most nézem az eredményeket, hát a milan most se nyert (nem is raktam rá

" alt="

"> ) deh. szegény chelsea kikapott, barca csak 0:0

" alt="

">
remélem a real nem nyer, mert akkor csak 1ponttal vezetne a barca
a két szelómat buktam és a totókat is
az ajax és a bayern szépen játszott csak kicsi oddsokat nem rakok be
buttonra én is gondoltam h. rakni kéne az oddsa is szép volt

" alt="

"> Na de most h. már kétszer is győzött szépen csökken

" alt="

"> alonsoé, vettelé meg nő
Magic gratula, de kár a cagliariért
Ma legalább jött 3.080 Ft, s ha nem változtatom meg a Cagliari-Palermo D-t, akkor jó lehetne a szelóm, de még így is jöhet esetleg 2.250 Ft.
S ha csoda történne, van egy utolsó szelóm.. 3 meccsel.
Nehogy jó legyen a szelóm, a Cagliari meccs 2:2 lett, persze, hogy a hosszabításban! Eltörölném ezt a hosszabbítást. Legyen úgy, a hogy a kosárlabdában!
bufa93: Én azért eltaláltam még csütörtökön a 12,00-s oddsot, hogy Button nyer, kár, hogy egyenesben játszottam, mert a mai meccs, a Catania elviszi, ha nem nyer. Viszont a Cagliari nagyon kellett, ma tettem egy ilyen szelót:
204: Dortmund-HOffenheim H
224 Cagliari-Palermo H
237 Lille-Monaco H
240 Tenerife-Getafe V
248 Real Madrid-Valncia 2-3 gól D
1.000 Ft-ból jönne 16.255 Ft
F1 re szetem ne fogadj mer ott bármi megtörténhet..
olyan mint a moto gp...
egyébként van hendikeppes kombinációs fogadás van az hogy 4/3
és azt ebben az esetben hogy kell kiszámolni hogy mennyit nyerhetek?
mert azt tudom normális esetben az oddsokat szórzom és beszórzomannyival amennyivel megteszem de ezt a hendikeppest nem vágom vki segítsen pls thx .
Ma sem nyertem...
F1 sem hozott csak vitt...
Hát első szelvényemen 0ft nyeremény lett.

" alt="

">
5ből 2jó tipp lett.

" alt="

">
carla: Akkor nyerjen a Mattersburg! Otthon kellene nyerniük, jó formában voltak mostanában, én szeretem a Sturm und Grazot is, de most már nem számít a döntetlen a szelómon, nyerjen a hazai csapat. Sajnos a Kecskemét is kikapott, nagyon szomorú vagyok! Hiába bizonygatták, hogy nyernek. Nekem a Sevilla kellene H-ra, Auxerre D-re, Braga H-ra és Twente D-re.
Olvasgatom a Szerencsemixet és Szegedi ill Miskolci régióból elég sokszor van nagynyertes tippmixes, de jó lenne, ha ők is beírnának ide tippeket, tudom álmodik a nyomor stb.

" alt="

">
A totón eddig 2 ment el, Hamburg-Mainz és a Wolfsburg-Bremen
Most nézem a Hamilton mennyire a végén szórta a gólokat

" alt="

"> Érdekes eredmények vannak

" alt="

">
Ha jól nézem Hamilton is és Swansea is hozta a várt eredményt, a Manchester meglepi volt, majdnem jó lett D-re

" alt="

"> Ha Mattersburg bejönne akkor is 100%-os haszon, ha nem akkor bukta, ez is benne van
ja szetem a magyar meccseket nem nehéz eltalálni ...
vagyis nekem megy egyik oldalt vezetem a tippjátékba ahol magyar meccseket kell megtippelni am az mtk szetem D lessz mtk múltkor asszem nehézségek árán nert de azelőtt 2 vagy 3 om döntetlent játszott a honvéd-dvtk 4-2 ... elméletileg is szetem tuti H meccs a dvtk rossz csapat ídén kiesik az nb1ből az újpest meg szetem nyer mészöly helyre rakja az együttest

" alt="

">
bufa93: Ez a tippmix szépsége! S néha bosszúsága! Carla, mi is reménykedtünk a 93. perc utolsó másodpercéig ma, de akkor jött a gól! Én mostanában meg vagyok áldva ezekkel a hosszabbításokkal! Most kb. 2 másodperc volt hátra, de már nem csak nevetek rajta...
Mindegy, ha az Auxerre esetleg ma este nem nyerne, csak döntetlenezne, s ha a Twente is botlana, Braga hozná a kötelezőt, akkor megint Ok.
Van egy szelvényem, ott már csak a Dortmundnak kell jönni H-ra, s akkor 3.080 Ft jönne. Kár, hogy ott is nem elégedtem meg a 2 döntetlennel, rá kellett raknom még egyet.
janesz: Sok sikert a magyarokhoz, bár én azt tanácsolom, ne a legnehezebbel kezd el a tippmixelést, a külföldi szerintem könnyebb. Az Újpestnek biztosan nyerni kellene, nálam a Honvéd-Diósgyőr nem V, Kaposvár-MTK lehet V vagy D, s valamiért a vasa-Lombard Pápánál D-t raknék. De nem ismerem őket, csak statisztika alapján.
A lényeg, hogy a Kecskemét nyerjen!
én is peches voltam...
stuttgart -leverkusen D a 85 . be lett 2-1...
Stoke-Bolton D sokáig az állás 1-0 volt majd a 85.percbe 1-1 és a 88.percbe 1-2...
carla: Szurkolok a Hamiltonhoz, ha már elvitte a United a jó kis döntetlenünket. Én ma a Fulhamet, Manchaster Cityt, Stuttgartot és a Mattersburgot tettem D-re, de már elment az első nekem is. Most jó lenne a Birmingham, ha nyerne és még hiányzik a West Bromich is, de azt később lesz. Elindulok a lottózóba, hátha...
Van egy szelóm, az eddig jó:
141 Sunderland-Burnley H
147 Leicester-Watford H
149 Reading-Peterborough H
152 West Bromich-Middlesbr H
170 Sevilla-Sp Gijon H
176 Auxerre-Lorient D
183 Braga-Leixoes H
210 Twente-Feyenord D
300 Ft-ra hoz 29.390 Ft-ot.
Van még 3 szelóm, de azok most nem állnak jól, igaz, csak 1-1 nem jó eredmény van. Angol focinál ez még bejöhet.
Ha most elindulok a lottózóba, még megtehetném a Chievo-Livornot V-re, /fogalmam sincs, miért érzek itt bundát.../Sevillát H-ras a holnapi meccset /Herthat/ V-re.
Hogy mennyire nem szeretem a Wolsburgot, megint a 6/7-es játékomat elrontja.
Eddig nyerésre áll a Freiburg is, nyert a Manchester Utd ( nem akartam elhinni, hogy az utolsó percben), s ha nyer a Hertha, a Kecskemét és az Újpest ,én a falba verhetem megint a fejem!
Tegnapi F.Sittard viszi a nyerő szelómat! Pedig a nevében ott van a Fortuna!
chicaloca: Én nem véletlen írtam a Nápoly D-t, kiállították a Nápoly játékosáta Párma ellen, ő rúgta eddig szép számban a gólokat. Ettől persze még nyerhetnek...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások