pelenkás játékot szeretnék, nagy pelus vásárlás előtt állok

" alt="

">
Jutalom? Nálunk eddig a szolgáltatók nem számoltak késedelmi kamatot, most már fognak.
Csoportos beszedéssel mindig időben fizetsz és a legtöbb szolgáltató szervez sorsolásokat az új megbízok között.
Valami prímszalámis játék lenne jó, de egy beküldéshez többet kelljen venni, mint mondjuk a medvesajtnál.
Tampon: leginkább OB!
Magyar termék tanács husis játék is jó lenne!
Jutalom ha időben kifizetem a közüzemi számlát!!!
Remélem lesz megint Szedres Bögrém és kannám is

" alt="

">
Az AmbiPur már a főoldalon van...
Mivel itt volt szó a kávéról,gondoltam, ide beírom. Írtam a Sara Lee-nek, lesz-e nyereményjáték? Ezt a választ kaptam:
Tisztelt Érdeklődőnk!
Az 1000 pontos lezáró akciót követően , mely 2009.04.07-én ért véget a közeljövőben nem várható nyereményjáték. Ehelyett különböző termékösszecsomágolásos akciókat szerveznek majd kollegáink. Novembertől a Pickwick teákkal gyümölcsalakú teáskannák és csészék kerülnek ismét az alábi üzletek polcaira.: Tesco, Auchan, Interspar, Kaiser's.
2009.októberétől közepétől az AmbiPur illatósítóval indul egy játékunk. A részletes játékszabályról érdeklődhet vevőszolgálatunkon.
Köszönjük érdeklődését!
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungaray Zrt.
Vevőszolgálat
Most azt hiszem a Máltai Szeretetszolgálatot támogatjuk az Omnia vásárlással - mintha ezt olvastam volna utoljára a csomagoláson...
tényleg előrukkolhatnának valamivel

" alt="

">
Tavaly ilyenkor "dobolták ki" DE-ék az Omnia játékot.
Igaz, az jubileumi játék volt, de idén még nem vásároltattak velünk a kávéikból!

" alt="

">
Darling, Kitekat, Coccolino

" alt="

">
Már olyan régen volt

" alt="

">
Gyermelyi, Kraft, ..... olyan régen volt már.
Knorr is ami nem rafi.
Vénusz, Signal, Gyermelyi vkód beküldőset
Én is remélem, hogy a cerbona vonalkódok maradnak :-)
DE Omnia, Dove, Tibi vonalkód beküldős
Szerintem a vitamingyárosnak meg a színésznek nem futotta volna a rudi üzemre. Milka Szuperrudit továbbra is fognak gyártani. Bár én a hagyományos rudira szavazok.
Esetleg lehetne OTP mintás zöld rudi is ;-D
Liszolda
ez most komoly?
OTP+ Pöttyös rudi? jó páros

" alt="

">
Most, hogy Csányi Sándor megvette a Túró Rudit, igazán indíthatna egy jó kis gyűjtögetős játékot... Neki úgysem okozna gondot héhány párezer forintos bankkártya kiállítása ;-)
Nemrég volt szinte mindegyik.

" alt="

">
bármilyen filteres teával lehetne nyereményjáték.
vagy mosóporok,öblitő,kakaó,danone joghurt.
stb...
Ha jól láttam, lesz valami cerbona promó majd télen-tavasszal, mert a Cerbona új promóter céget bízott meg. Remélem azért a vonalkódjaikat nem cserélik le ;-)
Csak viccnek szántam, nem gondoltam komolyan

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások