Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 341 / 762 oldal |
Elment sajna. Az elsőnek.
Viki
írtam mailt
írtam mailt
Van 1 db Vegeta blokkom felajánlom. A postaköltségért coke pontokat esetleg elfogadok.
h a esetleg valaki nem tud ma este elmenni
a Sherlock Holmes premier előtti vetitésére
szívesesen elfogadnám a jegyeket
metropol nyeremény volt
köszi szépen
a Sherlock Holmes premier előtti vetitésére
szívesesen elfogadnám a jegyeket
metropol nyeremény volt
köszi szépen
55 Tesco pontot adok válaszborítékért.
ha valakinek Tesco vagy Spar pontra van szüksége,válaszborítékért tudok adni!
Tegnap találtam egy zacsi ( 300 g) bontatlan Milupa Milumil 3 tápszert ; sajnos a lejárata 2009 dec 26 volt, de megkérdeztem a gyógyszerészünket , aki azt mondta, hogy semmi baja annak még. Ha valakinek szüksége lenne rá, írjon nyugodtan, az én manóm már kizárólag 'felnőtt hamit' hajlandó megenni.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Kiságyra lenne szükségem.Ha esetleg van valakinek felesleges gondoljon rám szivessen fogadnám.
Nekem is van 3 Nivea meghívóm.
Hahó!
Nívea meghívó kell valakinek.Emailre írjatok,légyszi!
Nívea meghívó kell valakinek.Emailre írjatok,légyszi!
gika:
Köszönöm.
Köszönöm.
gika:
Én kérhetem?
Én kérhetem?
Van 3 Coke kódom, ha kell valakinek.
Van 2 jegyem holnap du,előadásra a vig szinházba 15 órai kezdéssel pán péter az erkélyre szivesen odadnám én nem pesti vagyok mi nem tudunk felmenni de testvéremék mennek szivesen odaadják
Gyógyszereket ajánlanék ha valaki pont ilyet használ.
A szavatossági ideje jó. Origi dobozok.
Meramyl 5 mg
Atoris 20 mg
Preductal 35 mg.
A szavatossági ideje jó. Origi dobozok.
Meramyl 5 mg
Atoris 20 mg
Preductal 35 mg.
Sziasztok,
egy 4 éves ivartalanított fajtatiszta németjuhász lány kutyusnak gazdát keresünk. Díjnyertes szülőktől van, a kiállása tökéletes de törzsvkönyv nélkül vették. Családiház udvarán lakik, gyermekbarát, oltott, féregtelenített, szót fogadó jószág. A gazdija társasházba kölltözik, igazán szerető gazdit keres Princessnek, aki még most is játékos, bohókás mégis jó házőrző.
A kutyust ingyen ellehet vinni Gyöngyös mellőli faluból. Tf : 20/9181989
egy 4 éves ivartalanított fajtatiszta németjuhász lány kutyusnak gazdát keresünk. Díjnyertes szülőktől van, a kiállása tökéletes de törzsvkönyv nélkül vették. Családiház udvarán lakik, gyermekbarát, oltott, féregtelenített, szót fogadó jószág. A gazdija társasházba kölltözik, igazán szerető gazdit keres Princessnek, aki még most is játékos, bohókás mégis jó házőrző.
A kutyust ingyen ellehet vinni Gyöngyös mellőli faluból. Tf : 20/9181989
CBA pontja lenne még vkinek?
Köszi előre is!
SZandra_
Köszi előre is!
SZandra_
Van Meki kuponom..., hátha valakihez nem jut el.
Válaszborítékért küldöm.
Válaszborítékért küldöm.
3 borsodis kod,engem is érdekell.már ha van valakinek felesleges
köszönöm