Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 35 / 76 oldal |
Hertha-val vagyok hadilábon, nekem nem szokott jönni, Neked drukkolok, hogy jó legyen ez az egyenes szelvényed. Mi van a teljes D-s szelvényeddel?
Magic!
Köszönöm, remélem jó lesz a totóban és a tippmix is
" alt="
">
puttón jött 800Ft abból kockáztattam a 400at
" alt="
"> egyébként egyenesben ment volna, a SturmG miatt én is hajlottam volna a D-re, de valamiért inkább H-t éreztem, majd meglátjuk.
Köszönöm, remélem jó lesz a totóban és a tippmix is

puttón jött 800Ft abból kockáztattam a 400at

Raktam egyenesben:
126 Rostock-PSV Frankfurt H 1,80
151 Swansea-Barnsley H 1,50
160 Kecskemét-Haladás 2,13
183 Braga-Leixoes H 1,21
205 Frakfurt-Hertha V 2,67
Sajnos most csak egyenesben raktam, 300 Ft-ra 5.575 Ft jön.
126 Rostock-PSV Frankfurt H 1,80
151 Swansea-Barnsley H 1,50
160 Kecskemét-Haladás 2,13
183 Braga-Leixoes H 1,21
205 Frakfurt-Hertha V 2,67
Sajnos most csak egyenesben raktam, 300 Ft-ra 5.575 Ft jön.
carla: Jó kis szelvény, az utolsó meccset én D-re raknám, de simán jöhet mind! Remélem jönni fog!
A totónál mindig így van: A pótmérkőzés sorrendjében a törölt meccsek helyére jönnek. Jó lesz az neked, hidd el!
A totónál mindig így van: A pótmérkőzés sorrendjében a törölt meccsek helyére jönnek. Jó lesz az neked, hidd el!
125 Union Berlin-St. Pauli D
141 Sunderland-Burnley H
143 Blackpool-Nottingham H
160 Kecskemét-Haladás H
170 Sevilla-Sp. Gijon H
183 Braga-Leixoes H
208 Ajax-Heracles H
231 Basel-Luzern H
141 Sunderland-Burnley H
143 Blackpool-Nottingham H
160 Kecskemét-Haladás H
170 Sevilla-Sp. Gijon H
183 Braga-Leixoes H
208 Ajax-Heracles H
231 Basel-Luzern H
Magic!
De már hét elején feladtam a totót, akkor majd ők veszik az egyik pótot?
ez lett a szelvényem, 3/4!!!! ben
" alt="
">
136 Man. City-Man. Utd D
151 Swansea-Barnsley H
157 Hamilton-Kilmarnock H
169 Mattersbur-SturmG H
De már hét elején feladtam a totót, akkor majd ők veszik az egyik pótot?
ez lett a szelvényem, 3/4!!!! ben

136 Man. City-Man. Utd D
151 Swansea-Barnsley H
157 Hamilton-Kilmarnock H
169 Mattersbur-SturmG H
carla: Ha 1-esre tetted azt a meccset, a pótmérkőzés: Udinese-Bologna, valószínű ott is jó lesz az 1. Én arra tenném.
janesz: A tippmixet azért könnyebb eltalálni, hiszen ott akár 1 meccset is kiválaszthatsz.
Még most nézem a statisztikákat, utoljára, a Schalke egész biztos, a Hamburgot is annak érzem, bár gondolkozom a 130 as meccsnél a Döntetlenben. Union Berlin-St.Pauli most még D, s ha tartalékol esetleg a Bayern a keddi BL meccsre, lehetne az a meccs meglepetés D. 147-es meccsben bízom /Leicester H, 170 Sevilla H, 171 Espanyol-Barcelona V,
183 Braga-Leixoes remélem H, s nálam a Bourdeaux-Lyon még mindig D, de a szívem szeretne egy hazai győzelmet.
209 Ajax (o-1)-Heracles remélem H
215 WillemII-AZ Alkmar V
224 Cagliari-Palermo most talán D, de lehet, hogy ott is meglepőt rakok
228 Lazio-Róma meggyőztek, hogy V, én továbbra is D-re gondolom
230 Sion-Young Boys V
231 Basel-Luzern H
236 Montpellier-Touluse valószínű H
Twente-Feyenord meccset D-nek érzem most, s a Grenoble-Sochaux is nagyon tetszik D-re.
Most megyek egy totót feladni, egy próbát megér, bár egymás után nem hiszem, hogy újra szerencsém lesz!
janesz: A tippmixet azért könnyebb eltalálni, hiszen ott akár 1 meccset is kiválaszthatsz.
Még most nézem a statisztikákat, utoljára, a Schalke egész biztos, a Hamburgot is annak érzem, bár gondolkozom a 130 as meccsnél a Döntetlenben. Union Berlin-St.Pauli most még D, s ha tartalékol esetleg a Bayern a keddi BL meccsre, lehetne az a meccs meglepetés D. 147-es meccsben bízom /Leicester H, 170 Sevilla H, 171 Espanyol-Barcelona V,
183 Braga-Leixoes remélem H, s nálam a Bourdeaux-Lyon még mindig D, de a szívem szeretne egy hazai győzelmet.
209 Ajax (o-1)-Heracles remélem H
215 WillemII-AZ Alkmar V
224 Cagliari-Palermo most talán D, de lehet, hogy ott is meglepőt rakok
228 Lazio-Róma meggyőztek, hogy V, én továbbra is D-re gondolom
230 Sion-Young Boys V
231 Basel-Luzern H
236 Montpellier-Touluse valószínű H
Twente-Feyenord meccset D-nek érzem most, s a Grenoble-Sochaux is nagyon tetszik D-re.
Most megyek egy totót feladni, egy próbát megér, bár egymás után nem hiszem, hogy újra szerencsém lesz!
Köszike!
Mi volt az eddigi legnagyobb nyereményed?
Mi volt az eddigi legnagyobb nyereményed?
hát ez jó, akkor mondjuk a pótmérkőzést beteszik és akkor arra tippelek, hogy 1, de pl. ott nem arra tippeltem volna? Na ezt sikerült bonyolítanom... Majd kiderül, amúgy sem biztos, hogy ezen múlik a 9 millió
" alt="
">
Jobbulást Neked!

Jobbulást Neked!
ilyenkor a tipped valamelyik potjátékra megy...
Mindig van 4 együttes amelyikből valamelyiket berakják.
Én most nem játszottam mert mindig belevetem magam a keresésbe és olyankor fél nap mire megvannak a tippek.
Viszont a héten orvosjáratban voltam sajna...
Mindig van 4 együttes amelyikből valamelyiket berakják.
Én most nem játszottam mert mindig belevetem magam a keresésbe és olyankor fél nap mire megvannak a tippek.
Viszont a héten orvosjáratban voltam sajna...
janesz
de ilyenkor mi van, ha törölték, akkor az minek számít? vagy így már nem is lehet 13+1?
A tippmixen gyorsabban kiderül, hogy nyertél-e meg nagy a választék(én ezzel játszom többet)
viszont ahogy nézem a totó olcsóbb és heti 1 alkalomra van(Gazdaságosabb
" alt="
"> )
Persze nem én vagyok itt a nagy szakértő csak amatőr szinten játszom, majd a többiek megmondják melyik a jobb.
de ilyenkor mi van, ha törölték, akkor az minek számít? vagy így már nem is lehet 13+1?
A tippmixen gyorsabban kiderül, hogy nyertél-e meg nagy a választék(én ezzel játszom többet)
viszont ahogy nézem a totó olcsóbb és heti 1 alkalomra van(Gazdaságosabb

Persze nem én vagyok itt a nagy szakértő csak amatőr szinten játszom, majd a többiek megmondják melyik a jobb.
Toto vagy a tippmix szerintetek a jobb?
Szerintem sajnos törölve lett
" alt="
">

az mit jelent a totónál, hogy intern-juventus törölve? Mert én arra tettem és jó is lett volna, de most nem tudom mi van, nem szoktam totózni
Magic!
Köszönöm
" alt="
"> Igaz nem nagy nyeremény, de azért ez is valami. Délelőtt gondolkodom a tippeken és írok.
Köszönöm

Nagyon kellene az Ajaccio-Le Havre meccsen a döntetelen, mit jelent a PSTP jelzés, csak nem abbamaradt?
Mamocika: Nemrég kiállítás volt a meccsen, nagyon kell a másik meccsen is a szurkolás, most csak 2 meccs eredménye jó.
raktam ma én is gyors elhatározásból néhány mai meccsre ami maradt még estére, Inter-Juve D, stb. hát ez is ilyen vicces szeló
most megyek aludni, mert holnap a 6.11-es vonattal megyek suliba
" alt="
">
de veszek reggel egy nemzeti sportot, s majd összeírom az út alatt én mire raknék, remélem fél 2re itthon leszek
" alt="
"> még időben meccs rakásra
most megyek aludni, mert holnap a 6.11-es vonattal megyek suliba

de veszek reggel egy nemzeti sportot, s majd összeírom az út alatt én mire raknék, remélem fél 2re itthon leszek

carla: Szép volt! Neked is már kijárt ez a nyeremény!
Nem írtam: a Fradi-Debrecen meccsről beszéltem az előbb!
chicaloca, carla, timso, írjatok, akár priviben is, beszéljük meg, miben értünk egyet, higgyétek el, ez a hétvége jó lehet mindenkinek, Utána feltennénk, amiben közösen egyetértünk, s akkor mindenki nyerne.
Én ma megint sokat nyerhettem volna, 3.200 körül nyerek is, de az kevés, mert 4.000 Ft-ot befektettem. Persze hétvégére is tettem, ott visszajön majd!
chicaloca, carla, timso, írjatok, akár priviben is, beszéljük meg, miben értünk egyet, higgyétek el, ez a hétvége jó lehet mindenkinek, Utána feltennénk, amiben közösen egyetértünk, s akkor mindenki nyerne.
Én ma megint sokat nyerhettem volna, 3.200 körül nyerek is, de az kevés, mert 4.000 Ft-ot befektettem. Persze hétvégére is tettem, ott visszajön majd!