Hatoslottó
10,15,19,22,35,37
Várható főnyeremény: 282 millió Ft!
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 341 / 420 oldal |
Ilyenkor az olcsóbb munkaerőt (alacsonyabb végzettségű, tapasztalatlanabb) tartják meg. Tisztelet a kivételnek.
Erste nemrégiben zárta be a Mammutban lévő fiókot. - Gondolom, akkor is zártak be másutt is csak nem hirdették ki.
Békáson a Heltai téren olyan tetű lassúak, hogy egy befizetéshez sokszor félórákat kell várni (ha nincs előttem szinte senki, akkor is). Ezért én Csillaghegyre szoktam bejárni, mert ott semmi perc alatt sorra tudtam kerülni! Most majd marad a sorban állás, mert nem gondolom, hogy a jól dolgozó embereket átcsoportosítják! Az nem úgy szokott lenni! Majd ők kerülnek utcára!!
Békáson a Heltai téren olyan tetű lassúak, hogy egy befizetéshez sokszor félórákat kell várni (ha nincs előttem szinte senki, akkor is). Ezért én Csillaghegyre szoktam bejárni, mert ott semmi perc alatt sorra tudtam kerülni! Most majd marad a sorban állás, mert nem gondolom, hogy a jól dolgozó embereket átcsoportosítják! Az nem úgy szokott lenni! Majd ők kerülnek utcára!!
Raiffeisen Bank is bezár(t) 10 fiókot (és több száz embert bocsát el),
a CIB pedig 11-et.
A dec. 23-án bezárt CIB fiókok:
hét fiók Budapesten: Vízimolnár utca, Hess András tér, József körút 59-61., Nagy Lajos király útja 56/a., Andrássy út 70., Kerepesi út 146., Könyves Kálmán körút 12-14.
Vidéken: Tatabánya Köztársaság úti, Százhalombatta Vörösmarty utcai, Székesfehérvár Basa utcai, Gödöllő Kossuth Lajos utcai.
És a megszűnő Raiffeisen bankfiókok:
https://www.raiffeisen.hu/fooldal/-/journal_conte
nt/56/10423/136524;jsessionid=9CD87DFA8F1D092C95411C
293B0C780D.cms200?p_p_auth=b3YiHfJk
a CIB pedig 11-et.
A dec. 23-án bezárt CIB fiókok:
hét fiók Budapesten: Vízimolnár utca, Hess András tér, József körút 59-61., Nagy Lajos király útja 56/a., Andrássy út 70., Kerepesi út 146., Könyves Kálmán körút 12-14.
Vidéken: Tatabánya Köztársaság úti, Százhalombatta Vörösmarty utcai, Székesfehérvár Basa utcai, Gödöllő Kossuth Lajos utcai.
És a megszűnő Raiffeisen bankfiókok:
https://www.raiffeisen.hu/fooldal/-/journal_conte
nt/56/10423/136524;jsessionid=9CD87DFA8F1D092C95411C
293B0C780D.cms200?p_p_auth=b3YiHfJk
41 fiókot zárnak be, itt a lista:
http://erstebank.hu/hu/10081455.html
http://erstebank.hu/hu/10081455.html
Pécsen is
Somogyban,Csurgón és Marcaliban is bezárja bankfiókját az Erste !
" alt="
">
" alt="
">Most olvastam, amit írtatok. Sajnos csak 6 mezőt lehet saját számokkal kitölteni, a többi akár hány mezőt csak gépivel lehet megjátszani.
Nem régen frissítették a programot, nem tudom miért nem úgy csinálták, mindenki maga döntse el, hogy akar játszani és hány mezővel.
Más. Ismét lehet pár hete bankkártyával fizetni a fogadóhelyeken. De most az Erste lett a partnerük ebben, az OTP helyett. Kész röhej, hogy nem csak hitelkártyát nem fogadja el (ami jogos, de ebben is inkább a tulajdonosnak kellene döntenie), a rendes debit kártyák többségét sem! Állandóan reklamálnak a fogadók, de a SzZrt nem zavartatja magát. Nagy ívben tojik az egészre. Lehet, csak Erste által kibocsátott kártyával lehet fizetni? Mókás. Jó bótot kötöttek, gratulálok
" alt="
">
Nem régen frissítették a programot, nem tudom miért nem úgy csinálták, mindenki maga döntse el, hogy akar játszani és hány mezővel.
Más. Ismét lehet pár hete bankkártyával fizetni a fogadóhelyeken. De most az Erste lett a partnerük ebben, az OTP helyett. Kész röhej, hogy nem csak hitelkártyát nem fogadja el (ami jogos, de ebben is inkább a tulajdonosnak kellene döntenie), a rendes debit kártyák többségét sem! Állandóan reklamálnak a fogadók, de a SzZrt nem zavartatja magát. Nagy ívben tojik az egészre. Lehet, csak Erste által kibocsátott kártyával lehet fizetni? Mókás. Jó bótot kötöttek, gratulálok
" alt="
">havi lottóval is lehet,persze úgy drágább.saját számaiddal csak 6 mezőt tudsz tölteni,vagy feladsz még 1 két mezőset külön,de az már ehhez a játékhoz nem lesz jó.Lottózóban megmondják,kérdezzetek rá.
...de én mind a 8 hasábot saját számokkal szeretném játszani!Akkor erre mi a megoldás?Havi lottó nem jöhet szóba!Megoldás?Vki?
ha mindet bejelölöd akkor csak 2 gépi keverés kell hozzá,de mindet kérheted gépiként is.Ja és a 6-os lottónál is ugyanígy kell.
ha a szelvényeden csak 3 mezőt akarsz kitölteni azt is lehet.A lottó jobb alsó sarkában a további gépi ötöslottó játékot beikszelni és kérsz még 5 mezőt,így már megvan a nyolc /ez csak pl. volt.Nekem is a lottózóban mondták.
Neten 2 db 5 hetes játékkal előállítható a kívánt összeg egy szelvényen. Igaz, több a befektetés 1800 Ft-nál.
...ez tényleg érdekes,mert neten is csak 6 db kézi mezőt enged,és a további 2 csak gépi lehet,ha azt akarom h. a játék feltételének (1.800 Ft) megfeleljek....
Tudom, hogy hülye kérdés, de mit jelent az, hogy "egy szelvényen"?
Mert van egy segédsorsjegy több mezővel.
Aztán a szelvény, amit kinyomtat a gép, s amit egyben fizetek.
De ha neten játszom, v. telefonon, akkor ezek nincsenek.
Ötletek?
Mert van egy segédsorsjegy több mezővel.
Aztán a szelvény, amit kinyomtat a gép, s amit egyben fizetek.
De ha neten játszom, v. telefonon, akkor ezek nincsenek.
Ötletek?
Ötöslottó
12,18,25,40,67
12,18,25,40,67
Joker
875875
875875
Hatoslottó
3, 11, 15, 19, 29, 42
3, 11, 15, 19, 29, 42
Ötöslottó:
"Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetén legalább 900 Ft értékben játszott Ötöslottót. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 4 mezőt megjátszott."
Hatoslottó:
"Számhúzónak bárki jelentkezhet a sorsolást követő héten, ha legalább 3 találatot ért el."
Skandináv :
"Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetében egy szelvényen legalább 1 575 Ft (7 alapjáték) értékben játszott. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 7 mezőt megjátszott."
Luxor:
"A SzerencseSzombat c. műsorba játékba bárki jelentkezhet a küldés hetén, aki legalább 525 Ft értékben játszott Luxort egy szelvényen."
"Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetén legalább 900 Ft értékben játszott Ötöslottót. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 4 mezőt megjátszott."
Hatoslottó:
"Számhúzónak bárki jelentkezhet a sorsolást követő héten, ha legalább 3 találatot ért el."
Skandináv :
"Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetében egy szelvényen legalább 1 575 Ft (7 alapjáték) értékben játszott. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 7 mezőt megjátszott."
Luxor:
"A SzerencseSzombat c. műsorba játékba bárki jelentkezhet a küldés hetén, aki legalább 525 Ft értékben játszott Luxort egy szelvényen."
www.szerencsejatek.hu/szerencsevel-kezdodjon-az-ev