Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 137 oldal |
Sziasztok! Tudna nekem valaki küldeni régi delikat revikliát vagy csomagolást fotókat?Köszi
Sziasztok!
Lenne esetleg valakinek Tchibo 10% vagy 20%-os kuponja???
Lenne esetleg valakinek Tchibo 10% vagy 20%-os kuponja???
Sziasztok!
Rossmann jégkorszak pontokat kalapoznék.
A segítséget előre is köszönöm.
Rossmann jégkorszak pontokat kalapoznék.
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Kalapoznék SPAR Ellehammer pontokat. Akinek van, kérem írjon.
Köszönettel
Kalapoznék SPAR Ellehammer pontokat. Akinek van, kérem írjon.
Köszönettel
Sziasztok!
Kalapoznék Rossmann jégkorszak pontokat, 2 kislánynak szeretnék kiváltani/ megvenni 1-1 plüst, de sajnos nincs matricám hozzájuk, matrica nélkül viszont drága lenne. Elvileg bármelyik Rossmannban lehet pontokat kapni vásárlások, megjelölt termékek után.
A segítséget előre is köszönjük.
Kalapoznék Rossmann jégkorszak pontokat, 2 kislánynak szeretnék kiváltani/ megvenni 1-1 plüst, de sajnos nincs matricám hozzájuk, matrica nélkül viszont drága lenne. Elvileg bármelyik Rossmannban lehet pontokat kapni vásárlások, megjelölt termékek után.
A segítséget előre is köszönjük.
Penny Vitateam 2 pontokat kalapoznék három kisgyermek számára ! Cserébe tudok adni korábbi Spar-Penny-Auchan matricákat,Cba kártyát, Jégvarázs matricákat t Privibe írjatok! Köszönöm!
Van valakinek felesleges májusi baba magazinos cybex gyereküléses kuponja? Libero kódot tudnék érte adni.
Monster energiaital blokkokat kalapoznek!
1 darab kubu kódot szeretnék. Előre is köszönöm.
Nekem is van, több is.
Amíg nem teszed publikussá az e-mail címedet a reginél megadott adataidnál, addig senki sem tud neked írni.
Amíg nem teszed publikussá az e-mail címedet a reginél megadott adataidnál, addig senki sem tud neked írni.
Sziasztok!
Van valakinek felesleges Spar Thomas teli pontgyűjtője?
Csere is szóba jöhet, nekünk van még Auchan Spongyabob teli pontjgyűjtőnk.
Köszönettel
Van valakinek felesleges Spar Thomas teli pontgyűjtője?
Csere is szóba jöhet, nekünk van még Auchan Spongyabob teli pontjgyűjtőnk.
Köszönettel
magdi23 után én is beállnék delikátért kalapozni
Coop/cba/reál/privat delikat blokkokat kalapoznék gyermekeim osztályának. Postaköltséget állom.
Senkinek sincs fölösleges?
" alt="
">

A ma esti Lazarusra a Lurdy-házba szeretnék két jegyet kalapozni. Nyertem kettőt, de az egész család jönne...
" alt="
">

KUBU kódot kalapoznék, ha esetleg van valakinek, de nem játszik vele.
Nagyon köszönöm előre is.
Nagyon köszönöm előre is.
Én is gyűjtöm gyermekeim osztályának a coop/cba/reál/privat delikat blokkokat. Írj, ha van, cserét is küldök vagy válaszborítékot. Csak a mai napon van 2 db henkel blokkom.
COOP, CBA, REÁL üzletben vásárolt DELIKÁT termék blokkokat kalapoznék. A fiam osztályának gyűjtöm , postaköltséget természetesen kifizetem.
COOP, CBA, REÁL üzletben vásárolt DELIKÁT termék blokkot kalapoznék. Bármilyen mennyiség/ fajta lehet rajta, és persze más is szerepelhet a blokkon( nem kell külön venni). Csak eredeti blokk jó, olyat fogadnak csak el. Április 15.ig gyűjteném.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Állatkerti belépőt keresek, márc 31-ig érv is érdekel.