"A Lidl Vásárlói kártya és a számla egyenlege is örökölhető. Ilyen esetekben az örökösnek szükséges felvennie a
kapcsolatot a Szervezővel a további teendők egyeztetése végett."
Na jó én most visszafekszem
Eddig Monsteres verseket költögettem
Gondoltam küldök pár cba piros
pályázatot...
De valamit Pistinek is hagyok...
És még kicsit teázgatok.

" alt="

">
A hagyatéki tárgyalásig zárolják a bankszámlákat. Ott dől el, kié lesz.
A Lidl Vásárlói kártya nem ilyen.
...és ha a kártya névre szóló lesz egy számlaszámmal? Elhalálozás esetén ezeket a számlákat zárolják nem?
Na és kié lesz a kártya ki dönti el?

" alt="

">
Az költi el, akinél a kártya van.
(A kártyát havonta automatikusan feltöltik 100.000 Ft-tal.)
Ha kivonulna, akkor egy összegben rendeznék.
Én inkább azon gondolkodtam el, mit fog érni ez 15 év múlva?

" alt="

">
Idén a minimálbér 149.000 Ft.
15 éve 53.000 Ft volt, 2000-ben pedig 25.500 Ft.

" alt="

">
https://bit.ly/2mLQRR9
(Még azt szeretném megkérdezni, mi történik ha mondjuk egy 70 éves játékos nyer, és nem él 95 éves koráig, a nyeremény örökölhető, és mi történik akkor ha kivonul a Lidli Mo-ról? Mondjuk 7 év múlva? Mert ugye ezt nem tudni előre, vannak cégek akik elmentek.)
Akkor ez a tű és a szénakazal esete, de próba cseresznye alapon...

" alt="

">
Igen, máskor is így volt.
Jól látom bármilyen összegű vásárlás?

" alt="

"> :/
Lidl kaparós fődíja:
15 éven át havi 100.000 Ft (18.000.000 Ft)

" alt="

">
Ha ez a Dove hajpant sárga v. feher lenne fel lehetne hozza venni farsangkor egy angyalkás jelmezt es akar mint egy gloria diszeleghetne a fejtetőn. 👼 😇 😅
Maxxon: hétfőn ajánlottan feladott blokk, ma (péntek) már itt is van a nyeremény.
Helyreállt a világbéke, hogy Vágásiék is nyertek a sensodynen?
Aranyos kis BOCI :
Szeretnénk meghálálni, hogy türelmesen vársz Retró csomagolású BOCI csoki nyereményedre, így már most küldtünk Neked egy kis meglepetést, amely hamarosan megérkezik hozzád postán.
Más is kapott ilyen emailt ?
Vágási Feri!
Csak túl jól sikerült mert annak kódja is benne van ami már náluk van.Ez biztos mert már elküldték érte a csokit pedig még tegnap azt olvastam,hogy ellenőrzés alatt.
Úgy néz ki, hogy a BOCI összefésülte a kódokat, a mai e-mail-ben már az összes eddigi benne figyelt.
Hívott a Monstertől egy kedves úriember,gratulált a fődíjhoz...elmondta,hogy október 3.-án utazunk és készüljünk,mert keveset fogunk aludni,sűrű program lesz(ez megy 3évesem mellett

" alt="

"> )
Bár az úriember a Silverstone pályát mondta,nem a Surrey-t és a pilóta kilétét még nem,egy cseppet sem bánom,mert mindenképp felejthetetlen élmény lesz

" alt="

">
A Jacobs játék nagyon szuper!
Első év, hogy minden jegy elkelt, és nem kell a Szigetnél elsütni a jegyeket, ez megfizethetetlen érzés, minden másra ott a mastercard.

" alt="

">
Akinek meg a helyszínen kell lennie, kitartást, és jó munkát...

" alt="

">
(Bár gondoltuk, poénból a mol kút elé ülünk ahogy szoktuk, hogy a "kollégákat" húzzuk, nem szeretik a nyereményes jegyárust, rontja a boltjuk...

" alt="

"> )
Megy ám itt a biznisz... Pisti mondja kollégái vennének ilyen pop rock telefon fütyit, meg egy halls kulacsot...
Vannak bajok...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások