Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 341 / 1759 oldal |
Tollaslabda szett
Knorr tányér futárral.
2 gösser strandlabda (nekem picit pici xd) és 2 gösser törölköző, 100x160 nagy és puha
" alt="
"> , bár az egyik törcsit szék helyett küldték, írtam nekik remélem szék is jön és a törcsi is megmarad
" alt="
">
" alt="
"> , bár az egyik törcsit szék helyett küldték, írtam nekik remélem szék is jön és a törcsi is megmarad
" alt="
">edus0420
cse levele
Köszönöm szépen
" alt="
">
cse levele
Köszönöm szépen
" alt="
">Meghozta a futár a Gösser székemet, nagyon szupi!
" alt="
"> És nagyon gyorsak voltak!
" alt="
"> És nagyon gyorsak voltak!A férjemnek még délelőtt egy tálca gösser naturzitrone, szuper csomagolásban, még amikor este hazaértem is jéghideg volt.
Pont mielőtt tudtam volna a játékot vett magának ilyet, kétszer is, és a blokk is meg volt, mert volt rajta pick, és theo. Legalább a gösserre felhasználtam.
Pont mielőtt tudtam volna a játékot vett magának ilyet, kétszer is, és a blokk is meg volt, mert volt rajta pick, és theo. Legalább a gösserre felhasználtam.
Fa hűség ajándékok,Adidas sapka
Tegnap Kubu napellenző és Adidas sapka(2-ből csak egy).
Rózsaszín dobozos lego. 3 hete rendeltem.
"Kettővel nyerő lehet!" máj.29. sorsolás
Az utolsó körös?
Coop utalvány
" alt="
"> gyorsak voltak!
" alt="
"> gyorsak voltak!JB Legó (utolsó)
Pick kések ,receptkönyv (nagyon jó), szendvicstartó !
Fa Be happy táskák- 4 napja rendeltem
" alt="
"> !
Fa Be happy táskák- 4 napja rendeltem
" alt="
"> !Szintén Pick szendvicstartó.
Pick szendvicstartó ide is
Pick szendvicstartó
3 doboz legó egy címre, egy névre kérve. Nagyon jók, végre itt van, nagy volt az öröm. Tegnap Kubu napellenző
Bosch IXO akkus csavarozók
Kutyakaja, sió kostoló, kinder belépő, fiskars kés, szappanok, smink csomag (ez utóbbi 1,5 hónap huzavona után), bűzös bagázs figurák