Weber
Itt ugyanez.... csak cifrázom. ... Nekem jött volna elsőre, de mivel nyaraltunk a testvéremhez kértem. A megadott napon nem érkezett srmmi. Másnap írt a screvos nő, hogy megvan-e, írtam neki nem ért oda pedig egész nap várták! 2 hét múlva reagált, hogy ja hát eltört a sör és elnézést kér, de majd beszerzik újra és jön...
Aztán nagy sokára jött egy előzetes értesítés, hogy összerakták, de a tesóm címére aki a megadott napon nem tartózkodott otthon, azonnal módosítottam a címet (még nem volt feladva a csomag!!!)
Semmi sem jött, egyik címre sem.
Már nem reklamáltam miatta....
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 2011 oldal |
ha nem kérdezek rá szépen lenyúlja valaki, akinek éppen megtetszett
kaporka63!
Én szintén júniusban, csak a legvégén nyertem, de már régen megérkezett a csomag, úgyhogy kérdezz rá! Sumák egy társaság.
A családban nyert valaki egy olasz vacsora hozzávalókkal csomagot, a szokásos gyatra csomagolásuk miatt a sör összetört benne, meg sem érkezett a címre, csak sokára jelezték, hogy mi történt és hogy a különleges hozzávalók miatt időbe telik újra beszerezni a hozzávalókat.
Na ebből az lett, hogy tényleg jó sokára érkezett egy gagyi vacsora csomag, sehol egy olasz sajt, vagy olivaolaj, semmi. Beleba..tak 1 rohadófélben lévő vöröshagymát, Vénusz olajat, fonnyadt spenótot, stb, k.rva gáz.
Én szintén júniusban, csak a legvégén nyertem, de már régen megérkezett a csomag, úgyhogy kérdezz rá! Sumák egy társaság.
A családban nyert valaki egy olasz vacsora hozzávalókkal csomagot, a szokásos gyatra csomagolásuk miatt a sör összetört benne, meg sem érkezett a címre, csak sokára jelezték, hogy mi történt és hogy a különleges hozzávalók miatt időbe telik újra beszerezni a hozzávalókat.
Na ebből az lett, hogy tényleg jó sokára érkezett egy gagyi vacsora csomag, sehol egy olasz sajt, vagy olivaolaj, semmi. Beleba..tak 1 rohadófélben lévő vöröshagymát, Vénusz olajat, fonnyadt spenótot, stb, k.rva gáz.
Az a játék 3 hónapig tartott. Most ért véget.
Gondolom, most fogják kiküldeni egyszerre az összes nyereményt.
Gondolom, most fogják kiküldeni egyszerre az összes nyereményt.
Nyaralószett
colgate palmolive játák
és elfogadták a blokkot
06.11-én nyertem
colgate palmolive játák
és elfogadták a blokkot
06.11-én nyertem
kaporka63
A kérdés, hogy melyik Screvos Colgate játékra gondolsz?
A másik kérdés, h el is fogadták a pályázatodat, amivel nyertél?
A kérdés, hogy melyik Screvos Colgate játékra gondolsz?
A másik kérdés, h el is fogadták a pályázatodat, amivel nyertél?
Az Unilever Grillre szeptember 30.-ig lehetett feltölteni.
A beváltási határidő a mai nap.
A beváltási határidő a mai nap.
A screvo szerintem nem arról híres, hogy benyelné a nyereményt.
A colgate játéknak augusztus 31-én lett vége ha jól emlékszem. A náluk berögzített packetta automatába elindították múlt héten a nyereményt.
Hiába nyerted június elején, ha megvárják a játék végét és utána pár héttel kezdik szervezni a nyeremények átadását. Gondolom a játékszabályzatban ez le is van írva
De ha aggódsz, írj nekik
A colgate játéknak augusztus 31-én lett vége ha jól emlékszem. A náluk berögzített packetta automatába elindították múlt héten a nyereményt.
Hiába nyerted június elején, ha megvárják a játék végét és utána pár héttel kezdik szervezni a nyeremények átadását. Gondolom a játékszabályzatban ez le is van írva
De ha aggódsz, írj nekik
Screvo sem arról hires hogy küldené a nyereményt.
Június óta nem volt idejük elküldeni a colgate nyereményt, jól "benyelték".
Június óta nem volt idejük elküldeni a colgate nyereményt, jól "benyelték".
Samidala Az oonlyra én tudtam most tölteni.
Hát nekem az everdayme játékoktól ment el a kedvem, már másodszor fordult elő, hogy nyeremény ertesitest kaptam , nyeremény meg sehol.Most is kellene vásárolnom, de szerintem megoldom más márkával
Az Oonly-ra és az Unilever Grillre sem lehet feltölteni, pedig ma még tartana a játék
" alt="
">

nika01
Felénk többen is "eljátszák" ugyanezt!
A nyereményjátékos promóciók 2/3 részében nem, vagy csak elvétve találok a résztvevő termékekből megfelelőt ((VAGY AKÁRMILYET!!!)) a kizárólagosan résztvevő üzletben!
Szerintem sem ez a marketing-stratégia a legcélravezetőbb!
Felénk többen is "eljátszák" ugyanezt!
A nyereményjátékos promóciók 2/3 részében nem, vagy csak elvétve találok a résztvevő termékekből megfelelőt ((VAGY AKÁRMILYET!!!)) a kizárólagosan résztvevő üzletben!
Szerintem sem ez a marketing-stratégia a legcélravezetőbb!
Megláttam az Auchan - Ooops játékot, gondoltam de jó, úgyis fogyóban a klotyópapolír. 4x jártam körbe a boltban azt a részt, se wc papír, se papírtörlő csak pár csomag pzs. Csak Zewa meg saját márkás termékek voltak a polcokon. Nem hinném, hogy lerabolták a boltot mert kiírva sem volt semmi a polcon. Ezt meg lehet csinálni nyereményjáték idején, amit maga az Auchan indított?
www.nyerjakedvenceiddel.hu/spar
Spar nyerjakedvenceiddel feltöltés nem megy. Másnak sem?
Én a Rexonára próbáltam beküldeni, de nem megy.
Pályázatot beküldeni nem próbáltam, de az oldal bejön
Sziasztok! Nektek működik az unilever Tesco vegyi nyereményjáték? unileverjatek.hu/tescovegyi
Ki lehet, a szeptembernél húzol egyet alulról felfelé az ujjaddal a telefonon, és ott lesz alul, 30-a egyedül van az utolsó sorban.