függöleges nekem sem jön be :-(
Az előző szinten is megkinlódtam vele. Most is.
sikerült :-) de ez a tologatós nem megy .-(
segitséget szeretnék! az élet logikáját nem tom megfejteni .-( köszi
Az agyamra megy ez a kirakós. Már megint képtelen vagyok felcserélni kettőt.
Nagyon köszönöm remélem még viszonozhatom 

Szilvi76.
Küldtem mailt .)
Küldtem mailt .)