Megvaltozott a szerver neve es cime, ahol a vonalkod-turkalo van. Az uj url: http://branyi.inf.elte.hu/~axioma/vonalkod.html (az inf tag eddig nem volt benne).
Sajnos nincs idom forumozgatni (lakast arulunk, epitkezni kezdunk...), ugyhogy tenyleg hasznaljatok az email cimemet, mert az itteni hozzaszolasok nem jutnak el hozzam.
Axioma
Vonalkód-turkáló
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 41 oldal |
Nagyobb üzletekben, bevsárlóközpontokban van vonalkódleolvasó, de egy ismerős pénztárost is megkérhetsz...
Találtam a KNORR-os dobozkámban egy 5 995663 909119 kódot. Axiómánál és a privát kis nyilvántartásomban sem szerepel.
(Nem is így kezdődnek a Knorrok.) Van valakinek ötlete, hol lehetne utánanézni?
Esetleg valaki tudja fejből?

Esetleg valaki tudja fejből?

Sziasztok
Én ma láttam, hogy van vonalkód-turkáló gondoltam ki is próbálom de nem jött össze. Valaki esetleg mostanába járt fönt és neki működött az oldal?
Én ma láttam, hogy van vonalkód-turkáló gondoltam ki is próbálom de nem jött össze. Valaki esetleg mostanába járt fönt és neki működött az oldal?
Nem tudnátok megomondani a jacobs merido instant kávé vonalkódját? Lehet hogy lenne cserére.
előre is köszi
előre is köszi
Krysztasz!
Kösz, sikerült. Nem tudom, mi kattintottam el az előbb, de egyből a lista jött be, nem a kis ablak.
Kösz, sikerült. Nem tudom, mi kattintottam el az előbb, de egyből a lista jött be, nem a kis ablak.
szalika
Megtörtént.
Megtörtént.
krysztasz, ha már itt vagy, ezt a debreceni májas vonalkódot is felvihetnéd! Én kerestem és nincs rögzítve, a pontos megnevezését és súlyát pedig te tudod.
Ella
Ne ide írd, hanem az oldalra!
http://branyi.elte.hu/~axioma/vonalkod.html
Pedig úgy kell, ahogy gondolod. Beírod a számokat, és legkérdezed. Ha nincs az adatbázisba, akkor kiírja, hogy rögzíted, és beírod az adatokat.
Ha esetleg elrontottad, akkor a megadott címre írj egy levelet, hogy mit rontottál el, és kijavítják. Én is jártam már így, ki is javították.
Ne ide írd, hanem az oldalra!
Pedig úgy kell, ahogy gondolod. Beírod a számokat, és legkérdezed. Ha nincs az adatbázisba, akkor kiírja, hogy rögzíted, és beírod az adatokat.
Ha esetleg elrontottad, akkor a megadott címre írj egy levelet, hogy mit rontottál el, és kijavítják. Én is jártam már így, ki is javították.
Hogy kell a vonalkód turkálóba beírni?
Be akartam írni egy új Maggi levest, de nem sikerült. Megértem, hogy nem lehet össze-vissza barmolni az oldalt, csak a múltkor valaki szólt, hogy írjunk.
Ide írjam, és az oldal gazdája beszerkeszti, vagy hogy működik ez?
Be akartam írni egy új Maggi levest, de nem sikerült. Megértem, hogy nem lehet össze-vissza barmolni az oldalt, csak a múltkor valaki szólt, hogy írjunk.
Ide írjam, és az oldal gazdája beszerkeszti, vagy hogy működik ez?
Igen, ez kell hogy legyen a pusztamájas. A tipp kenőmájason is rajta volt a cimke, ahol hirdették a játékot.
ez akkor a puszta májas? a kiírásban így szerepel.
szalika
Igen, ez a Debreceni Tipp kenőmájas kódja. Ez 500 g-os rúdról való.
Igen, ez a Debreceni Tipp kenőmájas kódja. Ez 500 g-os rúdról való.
Ezt a kódot keresem, debreceni, de milyen? Részt vehet ez a játékban?
5998296579353
5998296579353
Ella
A címe:
Szerintem nagyon hasznos kis "találmány".
A címe:
Szerintem nagyon hasznos kis "találmány".

Sziasztok! Ez nekem új. Hol lehet megtalálni - és esetleg hozzáírni?
Igen. Ha van időm, akkor beírok pár vk-ot, és biztos más is. 

Ugye néha rögzítetek is vonalkódot?
Akkor erről alighanem lemaradtam, a fene a memóriámat...
De a segitséget köszönöm szépen!

De a segitséget köszönöm szépen!

Jól tudtam, sőt már le is járt
-------------------------------------------------
-------------------------------
Játék kezdete: 2004.04.05. Játék befejezése: 2004.05.15.
Beküldési határidő: 2004.05.15.
Sorsolás időpontja: 2004.05.25.
"Tavaszi meglepetéseső"
Feltétel: vásároljon bármelyik Bip, Komfort és Viola emblémával megjelölt termékekből egy-egy darabot. A csomagoláson lévő Bip, Komfort és Viola emblémát együttesen küldd be
A játékban valamennyi, Bip, Komfort és Viola emblémával ellátott termék részt vesz, kivéve az aeroszolos termékek, mivel azok csomagolásának megsértése robbanásveszélyes.
Kezdete: 2004. április 5.
Beküldési határidő: 2004. május 15.
Sorsolás: 2004. május 25.
Nyeremény: 3 db 100 000 Ft-os és 5 db 20 000 Ft-os értékű OTP Meglepetés-bankkártya.
Cím: EVM Rt., 1656 Budapest, Pf. 112.
Játék kezdete: 2004.04.05. Játék befejezése: 2004.05.15.
Beküldési határidő: 2004.05.15.
Sorsolás időpontja: 2004.05.25.
"Tavaszi meglepetéseső"
Feltétel: vásároljon bármelyik Bip, Komfort és Viola emblémával megjelölt termékekből egy-egy darabot. A csomagoláson lévő Bip, Komfort és Viola emblémát együttesen küldd be
A játékban valamennyi, Bip, Komfort és Viola emblémával ellátott termék részt vesz, kivéve az aeroszolos termékek, mivel azok csomagolásának megsértése robbanásveszélyes.
Kezdete: 2004. április 5.
Beküldési határidő: 2004. május 15.
Sorsolás: 2004. május 25.
Nyeremény: 3 db 100 000 Ft-os és 5 db 20 000 Ft-os értékű OTP Meglepetés-bankkártya.
Cím: EVM Rt., 1656 Budapest, Pf. 112.